Kringloopwinkel Rode Kruis Rommelmarkt Voorschoten

Ontdek schatten bij Rode Kruis Rommelmarkt Voorschoten: kleding, boeken, speelgoed, curiosa. Vrijdagse vondsten voor elke verzamelaar!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag09:00-13:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Krappe paden, niet echt super grote kringloopwinkel. Beetje karige openingstijden, alleen op vrijdag ochtend kun je er terecht. Je moet de ingang wel echt zoeken, ligt een beetje achteraf. Toen ik er ben geweest was het er best druk. Veel kleding huisraad en boeken.”

David Vliegen

“Vriendelijke mensen Leuke dingen goedkoop Top Voor ieder wat wils”

Klaus Peter Hammerschmidt

“Gezellig snuffelen”

Kitty Schreuder

Meer reviews lezen…

Rode Kruis Rommelmarkt Voorschoten: Een Schat aan Vondsten

De Rode Kruis Rommelmarkt in Voorschoten is een geweldige plek om unieke schatten te ontdekken. Elke vrijdagochtend opent deze kringloopwinkel haar deuren in een voormalig schoolgebouw achter het Cultureel Centrum, op Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten[^1^].

Wat kun je naar de kringloop brengen?

Bij de Rode Kruis Rommelmarkt kun je overtollige spullen zoals kleding, boeken, platen, speelgoed en curiosa als schenking afgeven. Hierdoor krijgen deze items een tweede leven, terwijl anderen ervan kunnen genieten. Bovendien komt de opbrengst van de verkochte goederen volledig ten goede aan het essentiële werk van het Rode Kruis Leiden e.o[^1^].

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij deze kringloopwinkel in Voorschoten is er altijd wel iets bijzonders te vinden. Let goed op de kwaliteit en de staat van de items die je wilt kopen. De vrijwilligers doen hun best om ervoor te zorgen dat alleen goederen van goede kwaliteit in de winkel worden verkocht. Bovendien worden de items regelmatig gecontroleerd en georganiseerd, zodat je gemakkelijk kunt zoeken naar de schatten die je wilt vinden[^1^].

Hoe werkt de Rode Kruis Rommelmarkt?

De Rode Kruis Rommelmarkt in Voorschoten is een geweldige manier om je steentje bij te dragen aan het Rode Kruis Leiden e.o. Als je spullen hebt die je niet meer nodig hebt, kun je ze als schenking afgeven bij deze kringloopwinkel. Vrijwilligers nemen de goederen graag in ontvangst en zorgen ervoor dat ze een nieuwe eigenaar vinden. De opbrengst van de verkochte goederen wordt gebruikt om het waardevolle werk van het Rode Kruis in de regio te ondersteunen[^1^].

Diensten en Faciliteiten

De Rode Kruis Rommelmarkt in Voorschoten biedt verschillende diensten en faciliteiten om jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Ze bieden een handige inname van goederen waar je je overtollige spullen kunt afgeven. Op deze manier kunnen anderen er weer van genieten en ondersteun je tegelijkertijd het Rode Kruis Leiden e.o[^1^].

Bezoek de Facebook-pagina van het Rode Kruis Leiden om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en evenementen. Wil je meer weten over andere kringloopwinkels in Voorschoten en omgeving? Bekijk dan de kringloopwinkels in Zuid-Holland[^2^][^3^].

Breng een bezoek aan de Rode Kruis Rommelmarkt Voorschoten en laat je verrassen door de schatten die je er kunt vinden. Geniet van de unieke winkelervaring en steun tegelijkertijd het waardevolle werk van het Rode Kruis.

8 gedachten over “Kringloopwinkel Rode Kruis Rommelmarkt Voorschoten”

 1. ★★★★☆

  Wel erg verstopt de vorige locatie was fijner. Nog steeds behulpzame mensen, die er het beste van maken. Oude nog werkende geluidsinstallatie afgegeven.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Krappe paden, niet echt super grote kringloopwinkel. Beetje karige openingstijden, alleen op vrijdag ochtend kun je er terecht. Je moet de ingang wel echt zoeken, ligt een beetje achteraf. Toen ik er ben geweest was het er best druk. Veel kleding huisraad en boeken.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Rode Kruis Rommelmarkt Voorschoten. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter