Karoesell Kringloop Eindhoven

Ontdek duurzaam shoppen bij Karoesell Kringloop in Eindhoven: topkeuze voor gebruikte kleding, meubels, en meer in Brabant Zuidoost.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Karoesell Kringloop Eindhoven heeft het 2-kamer appartement en bijbehorende berging van mijn recentelijk overleden moeder ontruimd. Het contact vooraf was prettig en de offerte was duidelijk. Karoesell heeft prima werk geleverd. Het bedrag van de factuur viel uiteindelijk nog wat lager uit. Een bedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen!”

Johannes Rendering

“Goede communicatie over leeghalen van een woning. Toch een precaire klus aangezien het om het ouderlijk huis ging. Er werd fijn meegedacht en uiteindelijk is alles heel correct verlopen. Ook de hulp bij zetten van puntjes op de i aan het einde was erg prettig.”

Dianne Zuidema

“Mijn favoriete kringloopwinkel in Eindhoven, vooral voor kleding! Alle kleding is gesorteerd op maat waardoor het heel overzichtelijk winkelen is en ik vind regelmatig dingen van goede kwaliteit voor een prima prijsje. Ook heel aardige mensen.”

Sofie van der Meij

Meer reviews lezen…

Karoesell Kringloop Eindhoven: Duurzaam tweedehands winkelen in Brabant Zuidoost

Wat kan je brengen naar Karoesell Kringloop Eindhoven?

Karoesell Kringloop Eindhoven is een lokale kringloopwinkel gelegen aan de Edisonstraat 147A, in het mooie Eindhoven. Bij Karoesell kan je terecht voor een breed scala aan tweedehands spullen, zoals kleding, boeken, huisraad, gereedschappen, elektronica, vintage en meubels. Bovendien draagt het brengen van je goederen naar Karoesell bij aan het bevorderen van hergebruik en vergroot je de leefbaarheid in regio Brabant Zuidoost.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van Karoesell?

Bij een bezoek aan Karoesell Kringloop Eindhoven valt er altijd wel iets interessants te ontdekken. Het assortiment is divers en biedt voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar specifieke boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed, Karoesell heeft het allemaal. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het kopen van tweedehands spullen bij Karoesell duurzaam is en bijdraagt aan een circulaire economie.

Hoe werkt Karoesell?

Bij Karoesell kan je niet alleen tweedehands spullen kopen, maar ook je eigen goederen brengen. Zo kan je jouw ‘oude schatten’ een nieuw leven geven en anderen blij maken met items die je zelf niet meer gebruikt. Daarnaast biedt Karoesell ook diensten zoals goedereninname, ophaalservice en zelfs woningontruiming, zodat het proces van het wegdoen van spullen soepel en gemakkelijk verloopt.

Programma’s, kortingen en andere diensten bij Karoesell Kringloop Eindhoven

Naast de reguliere winkelactiviteiten biedt Karoesell ook unieke programma’s, kortingen en andere diensten aan. Zo kan je bij Karoesell terecht voor bezorging van je aankoop, waardoor je geen zorgen hebt over het transporteren van grote meubelstukken. Bovendien is de winkel toegankelijk voor rolstoelgebruikers, wat het voor iedereen mogelijk maakt om er te shoppen. Tot slot accepteert Karoesell betalingen met betaalpassen, waardoor je gemakkelijk en veilig kunt afrekenen.

Blijf op de hoogte van Karoesell op social media

Wil je geen enkele update missen van Karoesell? Volg deze geweldige kringloopwinkel dan op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen in regio Brabant Zuidoost.

Ontdek de schatten van Karoesell Kringloop Eindhoven en ervaar zelf de voldoening van duurzaam shoppen. Breng je eigen goederen langs, struin de winkel af en vind unieke items die een nieuw thuis verdienen. Karoesell nodigt je uit om bij te dragen aan het bevorderen van hergebruik en de leefbaarheid in de regio te vergroten. Kom langs en laat je verrassen door het diverse assortiment en de geweldige service die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

198 gedachten over “Karoesell Kringloop Eindhoven”

 1. ★★★★☆

  Some staff are terribly rude. The prices are too high. It happened that when I found a reasonably priced item, the rude cashier avoided to sell it to me. They have a store policy and use it against you. I dont think I go there again although I live very close by. Slera staff are much nicer and the prices are cheaper.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Matige kringloopwinkel wat betreft aanbod en netheid/ ordelijkheid. Sommige uithoeken zijn slecht belicht. Personeel en omgeving geeft mij een wat ongemakkelijk gevoel.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Ik kom hier regelmatig. De kledingafdeling heeft vaak een goed aanbod. De rest wordt langzaam maar zeker steeds minder interessant en de prijzen zijn enorm gestegen. Soms loont het bijna niet meer en kun je het net zo goed nieuw gaan halen. De winkel is ook stukken rommeliger dan eerst. Wat me al jaren stoort, is de ontzettend irritante muziek, dus ik loop er meestal met oordoppen in.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Many stuffs. Almost anything you need for a home. Visit every now and then to see what new items are there also cheap (being 2nd hand)

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Deze week in 2 dagen appartement van overleden tante ontruimd. Aardige, vriendelijke mensen, harde werkers en alles keurig volgens afspraak afgewikkeld. Een aanrader

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Hele Aardige man die met ons meedacht. Mooie bank gekocht met 10 % korting extra. Spullen worden thuisgebracht. Mooie zaak met goede en schone spullen. Top

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Goede communicatie over leeghalen van een woning. Toch een precaire klus aangezien het om het ouderlijk huis ging. Er werd fijn meegedacht en uiteindelijk is alles heel correct verlopen. Ook de hulp bij zetten van puntjes op de i aan het einde was erg prettig.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Karoesell Eindhoven. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Karoesell Eindhoven. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Ik stuur fotos op met tafels met stoelen of men die wil. Antwoord: willen we heel graag hebben. ik maak telefonisch een afspraak voor ophaling. Op moment supreme komt men niet opdagen. Als ik bel is er geen afspraak bekend. Een paar uur later komt men de nieuwe spullen brengen. De enige oplossing op zon korte termijn is de aflevering van de nieuwe spullen afzeggen. Ik heb geen ruimte om dubbel meubilair neer te zetten en een andere ophaling krijg ik niet meer geregeld. Heb ook nog extra kosten door dit gedoe. De slotopmerking aan de telefoon van de medewerker was: we hadden het eigenlijk niet gewild. Slotgedachte van mij: was de afspraak echt niet bekend???

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Karoesell Eindhoven. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Karoesell Eindhoven. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Karoesell Eindhoven. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Karoesell Eindhoven. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Karoesell Eindhoven. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 16. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Karoesell Eindhoven. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 17. ★★★★☆

  Mijn favoriete kringloopwinkel in Eindhoven, vooral voor kleding! Alle kleding is gesorteerd op maat waardoor het heel overzichtelijk winkelen is en ik vind regelmatig dingen van goede kwaliteit voor een prima prijsje. Ook heel aardige mensen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter