Kringloopwinkel Pot loods 13 in Leek

Ontdek unieke vondsten bij Pot Loods 13 in Leek – vintage kleding, meubels, elektronica en meer tegen scherpe prijzen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Pot Loods 13: Dé Kringloopwinkel in Leek

Pot Loods 13 is een gerenommeerde kringloopwinkel gevestigd aan het Mulderspark 13 in Leek, Groningen. Met ruime openingstijden bieden zij een gevarieerde selectie van tweedehands spullen aan voor elk budget. Of je nu op zoek bent naar vintage kleding, meubels, elektronica of boeken, Pot Loods 13 heeft het allemaal.

Wat kun je brengen naar Pot Loods 13?

Als je zolder, garage of kledingkast vol zit met spullen die je niet langer wilt, dan kun je deze doneren aan Pot Loods 13. Ze nemen graag bruikbare en goed onderhouden artikelen aan, zoals kleding, schoenen, speelgoed en huishoudelijke apparaten. Door je spullen te schenken, help je niet alleen het milieu door recycling, maar ook mensen met een klein budget die op zoek zijn naar betaalbare kwaliteitsproducten.

Waar moet je op letten?

Bij het winkelen in Pot Loods 13 is het belangrijk om op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel alle artikelen zorgvuldig worden gesorteerd, kan het voorkomen dat er een kleine beschadiging aanwezig is. Wees daarom altijd kritisch bij het inspecteren van de producten voordat je ze aanschaft. Daarnaast is het handig om regelmatig een bezoek te brengen aan de winkel, omdat het aanbod voortdurend verandert. Je weet nooit welke verborgen schatten je deze keer kunt vinden!

Hoe werkt Pot Loods 13?

Het concept van Pot Loods 13 is eenvoudig maar effectief. Ze ontvangen donaties van mensen zoals jij en ik, sorteren de spullen grondig en bieden ze vervolgens te koop aan in hun winkel. De opbrengsten worden gebruikt om lokale maatschappelijke projecten te ondersteunen. Dit betekent dat elke aankoop die je doet bij Pot Loods 13 een positieve bijdrage levert aan de gemeenschap van Leek.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het reguliere aanbod heeft Pot Loods 13 ook een aantal unieke programma’s en services die de winkel nog aantrekkelijker maken. Ze organiseren regelmatig themadagen en evenementen waarbij speciale kortingen gelden. Daarnaast bieden ze gratis ophaalservice aan voor grote donaties. Dit maakt het voor jou makkelijker om van je spullen af te komen en tegelijkertijd een goed doel te steunen.

Bezoek Kringloop-Info.nl Leek voor meer informatie over Pot Loods 13 en andere kringloopwinkels in Leek. Ontdek de schatten die wachten om herontdekt te worden en draag bij aan een duurzamere en sociaal betrokken gemeenschap.

Laat hieronder een review achter