Kringloopwinkel Nogmaals Franken in Wassenaar

Ontdek duurzame schatten in Wassenaar bij Nogmaals Franken – kleding, boeken, speelgoed, en meer voor een tweede leven.

Adres & contact

 • kringloop Nogmaals Franken
  Stadhoudersplein 16, 2241 EB Wassenaar
 • Telefoonnummer: 070 785 6870
 • Website:

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Van buiten lijkt de winkel klein, maar schijn bedriegt! Behalve de goed gevulde begane grond met o.a. glazen, mokken, beeldjes, cd’s, vinyl, dvd’s en bluray (met titels die je nergens anders vindt, ongetwijfeld doordat diverse expats en diplomaten in de regio wonen – zo kwam ik er onbekende Zweedse films tegen) is er ook een kelder met kleding en tassen. Daar komt bij dat de prijzen helemaal okay zijn, terwijl je hier géén rommel tegenkomt, maar in plaats daarvan talloze fijne snuisterijen. Verzamelaars van KLM-huisjes moeten hier overigens zéker eens gaan kijken, heel veel keus daarin. Als kers op de taart: de eigenaar weet zelfs de grootste chagrijn op te vrolijken met zijn vriendelijke woorden. Kortom, een dikke aanrader, ook als je zoals ik maar een gewone kaaskop van buiten de regio bent.”

Ronalđj K

“Verrassend goede service en spullen zijn er geregeld te vinden . Spullen zijn hier vaak welkom ( indien deze in bruikbare staat of conditie verkeren ) om een volgend eigenaar weer te kunnen helpen & verrassen. Van dit aanbod & mogelijkheden , maken wij graag gebruik om anderen & ook onszelf te helpen en te verassen .Spullen zijn leuk gepresenteerd,ook de verzamelbare spullen.Deze kunnen in markt waarde stijgen naarmate tijd verstrijkt. Dingen brengen en dingen halen….1 van deze 2 kan ook . Impulsief was er een wekker nodig…..toen zag 1 van ons bijv. nog een goed oestermes…cd/DVD opbergboeken . Ook kon de grenen salontafel gebracht worden ..en was er weer plek in de schuur. Kortom vinden wij het Win-Win ruim gezien voor geheel omgeving Wassenaar. Vriendelijke groeten , Alex & Anne”

Anne van der Holst

“Hield van deze winkel, vooral de kelder waar je rails en rails van kleding en schoenen vindt. Het enige lastige is dat er nergens prijzen voor zijn, dus je moet het aan de eigenaar vragen. We kochten een outdoorjack, Reebok-t-shirt, trui, riem en kralenketting voor € 16,50. Vriendelijk personeel en tal van plekken in de speelhal om het gezin zich te laten vermaken terwijl u winkelt!”

Vanessa Burgess

Meer reviews lezen…

Nogmaals Franken: Een Duurzame Schat in Wassenaar

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Nogmaals Franken, gevestigd in Wassenaar, vind je een breed scala aan tweedehands spullen. Van boeken tot speelgoed, van meubels tot kleding, er is voor ieder wat wils. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de kringloopwinkel, waardoor het brengen van je eigen spullen zeer gewaardeerd wordt. Heb je kleding die je niet meer draagt of boeken die je uitgelezen hebt? Breng ze naar Nogmaals Franken en geef ze een tweede leven.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om een scherp oog te hebben voor verborgen schatten. Neem de tijd om door de rekken te snuffelen en door de boeken te bladeren. Sommige items kunnen kleine mankementen hebben, zoals een ontbrekende knoop of een lichte beschadiging, maar met een beetje creativiteit en handigheid kunnen deze worden opgelost. Wees ook alert op items die in waarde kunnen stijgen, zoals zeldzame boeken of vintage kledingstukken. Kortom, in een kringloopwinkel zijn de mogelijkheden eindeloos, dus let goed op en vind unieke items voor een fractie van de prijs.

Hoe werkt Nogmaals Franken?

Nogmaals Franken is een kringloopwinkel waar je niet alleen in de fysieke winkel terecht kunt, maar ook online prijsopgaven kunt aanvragen. Daarnaast biedt de winkel verschillende services op locatie, waardoor je gemakkelijk je aankopen kunt doen. Het is ook vermeldenswaard dat Nogmaals Franken een rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid heeft, wat het winkelen voor iedereen toegankelijk maakt.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Nogmaals Franken biedt een aantal unieke programma’s en diensten aan. Ze hebben een ruim assortiment aan kleding, boeken, meubels, muziek en speelgoed. Daarnaast accepteren ze verschillende betaalpassen, waaronder contactloos mobiel betalen en creditcards. Dit maakt het winkelen bij Nogmaals Franken nog gemakkelijker. Bovendien, ondanks het ontbreken van specifieke openingstijden, heeft de winkel een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, wat duidt op een positieve winkelervaring van eerdere klanten.

Voor meer kringloopwinkels in de provincie Zuid-Holland kun je terecht op deze pagina. Ben je specifiek geïnteresseerd in kringloopwinkels in Wassenaar? Dan vind je hier het overzicht dat je zoekt.

Breng een bezoek aan Nogmaals Franken in Wassenaar en ontdek de vele schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Met hun brede assortiment en diverse services is Nogmaals Franken een must-visit voor iedereen die op zoek is naar duurzame en unieke items.

21 gedachten over “Kringloopwinkel Nogmaals Franken in Wassenaar”

 1. ★★★★★

  Dit is de tweede keer dat ik voor een gesloten deur sta terwijl op Google staat aangegeven dat jullie gewoon open horen te zijn. Erg vervelend. Zorg ervoor dat jullie genoeg personeel hebben zodat jullie gewoon open kunnen zijn zoals is aangegeven of pas de tijden aan.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Leuke kleine maar goed gevulde kringloopwinkel, vriendelijke eigenaar, veel servies van mooie kwaliteit, kleding en heel veel dvds. Geen boeken en grote huisraad zoals kasten, tafels en andere meubels. Ook niet veel speelgoed aanwezig. Ik kom er graag.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Fijne kringloop maar met veel hoge prijzen. Voor simpele tweedehands kettingen bedenkt hij ter plekke absurde prijzen. Ik krijg het idee dat de eigenaar het doel heeft om veel geld te behalen uit producten en mensen het dan toch neerleggen. Ik zou hier niet meer terugkeren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Van buiten lijkt de winkel klein, maar schijn bedriegt! Behalve de goed gevulde begane grond met o.a. glazen, mokken, beeldjes, cds, vinyl, dvds en bluray (met titels die je nergens anders vindt, ongetwijfeld doordat diverse expats en diplomaten in de regio wonen – zo kwam ik er onbekende Zweedse films tegen) is er ook een kelder met kleding en tassen. Daar komt bij dat de prijzen helemaal okay zijn, terwijl je hier geen rommel tegenkomt, maar in plaats daarvan talloze fijne snuisterijen. Verzamelaars van KLM-huisjes moeten hier overigens zeker eens gaan kijken, heel veel keus daarin. Als kers op de taart: de eigenaar weet zelfs de grootste chagrijn op te vrolijken met zijn vriendelijke woorden. Kortom, een dikke aanrader, ook als je zoals ik maar een gewone kaaskop van buiten de regio bent.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Loved this shop, especially the basement where you will find rails and rails of clothing and shoes. Only tricky thing is there are no prices on anything so you need to ask the owner. We bought an outdoor jacket, Reebok t-shirt, jumper, belt and beaded necklace for 16.50. Friendly staff and loads of places in the arcade to let family entertain themselves whilst you shop!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring met Nogmaals Franken. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Nogmaals Franken. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Nogmaals Franken. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Nogmaals Franken. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een leuke. Gezellige volle winkel.met van alles en nog wat. Van pollepel tot inlegzooltjes .Je kan het zo gek niet noemen. Ga eerst langs deze winkel voordat u naar andere winkels gaat, wie weet is het aanwezig,wat u zoekt. Nergens is het zo leuk om in deze winkel te snuffelen. Dus ga gerust langs echt een aanrader.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Verrassend goede service en spullen zijn er geregeld te vinden . Spullen zijn hier vaak welkom ( indien deze in bruikbare staat of conditie verkeren ) om een volgend eigenaar weer te kunnen helpen & verrassen. Van dit aanbod & mogelijkheden , maken wij graag gebruik om anderen & ook onszelf te helpen en te verassen .Spullen zijn leuk gepresenteerd,ook de verzamelbare spullen.Deze kunnen in markt waarde stijgen naarmate tijd verstrijkt. Dingen brengen en dingen halen….1 van deze 2 kan ook . Impulsief was er een wekker nodig…..toen zag 1 van ons bijv. nog een goed oestermes…cd/DVD opbergboeken . Ook kon de grenen salontafel gebracht worden ..en was er weer plek in de schuur. Kortom vinden wij het Win-Win ruim gezien voor geheel omgeving Wassenaar. Vriendelijke groeten , Alex & Anne

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter