Kringloop Westerkwartier in Tolbert

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloop Westerkwartier in Tolbert voor boeken, meubels, kleding en meer. LGBTQ+ vriendelijk.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Goed dat er bedrijven zijn die de kringloop letterlijk in stand houden. De winkel ziet er netjes uit een biedt veel spullen aan. Voor de prijs hoef je het niet te laten.”

Henry Korteschiel

“Leuke kringloop, toch allerlei leuke spulletjes kunnen vinden. Niet heel groot maar wel de moeite waard.”

YHA van der Hoek-van der Veen

“super leuke kringloop”

E weg

Meer reviews lezen…

Kringloop Westerkwartier: Duurzaam shoppen in Tolbert, Groningen

Over Kringloop Westerkwartier

Kringloop Westerkwartier is een 100% Kringloop gecertificeerde winkel, gevestigd aan de Oldebertweg 60 in Tolbert, Groningen. Als onderdeel van het sociale werkbedrijf Novatec van de gemeente Westerkwartier, zijn zij toegewijd aan positief maatschappelijk en duurzaam ondernemen. Kringloop Westerkwartier biedt een veilige omgeving voor transgenders en is LGBTQ+ vriendelijk.

Wat kan je brengen naar Kringloop Westerkwartier?

Bij Kringloop Westerkwartier kan je jouw gebruikte goederen inleveren. Het is wenselijk om de spullen zo schoon mogelijk aan te bieden. De innametijden voor tweedehands goederen kan je hier vinden.

Ophaalservice

Heb je spullen over waar je graag iemand anders blij mee wilt maken? Kringloop Westerkwartier biedt ook een ophaalservice aan. Neem contact op met de winkel voor meer informatie of om een ophaalafspraak te maken.

Wat kan je vinden bij Kringloop Westerkwartier?

Het assortiment van Kringloop Westerkwartier is divers en bestaat onder andere uit boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek, speelgoed en vintage items. Het kopen van tweedehands spullen bij Kringloop Westerkwartier is niet alleen voordelig, maar ook nog eens duurzaam!

Diensten en faciliteiten

Naast het aanbieden van een breed scala aan tweedehands producten, biedt Kringloop Westerkwartier ook verschillende diensten en faciliteiten aan, zoals:

 • Inname van goederen: Je kunt hier jouw gebruikte goederen gemakkelijk afgeven.
 • Ophaalservice: Krijg je jouw spullen niet naar de winkel gebracht? Geen probleem! Maak gebruik van de ophaalservice van Kringloop Westerkwartier en laat de spullen bij jou thuis ophalen.

Kringloop Westerkwartier is rolstoelvriendelijk met toegankelijke ingangen en ruime parkeergelegenheid. Daarnaast accepteren zij betalingen via betaalpassen en contactloos mobiel betalen. Met een gemiddelde waardering van 3.6/5 sterren staat Kringloop Westerkwartier bekend om hun goede service en klantvriendelijkheid.

Ga op zoek naar unieke schatten en steun tegelijkertijd duurzaamheid bij Kringloop Westerkwartier in Tolbert, Groningen. Bezoek hun website voor meer informatie en openingstijden.

12 gedachten over “Kringloop Westerkwartier in Tolbert”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Westerkwartier. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Its good that there are companies that literally maintain the cycle. The store looks neat and offers a lot of stuff. You dont have to leave it for the price.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Hoedjesspel gekocht hier , was verpakt in cellofaan, met een sticker gecontroleerd, niet openen aub!. Bij thuiskomst bleek er helemaal niets van het spel in de doos te zitten. Alleen wat willekeurige puzzelstukjes die ze blijkbaar over hadden. Kon meteen in de container. Onbegrijpelijk dat je op deze manier je naam te grabbel gooit. Ik kom er nooit weer

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter