Kringloopwinkel De Martwienkel in Oud Gastel

Ontdek duurzame schatten in De Martwienkel – uw kringloopwalhalla in Oud Gastel voor boeken, kleding, meubels en meer.

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Heel leuk om daar te snuffelen. Naast kringloop spullen staan er ook cadeau artikelen die door mensen met beperking gemaakt worden. 2 vliegen in een keer. Een goed doel en jezelf iets voordeligs aanschaffen”

Hans van Rijsinge

“Fantastische winkel omdat je er tweedehands spulletjes kunt kopen maar er ook ter plekke nieuwe dingen gemaakt worden Door mensen met een beperking onder begeleiding van vrijwilligers…….Kom er graag”

Angeline Brink

“Mooi initiatief om mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking te betrekken in dagelijkse activiteiten.”

Gert-Jan Houtepen

Meer reviews lezen…

De Martwienkel: Dé Duurzame Kringloopwinkel in Oud Gastel

Over De Martwienkel

In Oud Gastel vind je de gezellige kringloopwinkel De Martwienkel. Gelegen aan de Markt 5, in het hart van het dorp, is deze winkel een ware schat voor liefhebbers van tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren weet De Martwienkel haar klanten telkens weer te verrassen met een uitgebreid assortiment en prettige service.

Wat kan je brengen naar De Martwienkel?

Bij De Martwienkel kan je jouw tweedehands goederen een nieuw leven geven. Op woensdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur kan je jouw spullen aan de achterzijde van de winkel, op Parkstraat b, brengen. Zorg ervoor dat de spullen zo schoon mogelijk zijn bij het inleveren. De Martwienkel accepteert onder andere boeken, kleding, meubels, huishoudelijke apparaten en speelgoed. Jouw donaties dragen bij aan een duurzame en circulaire economie.

Wat kan je vinden bij De Martwienkel?

Bij De Martwienkel is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar kleding, boeken, gereedschappen of meubels, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Je kunt snuffelen tussen het diverse assortiment dat bestaat uit woondecoratie, huishoudelijke artikelen, muziek en nog veel meer. Met regelmatig nieuwe items in de winkel biedt De Martwienkel een verrassende ervaring voor iedere bezoeker.

Speciale diensten en faciliteiten

Bij De Martwienkel kan je niet alleen terecht om spullen te brengen of te kopen, maar ook voor speciale diensten en faciliteiten. Zo biedt deze kringloopwinkel een handige ophaalservice aan. Heb je spullen over en wil je er iemand anders blij mee maken? Neem dan contact op met De Martwienkel om een ophaalafspraak te maken. Daarnaast is de winkel rolstoeltoegankelijk en is er wifi beschikbaar voor een comfortabele winkelervaring.

Blijf op de hoogte via social media

Mis geen enkele update of nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij De Martwienkel. Volg de kringloopwinkel op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hier vind je regelmatig nieuwe items, speciale acties en interessante informatie over duurzaamheid.

Kortom, De Martwienkel is dé kringloopwinkel in Oud Gastel waar je terecht kunt voor een verrassend assortiment tweedehands spullen. Breng jouw donaties langs, snuffel tussen de unieke items en draag bij aan een duurzame wereld.

20 gedachten over “Kringloopwinkel De Martwienkel in Oud Gastel”

 1. ★★★★★

  Veel te duur voor een kringloopwinkel en weinig aanbod. Verder staan er ook nieuwe Chinese Ali express spullen bij, waar ze de hoofdprijs voor vragen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Zijn gewoon oplichters verkopen via Marktplaats spullen waarvan ze zeggen dat het al oud is. Als je het helemaal gekocht hebt blijkt het Ali express of kermis kwaliteit te zijn. Vraag je je geld terug wordt dit geweigerd. ADVIES KOOP NIETS BIJ DEZE OPLICHTERS

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Heel leuk om daar te snuffelen. Naast kringloop spullen staan er ook cadeau artikelen die door mensen met beperking gemaakt worden. 2 vliegen in een keer. Een goed doel en jezelf iets voordeligs aanschaffen

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met De Martwienkel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel De Martwienkel. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met De Martwienkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel De Martwienkel. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring bij De Martwienkel. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Fantastische winkel omdat je er tweedehands spulletjes kunt kopen maar er ook ter plekke nieuwe dingen gemaakt worden Door mensen met een beperking onder begeleiding van vrijwilligers…….Kom er graag

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter