Kringloopwinkel Canilos in Gulpen

Ontdek duurzame vondsten bij Canilos Kringloop in Gulpen en steun daarbij de bevrijding van kettinghonden. Shop met hart!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-17:00
WoensdagGesloten
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat een super goed initiatief. Leuke kringloopwinkels met mooi verzorgd assortiment voor een hele vriendelijke prijs. Al een mooie collectie voor de feestdagen. Vandaag voor de 4e keer geweest, jammer dat iedere keer door sommige vrijwilligers gekletst wordt over collega vrijwilligers, vind dit absoluut niet kunnen. Zouden echt regels voor moeten komen.”

Tiny Lexis

“leuke plek, het was goed koud op de fiets en geen muts bij, snel even mooie muts gescoord voor 1 euro plus een sjaal”

Peter Amsterdam

“Zeer nette winkel, geordend en goede prijs. Ze verkopen geen rommel en het personeel is goed!”

Guus Van De Ven

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Canilos in Gulpen: Duurzaam Winkelen met een Goed Doel

Canilos Snuffelwinkel is een gezellige kringloopwinkel in Gulpen die wordt gerund door zo’n 50 vrijwilligers. Deze unieke winkel biedt een scala aan tweedehands artikelen en heeft een bijzonder doel. De opbrengst van de verkochte spullen komt namelijk ten goede aan een stichting die zich inzet voor de bevrijding van kettinghonden in Griekenland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, is Canilos een geliefde plek voor liefhebbers van duurzaam winkelen in Gulpen.

Wat kun je brengen naar Canilos?

Bij Canilos kun je allerlei tweedehands spullen brengen die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan kleding, schoenen, meubels, boeken, speelgoed en nog veel meer. Door je spullen te doneren aan Canilos, draag je niet alleen bij aan een duurzame samenleving, maar help je ook mee aan het bevrijden van kettinghonden in Griekenland. Wees dus niet bang om die overbodige spullen een nieuw leven te geven en er tegelijkertijd een goed doel mee te steunen!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Canilos?

Bij Canilos vind je een breed scala aan tweedehands artikelen. Het is belangrijk om op te letten dat je de items goed inspecteert voordat je ze koopt. Controleer bij kleding bijvoorbeeld op vlekken, scheuren of kapotte ritsen. Bij meubels is het handig om te checken op eventuele beschadigingen of loszittende onderdelen. Canilos doet zijn best om de kwaliteit van de artikelen te waarborgen, maar het is altijd goed om zelf ook een kritisch oog te hebben.

Hoe werkt Canilos?

Canilos Snuffelwinkel is gevestigd aan de Looierstraat 22 in Gulpen. De winkel is op dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 09:30 tot 17:00 uur, op zaterdag van 09:30 tot 16:00 uur en op maandag, woensdag en zondag gesloten. De winkel is rolstoeltoegankelijk, zodat iedereen welkom is om te komen snuffelen naar verborgen schatten.

Canilos heeft ook unieke programma’s en services voor bezoekers. Ze zijn actief op social media, zoals Facebook, waar je alle laatste updates kunt vinden over het assortiment en evenementen. Verder kun je Canilos volgen via Twitter. Hou deze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van speciale kortingen en evenementen. Daarnaast steun je met je aankoop het goede doel van Canilos: de bevrijding van kettinghonden in Griekenland.

Bij Canilos in Gulpen staat duurzaam winkelen centraal. Door tweedehands spullen een tweede kans te geven, draag je bij aan een beter milieu en help je tegelijkertijd een goed doel. Bezoek Canilos en ontdek zelf de unieke vondsten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

112 gedachten over “Kringloopwinkel Canilos in Gulpen”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Canilos. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Wat een super goed initiatief. Leuke kringloopwinkels met mooi verzorgd assortiment voor een hele vriendelijke prijs. Al een mooie collectie voor de feestdagen. Vandaag voor de 4e keer geweest, jammer dat iedere keer door sommige vrijwilligers gekletst wordt over collega vrijwilligers, vind dit absoluut niet kunnen. Zouden echt regels voor moeten komen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Canilos. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Canilos. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Canilos. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Canilos. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Canilos. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Canilos. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Canilos. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  gratis parkeren bijna voor de deur en hele aardige medewerkers ik kwam 5 minuten voor sluitingstijd maar ze waren behulpzaam en vriendelijk de winkel was schoon en mega opgeruimd ik kom graag terug tijdens de reguliere openingstijden

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter