Kringloopwinkel Een Aarde in Asten

Ontdek duurzame schatten bij Een Aarde in Asten – kleding, meubels, elektronica, en boeken voor bewuste koopjesjagers.

Openingstijden

Maandag09:00-12:00
Dinsdag09:00-12:00
Woensdag13:00-16:00
Donderdag18:00-20:30
VrijdagGesloten
Zaterdag09:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Heeft werkelijk leuke spullen voor een redelijke prijs. Het afgeven van goederen gaat met een auto in de breedte, dus bij drukte een langere rij.”

Michiel Vreenegoor

“Leuke kleine kringloop waarin ik goede boeken kan scoren voor een leuk prijsje. Beperkt open. Check de website / Google map voor info”

Onno Van Crey

“Overzichtelijk, mooi. Sommige artikel boven gemiddelde geprijsd tov andere kringloopwinkels.”

Kees Verhoeven

Meer reviews lezen…

Een Aarde: Dé Kringloopwinkel in Asten

Bent u op zoek naar betaalbare en duurzame producten? Dan is Een Aarde, dé kringloopwinkel in Asten, de ideale plek voor u. Gevestigd aan Molenakkers 11, biedt deze kringloopwinkel een breed scala aan tweedehands producten aan. Of u nu op zoek bent naar kleding, meubels, elektronica of boeken, u zult zeker iets vinden dat aan uw behoeften voldoet.

Wat kunt u brengen naar de kringloopwinkel?

Een Aarde accepteert donaties van zowel nieuwe als gebruikte items. Dus als u items heeft die u niet langer nodig heeft, kunt u deze naar de kringloopwinkel brengen. Ze zorgen ervoor dat deze items een tweede leven krijgen door ze tegen betaalbare prijzen aan te bieden aan mensen die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten. Door uw donaties te schenken, helpt u niet alleen het milieu, maar ook lokale gemeenschapsprojecten en goede doelen te ondersteunen.

Waar moet u op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het winkelen bij Een Aarde is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Hoewel de items tweedehands zijn, zijn ze vaak in goede staat en van hoge kwaliteit. Door goed te kijken en te onderzoeken, kunt u unieke en waardevolle items ontdekken die u nergens anders zult vinden. Wees ook niet bang om uw smaak en stijl uit te drukken door verschillende items met elkaar te mixen en matchen. Op die manier kunt u uw eigen unieke look creëren zonder uw budget te overschrijden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Een Aarde kunt u tijdens de openingstijden een bezoek brengen aan de winkel. Houd er rekening mee dat de openingstijden variëren, dus het is raadzaam om deze van tevoren te controleren. Het personeel verwelkomt u graag en staat klaar om u te helpen bij het vinden van de gewenste items. Bij het afrekenen kunt u betalen met betaalpassen. De winkel heeft ook een rolstoeltoegankelijke ingang, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om het assortiment te verkennen.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Een Aarde heeft verschillende unieke programma’s en diensten die uw winkelervaring nog aangenamer maken. Houd hun sociale mediakanalen, zoals Instagram en Facebook, in de gaten voor updates over speciale kortingen en evenementen. Bent u geïnteresseerd in het zien van de vorderingen van hun nieuwbouw? Bekijk dan het YouTube-kanaal van SIRIS Asten-Someren. Daarnaast kunt u via Twitter op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Een Aarde.

Een Aarde is uw ideale bestemming als u op zoek bent naar tweedehands producten in Asten. Deze kringloopwinkel biedt niet alleen een geweldige selectie aan items, maar draagt ook bij aan duurzaamheid en recycling. Breng een bezoek aan Een Aarde en ontdek de vele schatten die op u wachten!

Bronnen: – Noord-Brabant KringloopwinkelKringloopwinkel Asten

139 gedachten over “Kringloopwinkel Een Aarde in Asten”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Een Aarde. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Een Aarde. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Een Aarde. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Een Aarde. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Een Aarde. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Afspraak gemaakt om spullen op te laten halen. Daarna niemand gezien of niets van ze gehoord. Hele dag gewacht voor niets. Slechte organisatie.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Een Aarde. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Heeft werkelijk leuke spullen voor een redelijke prijs. Het afgeven van goederen gaat met een auto in de breedte, dus bij drukte een langere rij.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Leuke kleine kringloop waarin ik goede boeken kan scoren voor een leuk prijsje. Beperkt open. Check de website / Google map voor info

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Een Aarde. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Een Aarde. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Een Aarde. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter