Kringloop Vintage&New in Maastricht

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloop Vintage & New in Maastricht – uw bestemming voor unieke kleding, meubels en meer.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Excellent variety of everything from cheaper items to genuine antiques at reasonable prices. Having visited the shop on many occasions, I rarely leave without a beautiful or practical piece of nostalgia. Friendly and knowledgeable owner always willing to help. Good shop.”

Ray Keane

“Nice shop Staff is very friendly and help with all questions. Very nice style and lots of choice In short, a top store”

Luca Langenberg

“Super leuke winkel! Elke keer vind je hier wel iets leuks voor een klein prijsje”

Winnie Lindelauf

Meer reviews lezen…

Kringloop Vintage & New: Duurzaam winkelen in Maastricht

Kringloop Vintage & New is een kringloopwinkel gevestigd in Maastricht, een stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis en charmante winkels. Deze kringloopwinkel is een ware schatkamer voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gevarieerd assortiment en aantrekkelijke prijzen is er voor ieder wat wils.

Wat kan je brengen naar Kringloop Vintage & New?

Bij Kringloop Vintage & New kan je diverse spullen brengen die je niet meer nodig hebt. Denk aan kleding, meubels, boeken, muziek, speelgoed, gereedschappen en huishoudelijke apparaten. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Vintage & New?

Bij het winkelen bij Kringloop Vintage & New is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Controleer of er geen beschadigingen zijn en of het item nog goed functioneert. Daarnaast is het handig om te weten dat er regelmatig nieuwe producten worden toegevoegd aan het assortiment. Het loont dus om regelmatig een bezoekje te brengen aan de winkel en te kijken wat er nieuw is binnen gekomen.

Hoe werkt Kringloop Vintage & New?

Kringloop Vintage & New hanteert het motto “hergebruik, recycle, repareer”. Wanneer je spullen brengt, worden ze zorgvuldig gecontroleerd en indien nodig gerepareerd voordat ze worden verkocht. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat alleen kwalitatieve producten worden aangeboden aan de klanten. Met deze werkwijze draagt de winkel bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het brede assortiment biedt Kringloop Vintage & New nog meer voordelen. Zo zijn er regelmatig speciale acties en kortingen, waardoor je nog meer kunt besparen op je aankopen. Daarnaast is de winkel rolstoeltoegankelijk, wat het voor iedereen mogelijk maakt om te komen winkelen. Buiten afhalen behoort ook tot de mogelijkheden, waardoor je snel en gemakkelijk je aankopen kunt meenemen. Bovendien biedt de winkel gratis wifi aan en hecht het grote waarde aan diversiteit en inclusiviteit. Kringloop Vintage & New is LGBTQ+ vriendelijk, waardoor iedereen zich welkom voelt in de winkel.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Kringloop Vintage & New? Neem dan eens een kijkje op hun Facebook pagina voor het laatste nieuws en updates. Voor een overzicht van alle kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Maastricht en de provincie Limburg, kan je terecht op Kringloop-info.nl

32 gedachten over “Kringloop Vintage&New in Maastricht”

 1. ★★★★☆

  Het is best wel lastig om over deze winkel een objectieve review te schrijven. Er zijn nl. voors en tegens. Ik rond het daarom maar af naar een 3-sterren beoordeling. Negatief is dat er – zoals anderen ook al schreven – geen prijskaartjes zijn. Nu is dat bij heel veel spullen ook lastig en veel werk, maar niet onmogelijk. Er zitten zeker zeer mooie objecten in de collectie. Daar moet ik eerlijk in zijn. Niet dat we iets gekocht hebben, maar dat maakt niet uit. Het zoeken naar juist dat ene object van weleer is al spannend genoeg. De eigenaar zou wat alerter kunnen zijn naar zijn potentiele klanten. Tot 2x toe werd een begroeting genegeerd. Bijzonder. Er is op en rondom het raadhuisplein parkeergelegenheid. Neem de tijd om alles te bekijken. Hier en daar mooi vintagespul maar naar de prijs was het gokken dus. Of er ruimte tot onderhandelen is weet ik ook niet zeker. Mijn onderbuikgevoel zegt vanwege de koele reactie naar de bezoekers nee, maar ik hoop oprecht dat ik het mis heb.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Vintage&New. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Deze mensen snappen niet wat er in de wereld te koop is. We hadden een mooie antieke leunstoel en boden hem aan. Meneer kwam hem met een oude BMW ophalen en daar paste hij niet in. Daarom trapte hij hem op onze stoep, terwijl ik er bij kwam staan, helemaal aan gort en liet hem zo liggen. Hij had hem helemaal voor niks gekregen!!!!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Excellent variety of everything from cheaper items to genuine antiques at reasonable prices. Having visited the shop on many occasions, I rarely leave without a beautiful or practical piece of nostalgia. Friendly and knowledgeable owner always willing to help. Good shop.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Vintage&New. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Heel duur,nergens staan prijzen op,alles moet je navragen!waardoor je een stoel nodig hebt om de prijs te horen!!! Wat ook niet vriendelijk over komt is de tekst dat als je iets laat vallen,het betaald moet worden,dat heeft geen ene andere kringloopwinkel!!!!! Ook is er veel kapot,en is er geen vriendelijke medewerker. De gangetjes zijn zo smal dat je niet kunt lopen als er iemand langs wilt. Zeer rommelig ook nog!!! 1x maar nooit meer!!!!!

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Vintage&New. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Vintage&New. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Vintage&New. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Vintage&New. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Vintage&New. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Vintage&New. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter