Kringloopwinkel Terre des Hommes, Maastricht

Ontdek duurzame schatten bij Terre des Hommes Maastricht: boeken, kleding, speelgoed en meer. Jouw kringloopwinkel voor unieke vondsten!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:30-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Heel leuk winkeltje ,maar iets te duur”

Charlotte Royen

“Niet te duur en vriendelijk personeel.”

zizi paulina

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes, Maastricht: De Beste Kringloopwinkel in de Stad

Terre des Hommes Maastricht is een fantastische kringloopwinkel gevestigd in de mooie stad Maastricht, waar je onder andere tweedehands spullen kunt kopen. Deze winkel, met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren, biedt een breed scala aan producten en is ideaal voor wie duurzaam wil winkelen.

Wat vind je bij Terre des Hommes Maastricht?

De winkel heeft een gevarieerd assortiment, waaronder boeken, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, muziek en speelgoed. Je kunt hier dus voor bijna alles terecht! Of je nu op zoek bent naar een mooi boek, unieke meubels voor je huis, trendy kledingstukken of vintage vinylplaten, Terre des Hommes Maastricht heeft het allemaal. Het leuke is dat je door het kopen van tweedehands spullen bijdraagt aan duurzaamheid, omdat je hergebruik stimuleert en het milieu beschermt.

Wat kun je inleveren bij Terre des Hommes Maastricht?

Naast het winkelaanbod biedt Terre des Hommes Maastricht ook een innamepunt voor goederen. Heb je zelf spullen die je niet meer nodig hebt, maar nog wel in goede staat verkeren? Dan kun je deze doneren aan Terre des Hommes Maastricht. Zo geef je jouw spullen een tweede leven en steun je tegelijkertijd het goede doel.

Openingstijden en bereikbaarheid

Terre des Hommes Maastricht is geopend van maandag tot en met zaterdag. De exacte openingstijden zijn als volgt: – Maandag: 13:30-17:00 – Dinsdag t/m vrijdag: 10:00-17:00 – Zaterdag: 10:00-17:00 – Zondag: Gesloten

De winkel is rolstoeltoegankelijk en accepteert betaalpassen als betalingswijze. Het adres van Terre des Hommes Maastricht is Dorpstraat 18a, 6227 BN Maastricht.

Volg Terre des Hommes Maastricht op social media

Mis geen enkele update over Terre des Hommes Maastricht en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via de social media kanalen.

Terre des Hommes Nederland

Terre des Hommes Maastricht is onderdeel van Terre des Hommes Nederland. Ontdek ook de andere 41 filialen van Terre des Hommes Nederland verspreid door het hele land.

Kortom, Terre des Hommes Maastricht is een geweldige kringloopwinkel waar je terecht kunt voor diverse tweedehands spullen. Met hun gevarieerde assortiment en innamepunt voor goederen is het de perfecte plek om duurzaamheid te omarmen en tegelijkertijd het goede doel te steunen. Bezoek Terre des Hommes Maastricht en ontdek zelf de schatten die je er kunt vinden!

In Maastricht op zoek naar een kringloopwinkel? Ga naar Terre des Hommes Maastricht!

10 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes, Maastricht”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes, Maastricht. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top bezoek aan Terre des Hommes, Maastricht. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes, Maastricht. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Ik ging met mijn dochter een kijkje nemen. In het midden van de winkel stond een tafel met rommeltjes erop en vijf lege stoelen. We bezoeken Maastricht een paar dagen. Mijn dochter (een schone half Afrikaanse vrouw) is van ons twee de minder grote snuffelaar en zij nam plaats aan de tafel zodat ik lekker door kon rommelen. Drie dames van het personeel namen na 10 minuten ook plaats aan de tafel. Keken met een nare blik naar mijn dochter en een van de dames zei op onvriendelijke toon dat mijn dochter weg moest. Deze tafel is voor personeel alleen. Dat kan toch niet zo. Nergens is het dat je zomaar aan tafel gaat zitten. Zelfs in de Bijenkorf kun je niet zomaar zitten. Mijn dochter verontschuldigde zich en vertelde dat het haar niet duidelijk was geweest. Nou……daar snapten ze niets van. Ze werd buiten gekeken alsof ze iets schandaligs had gedaan. Overduidelijk wilde ik hier niets meer kopen. Heel jammer dat de dames vanuit het niets als een groep haar buiten keken. De manier waarop mijn dochter werd aangesproken is buiten proportie. Waarom?

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes, Maastricht. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes, Maastricht. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes, Maastricht. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter