Kringloop ONA Asten-Someren

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloop ONA Asten-Someren – meubels, elektronica, kleding en boeken voor duurzaam winkelen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-12:00
Dinsdag09:00-12:00
Woensdag09:00-12:00
Donderdag09:00-12:00
Vrijdag09:00-12:00
Zaterdag09:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Mooie organisatie die mensen die het wat minder getroffen hebben helpen met een baan. Er zijn vaak schatten te vinden voor een koopje.”

Martha Lammers

“Schatzoeken, precies zoals een kringloop hoortte zijn. Spullen zijn niet geprijsd maar bij de kassa zijn ze erg schappelijk.”

Laura F

“What a mess, but thats how a thrift store should be! A lot for little! Tip: broken mess: throw it away”

Dirk Vaesen

Meer reviews lezen…

Kringloop ONA Asten-Someren: Een Schatkamer van Herbruikbare Huisraad

Kringloop ONA Asten-Someren is een speciale plek waar je terecht kunt met herbruikbare huisraad. Deze kringloopwinkel, gevestigd aan de Industrielaan 8 in Asten, is een van de aangewezen inzameldiensten in de gemeente Someren volgens het uitvoeringsbesluit Afvalstoffenverordening Someren 2015. Hier kunnen mensen hun spullen een tweede leven geven en bijdragen aan duurzame afvalverwerking.

Wat kun je naar Kringloop ONA Asten-Someren brengen?

Bij Kringloop ONA Asten-Someren kun je diverse herbruikbare huisraad en kleding inleveren. Denk hierbij aan meubels, elektronica, kledingstukken, boeken, en nog veel meer. Dus als je ruimte wilt maken in je huis of iets nieuws wilt aanschaffen, is dit de ideale plek om je spullen een tweede leven te geven.

Waar moet je op letten bij Kringloop ONA Asten-Someren?

Bij het bezoeken van Kringloop ONA Asten-Someren moet je goed letten op de openingstijden. De winkel is open van maandag tot en met zaterdag, van 09:00 tot 12:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten. Het is goed om te weten dat de ingang rolstoeltoegankelijk is, waardoor iedereen welkom is om te komen winkelen.

Hoe werkt Kringloop ONA Asten-Someren?

Dankzij de inzet van Kringloop ONA Asten-Someren kunnen herbruikbare spullen niet alleen een tweede leven krijgen, maar ook tegen betaalbare prijzen worden aangeboden. Door te winkelen bij deze kringloopwinkel draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan sociale initiatieven.

Kringloop ONA Asten-Someren biedt ook unieke programma’s, kortingen en andere diensten aan. Zo organiseren ze regelmatig speciale acties waarbij je extra korting krijgt op bepaalde producten. Daarnaast kun je lid worden van hun klantenkaartprogramma, waarmee je profiteert van speciale aanbiedingen en punten kunt sparen voor kortingen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates en acties van Kringloop ONA Asten-Someren? Volg ze dan op Facebook en LinkedIn. Je kunt ook hun nieuws volgen via Twitter.

Kortom, Kringloop ONA Asten-Someren is niet zomaar een kringloopwinkel. Het is een schatkamer van herbruikbare huisraad waar je terecht kunt om je spullen een tweede leven te geven, duurzaamheid te bevorderen en te profiteren van unieke programma’s en kortingen.

93 gedachten over “Kringloop ONA Asten-Someren”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij ONA Asten-Someren. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan ONA Asten-Someren. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Kringloopwinkel met een handleiding: Ik heb al een hoop tweedehandswinkels gezien in mijn leven, maar deze is toch wel bijzonder te noemen. En dan refereer ik niet naar het brede aanbod, de op elkaar gestapelde meubels en de onhandige openingstijden. Ook is het gebrek aan beleefdheid van het personeel niet uniek te noemen, laat staan de selectiviteit waarmee spullen worden aangeboden. Niet van dat alles… Het gaat simpelweg om het feit dat niets, maar dan ook NIETS, geprijsd is en dat je dus de ene keer extreem goedkoop uit bent, en de andere keer de hoofdprijs betaalt. Het is letterlijk een loterij. Als je vaker komt, dan trekt het wel bij. Maar als je eenmalig komt, dan moet je het spelregels volgen: Als je 1 ding koopt dan is er niets aan de hand. Als je meer dingen koopt, dan moet je er op letten dat men graag de 1-euro-per-artikel-methode hanteert… Dus als je iets koopt dan moet het altijd meer dan een euro waard zijn. Eventueel dingen combineren als dat kan, want dan rekenen ze alsnog een euro. Het is bijna een per kilo prijs…

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan ONA Asten-Someren. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel ONA Asten-Someren. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top ervaring bij ONA Asten-Someren. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel ONA Asten-Someren. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Mooie organisatie die mensen die het wat minder getroffen hebben helpen met een baan. Er zijn vaak schatten te vinden voor een koopje.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met ONA Asten-Someren. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel ONA Asten-Someren. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met ONA Asten-Someren. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Rommelige kringloop de entree is via het magazijn maar dat ziet er totaal niet uitnodigend uit. Heel lomp aangesproken over het meenemen van mandjes wat niet verplicht is en niet staat aangegeven. Boeken kosten een euro maar het plezier van het snuffelen verging me toen ik het geroddel van de vrijwilligers hoorde. Om de hoek zit kringloop Een Aarde met veel leukere mensen en een goede boekenafdeling

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter