Kringloopwinkel De Stille Kracht van Wassenaar

Ontdek duurzaam shoppen bij De Stille Kracht Wassenaar – boeken, meubels, kleding en meer in een inclusieve kringloopwinkelervaring.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-15:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag09:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Halloo stille krachters 😁 wat n geweldige winkel is ditte πŸ˜ƒiedere week is t weer anders,πŸ˜‰ het is gezellig en warm binnenπŸ€—, meubels, keukenspul, kleding,πŸ˜†boeken, langspeelplaten, sieraden, lampen, tuingereedschapπŸ€— je kijkt je ogen uit, πŸ˜€ook nemen jullie de tijd voor iedereen 😊n grapje hier een grapje daar, heerlijk ontspannend. Ook mijn portomonee is gek op jullieπŸ˜‚πŸ˜πŸ˜‰ me petje af voor jullie voor al het werk en de organisatie ervan. 😊 Winkelen bij de stille kracht, geeft kracht in stilte😏voor weinig geld loop je als n koning de deur uitπŸ˜‡πŸŒž”

Anita du Burck

“Mooie tweedehands winkel met breed assortiment en goede achterliggende principes. Jammer dat ze niet zo vaak open zijn maar hardstikke logisch daar het allemaal op vrijwilligers draait. Heb hier al meerdere keren mooie spullen gekocht, en natuurlijk ook aangeleverd.”

Hayo Bethlehem

“Een aanrader voor leuke spullen en aangenaam prijzen, de vrijwilligers zijn mega lief, helpen je, en de stille kracht is ook nog eens een actief voor gezinnen die het minder hebben in Wassenaar. Jullie zouden in het zonnetje gezet moeten worden. Groetjes Natasha”

Natasha Alibux

Meer reviews lezen…

De Stille Kracht van Wassenaar: Duurzaam Winkelen in de Kringloopwinkel

Kringloop De Stille Kracht is een kringloopwinkel gevestigd in Wassenaar, een prachtige stad in Zuid-Holland. Deze deels rolstoelvriendelijke winkel biedt een scala aan tweedehandsartikelen en staat bekend om haar veilige omgeving voor transgenders. Met haar ruime assortiment en uitstekende beoordeling van 4.4/5 sterren is deze kringloopwinkel de ideale bestemming voor diegenen die duurzaam willen winkelen.

Wat kan je brengen naar De Stille Kracht?

Bij De Stille Kracht van Wassenaar kan je verschillende tweedehandsartikelen inleveren, zoals boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsitems, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je spullen te doneren aan de kringloopwinkel draag je bij aan een duurzamere samenleving en geef je gebruikte goederen een tweede leven.

Waar op te letten bij De Stille Kracht?

Bij het bezoeken van De Stille Kracht van Wassenaar is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Deze kringloopwinkel staat bekend om haar diverse assortiment, dus neem de tijd om door de rekken te snuffelen en unieke items te ontdekken. Wees alert op kwalitatieve tweedehands kleding, vintage meubelstukken en boeken die jouw nieuwste favoriet kunnen worden. Vergeet ook niet te kijken naar eventuele kortingen en interessante programma’s die de winkel biedt.

Hoe werkt De Stille Kracht?

De Stille Kracht van Wassenaar is geopend op woensdag van 09:00 tot 15:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur. Je kunt zowel in de winkel komen winkelen als goederen inleveren. Voor het inleveren van spullen is er een handige ophaalservice beschikbaar. Betalingen kunnen worden gedaan met betaalpassen of via contactloos mobiel betalen. Bovendien beschikt de winkel over een genderneutraal toilet en is het een LGBTQ+ vriendelijke omgeving.

Extra services en programma’s bij De Stille Kracht

Naast het kopen en inleveren van tweedehandsartikelen biedt De Stille Kracht van Wassenaar ook verschillende services en faciliteiten. Zo kunnen mensen hun goederen inbrengen bij de winkel en is er een handige ophaalservice beschikbaar voor grotere spullen. Helaas zijn de eetgelegenheid en koffiehoek momenteel gesloten, maar hopelijk zullen deze faciliteiten in de nabije toekomst weer beschikbaar zijn.

Voor de laatste updates en nieuws over duurzaam tweedehands winkelen kan je De Stille Kracht van Wassenaar volgen op Facebook. Mis geen enkele kans om unieke items te scoren en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en programma’s van deze geweldige kringloopwinkel.

Bezoek Kringloop De Stille Kracht in Wassenaar en ontdek zelf de verborgen schatten die hier te vinden zijn. Help mee om een duurzamere samenleving te creΓ«ren en geniet van een unieke winkelervaring in een veilige en inclusieve omgeving.

23 gedachten over “Kringloopwinkel De Stille Kracht van Wassenaar”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij De Stille Kracht van Wassenaar. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een aanrader voor leuke spullen en aangenaam prijzen, de vrijwilligers zijn mega lief, helpen je, en de stille kracht is ook nog eens een actief voor gezinnen die het minder hebben in Wassenaar. Jullie zouden in het zonnetje gezet moeten worden. Groetjes Natasha

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij De Stille Kracht van Wassenaar. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Halloo stille krachters wat n geweldige winkel is ditte iedere week is t weer anders, het is gezellig en warm binnen , meubels, keukenspul, kleding, boeken, langspeelplaten, sieraden, lampen, tuingereedschap je kijkt je ogen uit, ook nemen jullie de tijd voor iedereen n grapje hier een grapje daar, heerlijk ontspannend. Ook mijn portomonee is gek op jullie me petje af voor jullie voor al het werk en de organisatie ervan. Winkelen bij de stille kracht, geeft kracht in stilte voor weinig geld loop je als n koning de deur uit

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel De Stille Kracht van Wassenaar. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Stille Kracht van Wassenaar. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring bij De Stille Kracht van Wassenaar. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan De Stille Kracht van Wassenaar. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Stille Kracht van Wassenaar. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Kringloopwinkel. Kleding, meubels, servies koelkasten, audio. Diverse goede 2ehands spullen. Behulpzaam en vriendelijk. Spullen laten ophalen of thuis brengen mogelijk.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Stille Kracht van Wassenaar. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring bij De Stille Kracht van Wassenaar. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter