Kringloopwinkel Stichting Vlooienmarkt Deurne (S.V.D.)

Ontdek verborgen schatten bij S.V.D. Deurne – boeken, meubels, speelgoed en meer in dé kringloopwinkel van Vlierden met topbeoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Its wonderful that volunteers ensure that returned items can find a new owner. And the proceeds go to charity.”

Marielle

“Goede en vriendelijk personeel . Leuke spullen voor weinig geld. Toppers!”

Marielle

“Leuke gezellige markt met nette prijzen. Aanrader voor de snuffellaars”

M.W.A. van As

Meer reviews lezen…

Stichting Vlooienmarkt Deurne (S.V.D.): Dé Kringloopwinkel in Vlierden

Stichting Vlooienmarkt Deurne (S.V.D.) is dé kringloopwinkel die al meer dan 45 jaar een begrip is in Deurne. Deze unieke winkel, ook wel bekend als ‘vlooienmarkt van de paters en broeders’, is gevestigd aan de Brouwhuisweg 36 in Vlierden. Met een gemiddelde beoordeling van 4.9/5 sterren weten klanten dat ze hier een geweldige winkelervaring kunnen verwachten.

Wat kun je brengen naar Stichting Vlooienmarkt Deurne?

Heb je nog bruikbare spullen die je niet meer nodig hebt? Breng ze dan naar Stichting Vlooienmarkt Deurne! Hier kun je diverse gebruikte goederen zoals boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek, speelgoed en nog veel meer inleveren. Het is wel belangrijk om de spullen zo schoon mogelijk aan te bieden. Benieuwd naar de innametijden van gebruikte goederen? Kijk dan even op de website van Stichting Vlooienmarkt Deurne.

Wat kun je verwachten bij Stichting Vlooienmarkt Deurne?

Stichting Vlooienmarkt Deurne biedt een uitgebreid assortiment aan tweedehands goederen. Of je nu op zoek bent naar boeken, gereedschappen, meubels, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek of speelgoed, je vindt het hier allemaal. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar het kan ook verrassend voordelig zijn.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het reguliere assortiment en de inname van gebruikte goederen, biedt Stichting Vlooienmarkt Deurne ook diverse unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Zo kun je hier terecht voor speciale evenementen en themadagen, waarbij bepaalde productcategorieën extra voordelig geprijsd zijn. Houd de Facebookpagina van Stichting Vlooienmarkt Deurne in de gaten voor actuele informatie en leuke aanbiedingen.

Stichting Vlooienmarkt Deurne is rolstoeltoegankelijk, zodat iedereen gemakkelijk de winkel kan bezoeken. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten en om al je vragen te beantwoorden.

Dus, als je op zoek bent naar een geweldige kringloopwinkel in Vlierden, dan is Stichting Vlooienmarkt Deurne absoluut de plek om naartoe te gaan. Geniet van duurzame winkelervaringen en ontdek de schatten die deze winkel te bieden heeft.

23 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Vlooienmarkt Deurne (S.V.D.)”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Vlooienmarkt Deurne (S.V.D.). Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Stichting Vlooienmarkt Deurne (S.V.D.). Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Stichting Vlooienmarkt Deurne (S.V.D.). Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top bezoek aan Stichting Vlooienmarkt Deurne (S.V.D.). Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Vlooienmarkt Deurne (S.V.D.). Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring bij Stichting Vlooienmarkt Deurne (S.V.D.). Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Vlooienmarkt Deurne (S.V.D.). Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Stichting Vlooienmarkt Deurne (S.V.D.). Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Stichting Vlooienmarkt Deurne (S.V.D.). Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Stichting Vlooienmarkt Deurne (S.V.D.). Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter