Kringloop Zuid in Valkenburg

Ontdek duurzame tweedehands schatten bij Kringloop Zuid in Valkenburg – boeken, meubels, kleding en meer voor eco-bewuste koopjesjagers.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Zeer goede kringloop, veel verschillends in het aanbod voor super prijzen, sympathieke medewerkers en zelfs erg grappige beschrijvingen bij de artikelen. Wij doen de groeten in Brabant”

B Von R

“Heel goed en breed aanbod, veel mooie dingen te vinden voor hele prima prijzen.”

Elieska

“Altijd een feest om hier te komen! Speciaal lof voor de teksten van Lars!”

Hans Sinkeldam

Meer reviews lezen…

Kringloop Zuid: Duurzaam Tweedehands en Meer in Valkenburg

Over Kringloop Zuid Heuvelland

Kringloop Zuid in Valkenburg is dé plek waar je terecht kunt voor allerlei tweedehands spullen van goede kwaliteit. Deze geweldige kringloopwinkel is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Stichting Werkplaats, Afvalverwijdering Limburg en de Gemeente Maastricht. Met zijn assortiment van boeken, huisraad, elektronica, meubels en nog veel meer, is Kringloop Zuid een waar paradijs voor liefhebbers van duurzaam tweedehands winkelen.

Wat kan je brengen naar Kringloop Zuid?

Wil je je gebruikte spullen een nieuw leven geven? Bij Kringloop Zuid Heuvelland kan je tijdens de ruime openingstijden terecht om je spullen in te leveren. Het is hierbij belangrijk de spullen zo schoon mogelijk in te leveren. Raadpleeg de innametijden voor gebruikte goederen op de website van Kringloop Zuid.

Wat vind je bij Kringloop Zuid Heuvelland?

Het assortiment van Kringloop Zuid Heuvelland is zeer divers en er is voor ieder wat wils. Van boeken, gereedschappen en huis- en inrichting tot huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed, je kunt het allemaal vinden bij Kringloop Zuid Heuvelland. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens erg voordelig. Bovendien draag je bij aan het verminderen van de afvalberg en steun je het werk van de Stichting Werkplaats en andere samenwerkende organisaties.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het brede assortiment biedt Kringloop Zuid Heuvelland ook verschillende unieke programma’s, kortingen en andere diensten aan. Zo is er de mogelijkheid om gebruikte goederen in te leveren. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om bij te dragen aan een duurzamere samenleving. Daarnaast is het winkelpand van Kringloop Zuid Heuvelland rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen gemakkelijk kan winkelen. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers. Deze servicegerichte aanpak maakt Kringloop Zuid Heuvelland tot een fijne plek voor iedereen.

Volg Kringloop Zuid Heuvelland op Social Media

Mis geen enkele update en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Kringloop Zuid Heuvelland via de social media kanalen. Volg Kringloop Zuid Heuvelland op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwe spullen, acties en evenementen.

Bezoek Kringloop Zuid Heuvelland in Valkenburg

Ben je nieuwsgierig geworden naar het ruime assortiment van Kringloop Zuid Heuvelland? Breng dan een bezoek aan Broekhem 47, 6301 HD Valkenburg. De winkel is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren weet je dat je bij Kringloop Zuid Heuvelland aan het juiste adres bent voor duurzaam shoppen. Ontdek nu zelf de charme van Kringloop Zuid Heuvelland in Valkenburg.

230 gedachten over “Kringloop Zuid in Valkenburg”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Zuid. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Zeer goede kringloop, veel verschillends in het aanbod voor super prijzen, sympathieke medewerkers en zelfs erg grappige beschrijvingen bij de artikelen. Wij doen de groeten in Brabant

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Kringlopen zijn niet mijn ding. Dat gaat overigens niet op voor mijn vrouw. Die vindt ze heerlijk en ik lijdt mee. Deze kringloop is, voor zover ik daar een mening over mag geven, behoorlijk groot, maar rommelig. Blijkbaar dient ze wel een doel, want het was een komen en gaan van klanten. Ze hebben een flinke hoek voor kleding, die dan goed in trek was. Blijkbaar hun succesplekje.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Zuid. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Zuid. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Vriendelijk personeel en absoluut niet duur. Alleen jammer dat het licht werd uitgedaan om 16:50 toen ik nog bij de cds stond te kijken. Dat vond ik een beetje vreemd omdat de winkel nog 10 minuten open zou zijn. Maargoed, verder een prima winkel met leuke spulletjes.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter