Kringloopwinkel Homico in Bosschenhoofd

Ontdek tweedehands schatten bij Homico, Bosschenhoofd – kleding, meubels, speelgoed en meer. Duurzaam winkelen, hergebruik bevorderen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Homico: Dé Kringloopwinkel in Bosschenhoofd

Wat kan je brengen naar de kringloop?

Bij Homico, dé kringloopwinkel in Bosschenhoofd, kan je tijdens de openingstijden je spullen komen brengen. Of het nu gaat om kleding, speelgoed, meubels, boeken, elektronica of andere gebruikte goederen, Homico neemt het graag van je aan. Het is wel belangrijk om de spullen zo schoon mogelijk in te leveren. Zo zorgt de kringloop ervoor dat de producten weer een tweede leven kunnen krijgen.

Waar moet je op letten bij de kringloop?

Bij het bezoeken van Homico is het slim om goed op te letten. Hoewel tweedehands producten vaak van goede kwaliteit zijn, is het altijd belangrijk om de staat van het artikel te controleren voordat je het aanschaft. Bij Homico hebben ze een deskundige selectieprocedure, waardoor je erop kunt vertrouwen dat de aangeboden producten van goede kwaliteit zijn. Maar het blijft natuurlijk verstandig om zelf nog een extra check te doen. Zo kan je bijvoorbeeld letten op eventuele beschadigingen, de werking van elektronische apparaten of de pasvorm van kleding.

Hoe werkt Homico?

Homico draait volledig op vrijwilligers en steunt als ANBI instelling met de opbrengst verschillende ontwikkelingsprojecten over de hele wereld. Met jouw aankopen bij Homico draag je dus direct bij aan een betere wereld. Daarnaast is Homico ook betrokken bij verschillende andere programma’s. Zo kan je bijvoorbeeld bij hen terecht voor het huren van partytenten en statafels voor speciale gelegenheden. Ook organiseren zij regelmatig leuke acties en evenementen waar je aan kunt deelnemen. Bij Homico vind je dus niet alleen betaalbare tweedehands producten, maar ook unieke programma’s en services die het winkelen bij de kringloop extra leuk maken.

Voor meer informatie over Homico, de openingstijden en de locatie, kan je terecht op https://www.kringloop-info.nl/noord-brabant/bosschenhoofd. Kom eens langs bij Homico, dé kringloopwinkel in Bosschenhoofd, en ontdek het plezier van duurzaam winkelen.

Laat hieronder een review achter