Stichting Kringloopwinkel Helmond

Ontdek duurzaam winkelen bij Stichting Kringloopwinkel Helmond: topselectie tweedehands boeken, meubels en meer in een vriendelijke omgeving!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-16:30
Dinsdag09:30-16:30
Woensdag09:30-16:30
Donderdag09:30-16:30
Vrijdag09:30-16:30
Zaterdag09:30-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Hartstikke leuk winkel. Veel kleding voor hele fijne prijzen. Overzichtelijk en toch echt een kringloop. Heel schoon toilet en kreeg nog een bekertje om water te drinken wat heel fijn was omdat het zo heet was. Een voor de medewerkers die tijdens deze hitte nog steeds goeie service en vriendelijkheid bieden.”

Mar Jolein

“Superleuke kringloopwinkel! Veel aanbod in kleren en meubels. Prijzen zijn ook redelijk goedkoop.”

its Elke

“Terugbrengen geen probleem. Geen geld terug maar iets anders terugkopen!”

Nelleke Delfgou

Meer reviews lezen…

Stichting Kringloopwinkel Helmond: Duurzaam Winkelen in Helmond

Stichting Kringloopwinkel Helmond is een duurzame kringloopwinkel gelegen in het prachtige Helmond. Bij deze kringloopwinkel kun je terecht voor een breed scala aan tweedehands spullen, variërend van boeken en kleding tot meubels en huishoudelijke apparaten. Met een gemiddelde beoordeling van 3.6/5 sterren, heeft deze winkel zeker iets te bieden aan liefhebbers van duurzaam winkelen.

Wat kun je brengen naar Stichting Kringloopwinkel Helmond?

Als je overtollige spullen hebt waar je graag vanaf wilt, kun je deze doneren aan Stichting Kringloopwinkel Helmond. Ze accepteren onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je spullen aan de kringloopwinkel te schenken, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij een bezoek aan de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Stichting Kringloopwinkel Helmond is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden. Allereerst is het handig om te weten dat de kringloopwinkel rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid biedt. Daarnaast kun je gebruikmaken van betaalpassen om je aankopen af te rekenen. Het assortiment van de winkel is divers en wisselt regelmatig, dus het loont de moeite om regelmatig een kijkje te nemen en te ontdekken wat er allemaal te vinden is.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Stichting Kringloopwinkel Helmond heeft verschillende diensten en faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Zo bieden ze een innamepunt waar je je goederen kunt afgeven. Daarnaast beschikken ze over een koffiecorner waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen. Als je niet in de gelegenheid bent om je gekochte spullen zelf mee te nemen, bieden ze ook een ophaalservice aan. Met de ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag, is er voldoende gelegenheid om de winkel te bezoeken.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de gebruikelijke faciliteiten biedt Stichting Kringloopwinkel Helmond nog andere interessante programma’s en services. Zo hebben ze onlangs een koffiecorner geopend, waar je onder het genot van een kopje koffie even tot rust kunt komen. Ook hebben ze regelmatig leuke acties en kortingen, dus het loont de moeite om hen te volgen op hun social media kanalen. Stichting Kringloopwinkel Helmond is te vinden op Instagram en Facebook, waar ze je op de hoogte houden van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Wil je meer weten over kringloopwinkels in Noord-Brabant? Bekijk dan de website Noord-Brabant Kringloopwinkels voor een compleet overzicht. Als je specifiek geïnteresseerd bent in kringloopwinkels in Helmond, kun je terecht op Kringloopwinkels in Helmond.

Stichting Kringloopwinkel Helmond is jouw bestemming voor duurzaam winkelen. Breng een bezoek aan deze gezellige kringloopwinkel en ontdek de schatten die op je wachten!

287 gedachten over “Stichting Kringloopwinkel Helmond”

 1. ★★★★☆

  Biedt daar vooral geen gebruikte kasten aan. Eerst vragen ze je op hun website om alles uit elkaar te halen. En als ze dan volgens afspraak langskomen, hoeven ze er ineens niks meer van. Terwijl het echt om mooie kasten ging die iemand nog prima kon gebruiken. Nu alles maar naar de stort brengen. Heel jammer dit.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Helmond. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Kleding is echt oud. Jammer. Weinig serviesgoed Sommige artikelen zijn duur andere redelijk qua prijs. Meeste rijen ruim opgezet en kan je met een rolstoel doorheen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met Stichting Helmond. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Helmond. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Hartstikke leuk winkel. Veel kleding voor hele fijne prijzen. Overzichtelijk en toch echt een kringloop. Heel schoon toilet en kreeg nog een bekertje om water te drinken wat heel fijn was omdat het zo heet was. Een voor de medewerkers die tijdens deze hitte nog steeds goeie service en vriendelijkheid bieden.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Waardeloze organisatie, ze hebben het liefste dat je in andere winkels iets nieuws koopt en het dan bij hun brengt, alle goede en nette spullen die je wilt afgeven vinden ze niet goed genoeg. Heb je karton omdat je thuis kasten in elkaar heb gezet, en je gaat het met je werkbus wegbrengen omdat het niet in je personenauto past, zeggen ze gewoon dat je naar de milieustraat moet. Ze komen alleen maar kijken als je eerst alles uit elkaar haalt, dan kunnen ze her pas beoordelen, lekker logisch. Ga voortaan wel naar cardoso op de Engelseweg, aardige mensen en nemen nagenoeg alles aan, zonder eisen te stellen.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Worthless, they only want new stuff. they start to whine if there is a scratch on something or they think its too old!!! A thrift store has been created for that purpose. They only think about making a lot of money and not about the environment!

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  The place is getting more and more expensive and the assortment is getting worse. Quite dirty and unpleasant. The clothes section is very neglected. Staff nice and polite.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Rommelige winkel, geen logica qua opstelling. Kleding moet je altijd goed nakijken omdat ze regelmatig stuk zijn of er niet goed uitzien…

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Helmond. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter