Kringloopwinkel Rommel of Rijkdom in Deurne

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Rommel of Rijkdom in Deurne – Duurzaam winkelen voor boeken, meubels, kleding en meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-17:00
DonderdagGesloten
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Nice store, fair prices, big variety even tho the store is not very big A lot of antique stuff”

Margarita F.

“Fijne ontvangst. Wat spullen kunnen afgeven. Verder uitgebreid assortiment.”

Bert

“Hele fijne winkel met een heleboel tweede hands spullen.”

Willem Laffeber

Meer reviews lezen…

Rommel of Rijkdom: Duurzaam Winkelen in Deurne

Rommel of Rijkdom is een kringloopwinkel gevestigd in Deurne, een stad in de provincie Noord-Brabant. Met zijn unieke assortiment en duurzame aanpak, biedt deze winkel een geweldige plek om te zoeken naar verborgen schatten. Dus, waar wacht je nog op? Lees verder om meer te weten te komen over deze spannende wereld van tweedehands winkelen.

Wat kan je vinden bij Rommel of Rijkdom?

Het assortiment van Rommel of Rijkdom is verrassend divers en omvat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, fietsen, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed, vintage items en gereedschappen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe leeservaring, een stijlvolle toevoeging aan je interieur, of gewoon iets unieks om cadeau te geven, je zult hier zeker iets vinden wat bij je past.

Wat kan je meenemen naar Rommel of Rijkdom?

Rommel of Rijkdom accepteert ook donaties van items die je niet meer nodig hebt. Dus, als je overbodige boeken, kleding, meubels of andere spullen hebt, kan je ze een nieuw leven geven door ze naar deze kringloopwinkel te brengen. Hierdoor profiteer je niet alleen van een opgeruimd huis, maar draag je ook bij aan de circulaire economie en help je anderen om voordelig duurzame producten te kopen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Rommel of Rijkdom?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de items te letten. Hoewel de meeste items in goede staat zijn, is het altijd een goed idee om nauwkeurig te controleren voordat je iets aanschaft. Rommel of Rijkdom streeft ernaar om alleen items van goede kwaliteit aan te bieden, maar het is altijd aan te raden om te controleren of alles naar behoren werkt voordat je iets koopt.

Hoe werkt Rommel of Rijkdom?

Rommel of Rijkdom werkt met een eenvoudig systeem. De winkel accepteert donaties van gebruikte goederen die nog in goede staat verkeren. Deze items worden vervolgens zorgvuldig geselecteerd, geprijsd en in de winkel geplaatst. Door bij Rommel of Rijkdom te kopen, draag je niet alleen bij aan duurzaam winkelen, maar ondersteun je ook de lokale gemeenschap. De opbrengst van de verkochte items komt ten goede aan diverse programma’s en diensten die deze kringloopwinkel biedt.

Programma’s, Kortingen en Overige Diensten

Rommel of Rijkdom biedt verschillende programma’s en diensten aan, waaronder een inname van goederen en een handige ophaalservice. Daarnaast kan je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates via de Facebook-pagina van Rommel of Rijkdom. Mis niets en volg de kringloopwinkel op Facebook!

Met zijn gevarieerde aanbod, duurzame aanpak en verborgen schatten, is Rommel of Rijkdom de ideale plek om te ontdekken wat de wereld van tweedehands winkelen te bieden heeft. Bezoek de winkel in Deurne en ervaar zelf de waarde van hergebruik en duurzaamheid.

37 gedachten over “Kringloopwinkel Rommel of Rijkdom in Deurne”

 1. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Rommel of Rijkdom. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Rommel of Rijkdom. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Rommel of Rijkdom. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Rommel of Rijkdom. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Rommel of Rijkdom. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Rommel of Rijkdom. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Rommel of Rijkdom. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Ik sluit me aan bij eerdere reviews. Het ruikt binnen vies, geen prettige binnenkomer. En de produkten zijn veel te duur voor een kringloopwinkel.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Rommel of Rijkdom. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Muffe rooklucht binnen, divers aanbod qua spullen voor een prijs die mijns inziens te hoog is. Openingstijden zijn ruim.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  geen fijne winkel. Er hangt een vieze rooklucht en vragen te hoge prijzen voor een tweedehands winkel. Ook is het personeel discriminerend tegenover de klanten.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Je wordt vriendelijk te woord gestaan en geholpen ruim assortiment is rolstoel vriendelijk er wordt zeker niet gediscrimineerd

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter