RD4U kringloopshop Margraten

Ontdek duurzame schatten bij RD4U Kringloopshop Margraten – boeken, meubels, speelgoed en meer in een karakteristiek dorpse setting.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Mooie grote kringloop. Veel, bijna alles, ligt keurig gesorteerd. Veel keus. Ziet er netjes uit. Veel boeken en hh spul en andere prullaria, weinig kleding. Aanrader”

Anna van Berkel

“altijd leuk om er tussen te kijken vindt er meestal wat ze hebben wel meer servies en kopjes staan. altijd vriendelijk en wordt goed geholpen.”

Bjorn Merx

“Je kan er van alles vinden. Een fijne snuffel winkel.”

Ivon Lenting

Meer reviews lezen…

RD4U Kringloopshop Margraten: Een Duurzaam Avontuur in Margraten

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel waar je kunt genieten van duurzaam winkelen? Dan is RD4U Kringloopshop Margraten in het pittoreske Margraten jouw bestemming. Met een gemiddelde beoordeling van 3.7/5 sterren, biedt deze winkel een gevarieerd assortiment aan tweedehands spullen.

Openingstijden en Bereikbaarheid

De openingstijden van RD4U Kringloopshop Margraten zijn ruim, van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur[^1^]. De winkel is gevestigd aan de Fremme 25, 6269 BK Margraten en heeft een rolstoeltoegankelijke ingang. Dus iedereen kan eenvoudig en comfortabel genieten van een dagje winkelen bij deze kringloopshop.

Wat kun je vinden bij RD4U Kringloopshop Margraten?

Met een winkeloppervlakte van maar liefst 600 m² heeft RD4U Kringloopshop Margraten voor ieder wat wils. Van boeken en huishoudelijke apparaten tot meubels, muziek, speelgoed en kleding. Het assortiment is gevarieerd en biedt volop mogelijkheden om duurzame aankopen te doen. Denk aan het scoren van een uniek item voor je interieur of het vinden van een bijzonder boek om te lezen[^2^].

Diensten en Faciliteiten

Naast het winkelen biedt RD4U Kringloopshop Margraten ook een inname service voor goederen. Heb je spullen die je niet meer gebruikt? Breng ze dan naar de winkel waar ze een tweede leven kunnen krijgen. Zo draag je bij aan een circulaire economie en duurzaamheid[^2^].

Blijf op de hoogte via Social Media

Wil je geen enkele update missen van RD4U Kringloopshop Margraten? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Via social media kanalen kun je nog meer inspiratie opdoen en mogelijkheden ontdekken voor duurzaam winkelen[^4^].

RD4-Kringloopwinkel: Meer dan één winkel

RD4U Kringloopshop Margraten maakt deel uit van de Rd4-Kringloopwinkel, een keten van kringloopwinkels in Nederland. Naast Margraten zijn er nog twee andere filialen te vinden waar je kunt genieten van een unieke winkelervaring. Ontdek de andere vestigingen van Rd4-Kringloopwinkel via deze link: 3 filialen van Rd4-Kringloopwinkel[^5^].

Kortom, RD4U Kringloopshop Margraten is dé bestemming voor duurzaam winkelen in Margraten. Met een ruim assortiment aan tweedehands spullen en een inname service voor goederen, biedt deze kringloopwinkel alles wat je nodig hebt voor een duurzame levensstijl. Bezoek RD4U Kringloopshop Margraten en maak van jouw winkelervaring een duurzaam avontuur.

Referenties:
[^1^]: RD4U Kringloopshop Margraten – Kringloop-info.nl
[^2^]: RD4U Kringloopshop Margraten – Kringloop-info.nl
[^4^]: Facebook – RD4 Kringloopshop Margraten
[^5^]: RD4-Kringloopwinkels – Kringloop-info.nl

46 gedachten over “RD4U kringloopshop Margraten”

 1. ★★★★☆

  Too sad for words, a 7 year old child is not allowed to go to the toilet here, never again for this thrift store And what they offer for sale is just rubbish and not worth the money

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Relaxed atmosphere, friendly employees. Clean, nicely decorated and sorted. The more special items are quite expensive, but otherwise nice thrift store prices.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Geen aanrader, zeker niet met kinderen. Onvriendelijk en onsympathiek personeel. Wij zijn snel weer vertrokken en komen hier niet meer terug. Was te verwachten obv eerdere reviews, dus we waren gewaarschuwd. Gauw naar een andere gegaan.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  altijd leuk om er tussen te kijken vindt er meestal wat ze hebben wel meer servies en kopjes staan. altijd vriendelijk en wordt goed geholpen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Mooie grote kringloop. Veel, bijna alles, ligt keurig gesorteerd. Veel keus. Ziet er netjes uit. Veel boeken en hh spul en andere prullaria, weinig kleding. Aanrader

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel RD4U shop Margraten. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Ik wilde hier eigenlijk kleding kopen voor 50 euro. Terwijl ik ze paste, speelde mijn zoontje met het speelgoed. Een personeelslid had daar een probleem mee. Dus ik heb niets gekocht, ben weggegaan en kom niet meer terug.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel RD4U shop Margraten. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel RD4U shop Margraten. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel RD4U shop Margraten. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel RD4U shop Margraten. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Was vanmiddag bij rd4 margraten.,mooie overzichtelijke winkel.Totdat ik bij de kassa kwam,bij een van de gekochte spullen dacht ik dat het artikel 3,50 geprijst was. Toen ik de kassabon ging controleren NA het afrekenen zag ik dat het artikel voor 9.50 was aangeslagen!In mijn ogen veel te duur en wilde dit teruggeven,MAAR kon niet……….tevens zag ik dat een ander artikel 10.00 te duur was aangeslagen!Ondanks mijn eerste indruk biedt de winkel zeer weinig klantvriendelijkheid en flexibiliteit.Geen aanrader dus.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij RD4U shop Margraten. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Ik heb nu drie keer ervaren dat elecktronica producten defect waren. Er is een testplek maar die is minimaal, het is niet meer dan een stekkerverdeeldoos en dat is niet toerijkend. Er hangt een A4tje met de mededeling dat alle producten zijn gestest en NIET geretourneerd kunnen worden. De reden is daarvoor lijkt me duidelijk, naar mijn volle overtuiging word je bewust bedonderd!

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel RD4U shop Margraten. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 16. ★★★★☆

  Wat een vreselijk slechte kringloop. Echt rommel en oude meuk. Het stinkt ook echt naar ongewassen kleding wat ze te koop aanbieden.

  Beantwoorden
 17. ★★★★☆

  Leek ons in eerste instantie best een aardige winkel met redelijke prijzen Echter het viel ons op een gegeven ogenblik op dat een aantal artikelen even duur of bijna even duur waren als een gewone winkel nieuw. Een voorbeeld bij Blokker hebben we Zoetjes dispenser gekocht nieuw voor 1.90 en precies dezelfde komt hier ook 1.90 alleen is deze gebruikt.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter