Kringloopwinkel Roko Trading in Oudenbosch

Ontdek Roko Trading in Oudenbosch voor unieke tweedehands vondsten: kleding, meubels, elektronica. Betrouwbare kringloop met uitstekende service en beoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-17:00
Woensdag11:00-17:00
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Enorme keuze. Goede service en zeer betaalbaar. Kwalitatief zeer goede apparatuur voor een lage schappelijke prijs. Een gasfornuis met oven gekocht en we zijn er dubbel dik tevreden over. Ik weet 100% zeker dat wanneer ik een volgend apparaat nodig heb de eerste stop Roko zal zijn. Echt helemaal top.”

Ron van dongen

“Super service, binnen 2 uur stond de koelkast van goede kwaliteit bij ons thuis. Bedankt!”

Lily Luijten

“Very friendly saleswoman, received good and honest advice. Highly recommended”

Sonja van dongen

Meer reviews lezen…

Roko Trading: De kringloopwinkel in Oudenbosch

Roko Trading, gevestigd in Oudenbosch, is een kringloopwinkel die zich specialiseert in het organiseren en laden van vrachtwagens en containers voor wereldwijde levering. Met een certificaat en uitstekende beoordelingen, is Roko Trading een betrouwbare keuze voor het kopen en verkopen van herbruikbare goederen.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Roko Trading kun je een breed scala aan goederen brengen. Of je nu kleding, meubels, boeken, elektronica of huishoudelijke artikelen hebt, ze nemen graag je items in ontvangst. Het is belangrijk om te onthouden dat de goederen die je aanbiedt, nog bruikbaar moeten zijn en in redelijke staat verkeren. Door jouw donaties help je niet alleen het milieu te beschermen, maar ondersteun je ook de missie van Roko Trading om hergebruik te stimuleren.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Roko Trading is het belangrijk om op zoek te gaan naar kwalitatieve en duurzame items. Neem je tijd en neem een kijkje in de verschillende afdelingen. Of je nu op zoek bent naar unieke kledingstukken, vintage meubels of verzamelbare items, je kunt vaak geweldige vondsten doen in kringloopwinkels. Let er wel op dat je de staat van het item controleert voordat je het aanschaft. Sommige goederen kunnen mogelijk wat reparaties nodig hebben, maar het biedt ook een kans om je creativiteit te gebruiken en iets unieks te creëren.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Roko Trading is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 15:00. Ze hebben een breed assortiment aan producten, variërend van kleding, boeken en speelgoed tot meubels en antiek. Bij aankomst word je verwelkomd door vriendelijk personeel dat je graag helpt bij het vinden van de perfecte items. In de winkel vind je duidelijk gesorteerde afdelingen, zodat je gemakkelijk kunt navigeren en vinden waar je naar op zoek bent.

Unieke programma’s, kortingen en services

Bij Roko Trading bieden ze verschillende unieke programma’s en services aan. Ze hebben regelmatig speciale kortingsdagen waarop je items kunt kopen met aanzienlijke kortingen. Daarnaast hebben ze ook een inzamelingsprogramma waarbij je een kleine vergoeding kunt ontvangen voor je herbruikbare goederen. Dit is een geweldige manier om iets terug te geven aan de gemeenschap en tegelijkertijd jezelf te belonen.

Voor meer informatie over Roko Trading en andere kringloopwinkels in Noord-Brabant, kun je de volgende links bezoeken: – Kringloop Noord-BrabantKringloopwinkel Oudenbosch

Breng een bezoek aan Roko Trading in Oudenbosch en ontdek zelf de schatten die je kunt vinden in deze kringloopwinkel. Doe mee aan de duurzame beweging en geniet van unieke en betaalbare items. De openingstijden van Roko Trading zijn te vinden op de website. Happy hunting!

5 gedachten over “Kringloopwinkel Roko Trading in Oudenbosch”

  1. ★★★★★

    Enorme keuze. Goede service en zeer betaalbaar. Kwalitatief zeer goede apparatuur voor een lage schappelijke prijs. Een gasfornuis met oven gekocht en we zijn er dubbel dik tevreden over. Ik weet 100% zeker dat wanneer ik een volgend apparaat nodig heb de eerste stop Roko zal zijn. Echt helemaal top.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een top ervaring met Roko Trading. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter