Kringloopwinkel Nuver in Leek

Ontdek unieke tweedehands kleding, meubels, boeken en meer bij Nuver Kringloopwinkel in Leek – uw duurzame schatzoekervaring begint hier!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-21:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Ontdek Nuver: Dé Kringloopwinkel in Leek

Ben je op zoek naar een gezellige kringloopwinkel in Leek waar je kunt snuffelen tussen unieke tweedehands items? Dan is Nuver dé winkel voor jou. Gelegen aan Bosweg 5, 9351 AA Leek, is Nuver een waar paradijs voor liefhebbers van vintage en tweedehands spullen.

Wat kun je brengen naar Nuver?

Bij Nuver kun je terecht met allerlei spullen die je niet meer gebruikt, maar die nog wel in goede staat verkeren. Denk aan kleding, meubels, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer. Door je spullen naar Nuver te brengen geef je ze een tweede leven en help je mee aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Nuver?

Bij het winkelen bij Nuver is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Doordat het assortiment regelmatig wisselt, is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. Let ook op kleine imperfecties, omdat deze vaak gemakkelijk te repareren zijn en het item een uniek karakter geven. Wees creatief en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die de kringloopwinkel te bieden heeft.

Hoe werkt Nuver?

Nuver werkt volgens het principe van hergebruik en recycling. De spullen die worden ingebracht door klanten worden zorgvuldig gesorteerd en gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Zo ben je altijd verzekerd van kwalitatieve tweedehands producten. Bovendien steun je met elke aankoop bij Nuver het goede doel, aangezien de opbrengst wordt gebruikt voor maatschappelijke projecten.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Nuver biedt meer dan alleen tweedehands spullen. Ze organiseren regelmatig leuke evenementen en activiteiten, zoals workshops en themadagen. Ben je op zoek naar een specifiek item? Dan kun je gebruikmaken van de zoekservice van Nuver, waarbij ze voor jou op zoek gaan naar dat ene gewilde product. Bovendien biedt Nuver diverse kortingen, zoals een studentenkorting op vertoon van je studentenkaart.

Volg Nuver ook op social media voor de laatste updates, aanbiedingen en acties. Je kunt ze vinden op Facebook en Instagram.

Kortom, bij Nuver in Leek kun je genieten van een unieke winkelervaring, waarbij je niet alleen duurzaamheid ondersteunt, maar ook bijdraagt aan maatschappelijke projecten. Breng een bezoek aan Nuver en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

Laat hieronder een review achter