Kringloopwinkel Ontmoetingshuis ’t Stoofje

Ontdek duurzame vondsten bij ’t Stoofje Oudenbosch – kringloopwinkel voor huisraad, mode, speelgoed en gereedschap. Beleef circulair shoppen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-16:00
Dinsdag13:00-16:00
Woensdag13:00-16:00
Donderdag13:00-16:00
Vrijdag13:00-16:00
Zaterdag13:00-15:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Het Stoofje wordt gedraaid door vrijwilligers. Je kunt er leuke en nuttige dingen kopen zoals keukenspullen, woonaccessoires, kleding, speelgoed en boeken. Ook kun je zelf spullen inleveren voor dit goede doel. Aanrader om zeker te gaan kijken hier.”

Mirella Gillesen

“t Stoofje is a particularly accessible meeting place in Oudenbosch. Everyone is welcome for a chat and a listening ear and a request for help. VERY SPECIAL with an interesting past.”

Martien Van Zundert

“Ik,wilde alle medewerkers van het Strand bedanken voor de,kaart die men heeft getekend, en wens iedereen een gezellige kest en oud en nieuw en ook de vrijwilligers natuurlijk.”

Michel Landsberger

Meer reviews lezen…

Ontmoetingshuis ’t Stoofje: Duurzaam winkelen in Oudenbosch

Ontmoetingshuis ’t Stoofje, gelegen in Oudenbosch, is een kringloopwinkel die bekend staat om haar diverse assortiment en uitstekende service. Of je nu op zoek bent naar huis- en inrichting, kleding, speelgoed of gereedschappen, bij ’t Stoofje vind je het allemaal. Deze kringloopwinkel is een ware schatkamer voor duurzaam winkelen.

Wat kan je naar ’t Stoofje brengen?

Bij ’t Stoofje kan je jouw gebruikte spullen een tweede leven geven. Denk bijvoorbeeld aan meubels, elektronica, kleding, boeken en nog veel meer. Door jouw spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Je maakt niet alleen iemand anders blij met de items die je doneert, maar je verkleint ook jouw ecologische voetafdruk.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij ’t Stoofje?

Bij het winkelen bij ’t Stoofje is het belangrijk om een aantal zaken in gedachten te houden. Omdat het assortiment constant verandert, is het handig om regelmatig een bezoek te brengen zodat je geen unieke items mist. Daarnaast is het altijd verstandig om goed te kijken naar de staat van de producten. Hoewel ’t Stoofje zorgvuldig de artikelen selecteert, is het raadzaam om te checken of de items naar wens zijn voordat je ze aanschaft.

Hoe werkt ’t Stoofje?

’t Stoofje werkt volgens het principe van de kringloop: de winkel verkoopt tweedehands spullen en de opbrengst gaat naar goede doelen. Hiermee draagt ’t Stoofje bij aan maatschappelijke en sociale initiatieven. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag, waar je tijdens de openingstijden terecht kunt om op je gemak rond te snuffelen en duurzame aankopen te doen.

Unieke programma’s en kortingen

Naast het reguliere winkelaanbod biedt ’t Stoofje ook diverse programma’s en faciliteiten aan. Zo is de winkel eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken en is er een gezellige koffiehoek waar je even kunt uitrusten. Daarnaast is er een parkeerplaats beschikbaar voor klanten. Helaas zijn de bezorgservice, eetgelegenheid en ophaalservice momenteel niet beschikbaar.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste updates en nieuwtjes van ’t Stoofje? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook. Hier vind je regelmatig nieuwe informatie over duurzaam winkelen en de laatste aanwinsten in het assortiment van ’t Stoofje.

Kortom, ’t Stoofje in Oudenbosch is dé plek voor duurzaam winkelen. Of je nu spullen wilt doneren of op zoek bent naar unieke tweedehands items, deze kringloopwinkel heeft voor ieder wat wils. Breng een bezoek aan ’t Stoofje en ontdek de verborgen schatten die hier te vinden zijn.

11 gedachten over “Kringloopwinkel Ontmoetingshuis ’t Stoofje”

 1. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Ontmoetingshuis ’t Stoofje. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Ontmoetingshuis ’t Stoofje. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Het Stoofje wordt gedraaid door vrijwilligers. Je kunt er leuke en nuttige dingen kopen zoals keukenspullen, woonaccessoires, kleding, speelgoed en boeken. Ook kun je zelf spullen inleveren voor dit goede doel. Aanrader om zeker te gaan kijken hier.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  t Stoofje is a particularly accessible meeting place in Oudenbosch. Everyone is welcome for a chat and a listening ear and a request for help. VERY SPECIAL with an interesting past.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Ik,wilde alle medewerkers van het Strand bedanken voor de,kaart die men heeft getekend, en wens iedereen een gezellige kest en oud en nieuw en ook de vrijwilligers natuurlijk.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter