Kringloopwinkel Stichting Second Life

Ontdek duurzaam winkelen bij Stichting Second Life in Lienden voor boeken, kleding, en meer, ter ondersteuning van lokale initiatieven.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-14:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kleding en accessoires, dames-, heren-, en kinderkleding. Omdat het niet zo groot is kunnen er maar een paar mensen tegelijk shoppen i.v.m. geldende coronaregels. Afgelopen week een leuke denim blazer gekocht, 5 euro, winkelwaarde 170 euro. Personeel is erg aardig en je kan contactloos betalen.”

Betsy K

“Heel leuk geholpen. Roze jasje maat 86/92 zag er wat groot uit. Verkoopster hield het bij een t shirt maat 104. Dus gekocht en het past mijn kleindochter die maat 98bheeft perfect. Schappelijke prijzen! Blij dat ik deze winkel ontdekt heb.”

Elly Monster

“Leuke kringloopwinkel met mooi kleding, geslaagd voor een mooie leren rok en een mooie jas ..alles mooi schoon..ook de doelstelling geld verzamelen voor kinderen en oudjes is een mooi doel …ik ga er zeker nog een keer terug….”

Marianne Koch

Meer reviews lezen…

Stichting Second Life: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Lienden

Stichting Second Life, gevestigd in het Gildehuis in Lienden aan de Verbrughweg, is een kringloopwinkel die zich inzet voor lokale projecten. De opbrengst van de verkochte spullen gaat rechtstreeks naar deze projecten, waardoor je met je aankopen een positieve bijdrage levert aan de gemeenschap. Met haar ruime assortiment en unieke programma’s biedt Stichting Second Life een geweldige winkelervaring voor iedereen die duurzaam wil winkelen.

Wat vind je bij Stichting Second Life?

Bij Stichting Second Life kun je terecht voor een breed scala aan tweedehands items, waaronder boeken, huis- en inrichting, kleding, muziek, speelgoed en vintage. Of je nu op zoek bent naar een goed boek om te lezen, nieuwe meubels voor je huis, trendy kledingstukken of vintage schatten, je vindt het allemaal in deze kringloopwinkel. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken.

Wat kun je brengen naar Stichting Second Life?

Naast het winkelen biedt Stichting Second Life ook de mogelijkheid om spullen te doneren. Heb je nog boeken, kleding, muziek of andere tweedehands items die je niet meer nodig hebt? Breng ze naar de kringloopwinkel in Lienden! Jouw donaties worden zeer gewaardeerd en dragen bij aan de voortzetting van lokale projecten.

Waar moet je op letten bij Stichting Second Life?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om op bepaalde dingen te letten. Controleer altijd de kwaliteit van de items die je wilt kopen en zorg ervoor dat ze in goede staat verkeren. Stichting Second Life zorgt ervoor dat alleen items van goede kwaliteit worden aangeboden, maar het is altijd verstandig om even een kritische blik te werpen voordat je iets aanschaft. Verder zijn er rolstoeltoegankelijke ingangen beschikbaar, waardoor de kringloopwinkel voor iedereen toegankelijk is.

Hoe werkt Stichting Second Life?

Stichting Second Life is een non-profitorganisatie die draait op vrijwilligers. De donaties en aankopen in de winkel zorgen ervoor dat lokale projecten kunnen worden ondersteund. Het is een win-win situatie: je kunt voordelige tweedehands items kopen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan het welzijn van je gemeenschap. Bovendien heeft Stichting Second Life speciale programma’s, kortingen en andere diensten om het winkelen nog leuker te maken. Je kunt de kringloopwinkel bereiken via het openbaar vervoer en er is een parkeerplaats beschikbaar voor diegenen die met de auto komen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van Stichting Second Life? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook. Zo ben je altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom duurzaam tweedehands winkelen bij Stichting Second Life.

Met haar diverse assortiment, unieke programma’s en betrokkenheid bij lokale projecten is Stichting Second Life dé plaats om duurzaam tweedehands te winkelen in Lienden. Bezoek de kringloopwinkel en ontdek schatten die je nergens anders zult vinden!

13 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Second Life”

 1. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Second Life. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring met Stichting Second Life. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Stichting Second Life. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Heel leuk geholpen. Roze jasje maat 86/92 zag er wat groot uit. Verkoopster hield het bij een t shirt maat 104. Dus gekocht en het past mijn kleindochter die maat 98bheeft perfect. Schappelijke prijzen! Blij dat ik deze winkel ontdekt heb.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Second Life. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Second Life. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Leuke kringloopwinkel met mooi kleding, geslaagd voor een mooie leren rok en een mooie jas ..alles mooi schoon..ook de doelstelling geld verzamelen voor kinderen en oudjes is een mooi doel …ik ga er zeker nog een keer terug….

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Leuke kleding en accessoires, dames-, heren-, en kinderkleding. Omdat het niet zo groot is kunnen er maar een paar mensen tegelijk shoppen i.v.m. geldende coronaregels. Afgelopen week een leuke denim blazer gekocht, 5 euro, winkelwaarde 170 euro. Personeel is erg aardig en je kan contactloos betalen.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Second Life. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter