Kringloopwinkel Exportmeubelhal in Lienden

Ontdek unieke tweedehands vondsten in meubels, kleding, en meer bij Exportmeubelhal – uw veelzijdige kringloopwinkel te Lienden.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Welkom bij Exportmeubelhal – Dé Kringloopwinkel in Lienden

Exportmeubelhal is dé kringloopwinkel in Lienden waar je terecht kunt voor een unieke selectie van tweedehands meubels en andere spullen. Gelegen aan de Groenestraat 13, is deze kringloopwinkel gemakkelijk bereikbaar voor iedereen, inclusief rolstoelgebruikers. Met onze ruime openingstijden, brede selectie en unieke programma’s, bieden wij een geweldige ervaring voor zowel kopers als verkopers.

Wat kun je inleveren bij Exportmeubelhal?

Bij Exportmeubelhal kun je een breed scala aan spullen inleveren. Denk hierbij aan meubels, kleding, elektronica, boeken, speelgoed en nog veel meer. Of je nu je huis aan het opruimen bent, gaat verhuizen of gewoon van je spullen af wilt, wij nemen graag je gebruikte items aan. Door je spullen bij ons in te leveren, draag je bij aan een duurzamere samenleving en geef je jouw spullen een tweede leven.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Exportmeubelhal?

Bij het winkelen bij Exportmeubelhal is het belangrijk om alert te blijven en goed te kijken naar de staat van de producten. Hoewel al onze producten zorgvuldig worden gecontroleerd voordat ze in de winkel worden gezet, blijft het belangrijk om te controleren op eventuele beschadigingen of mankementen. Ook raden we aan om regelmatig onze winkel te bezoeken, omdat ons assortiment voortdurend verandert. Misschien vind je vandaag niet waar je naar op zoek bent, maar volgende week zeker wel!

Hoe werkt Exportmeubelhal?

Exportmeubelhal werkt op een unieke manier om ervoor te zorgen dat zowel kopers als verkopers een optimale ervaring hebben. Als verkoper kun je je spullen bij ons inleveren en een deel van de opbrengst ontvangen wanneer je items worden verkocht. Onze deskundige medewerkers zullen je helpen bij het prijzen en in de winkel plaatsen van je spullen. Als koper kun je rustig door onze winkel struinen en de verborgen schatten ontdekken die je nergens anders zult vinden. Daarnaast bieden wij ook kortingen en speciale programma’s aan, zoals ons loyaliteitsprogramma waarbij je punten kunt verdienen en kunt inwisselen voor korting op je aankopen.

Neem gerust een kijkje op onze website https://www.kringloop-info.nl/gelderland/lienden voor meer informatie over Exportmeubelhal en onze nieuwste aanwinsten. Samen streven we naar een duurzamere en circulaire economie, waarbij geen item onbenut blijft. Kom langs bij Exportmeubelhal in Lienden en ontdek de verborgen parels die wachten om een nieuw huis te vinden.

Laat hieronder een review achter