De Kinder Kringloop in Wassenaar

Ontdek duurzame kinderkleding en speelgoed bij De Kinder Kringloop in Wassenaar – milieubewust winkelen voor betaalbare prijzen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kleine kringloopwinkel vlakbij het centrum, gespecialiseerd in kinderspullen, dat wil zeggen, speelgoed, boeken, kleding, kinderfietsen spellen enzovoort. De winkel staat lekker vol, er is weinig ruimte in de paden om te lopen. Prijzen zijn prima. Parkeren moet verderop, ter plaatse is geen ruimte.”

David Vliegen

“Je kan er alles vinden voor je kind of baby echt ideaal, helaas is de winkel niet in een goede hygiënisch staat. Waarom verbouwen ze de kringloop nou niet, het is zo een fijne winkel en wordt veel bezocht?”

Natasha Alibux

“Kinderkleding en speelgoed in overvloed. Je kan hier ook je eigen spullen laten verkopen en daar krijg je 50% van de verkoopprijs voor. Bestaan al 40 jaar!!!”

Voc Cons

Meer reviews lezen…

De Kinder Kringloop: Een Duurzame Avontuur in Wassenaar

De Kinder Kringloop is een unieke kinderwinkel gelegen in Wassenaar, Zuid-Holland. Als je op zoek bent naar duurzame winkelervaringen, dan is dit de plek voor jou! Met haar ruime assortiment van tweedehands kleding en speelgoed biedt De Kinder Kringloop niet alleen betaalbare opties, maar ook een kans om bewust met het milieu om te gaan.

Wat kan je brengen naar De Kinder Kringloop?

De Kinder Kringloop verwelkomt graag jouw donaties van kleding en speelgoed. Heb je kinderkleding die je niet meer gebruikt? Of speelgoed dat in goede staat verkeert, maar niet meer door jouw kinderen wordt gebruikt? Breng het naar De Kinder Kringloop! Jouw donaties kunnen een nieuwe bestemming vinden en andere kinderen blij maken. Het is een geweldige manier om te ontsnappen aan de wegwerpcultuur en een positieve impact te hebben op het milieu.

Waar moet je op letten bij De Kinder Kringloop?

Bij het winkelen in De Kinder Kringloop is het belangrijk om op enkele zaken te letten. Omdat het om tweedehands spullen gaat, is het altijd verstandig om de kleding en het speelgoed zorgvuldig te controleren voordat je het aanschaft. Controleer op eventuele beschadigingen of ontbrekende onderdelen. Op deze manier voorkom je teleurstellingen en zorg je ervoor dat je een goede aankoop doet.

Hoe werkt De Kinder Kringloop?

De Kinder Kringloop heeft ruime openingstijden, van dinsdag tot en met zaterdag. Je kunt hier op je gemak rondsnuffelen en kijken wat er allemaal te vinden is. Het assortiment van De Kinder Kringloop bestaat uit tweedehands kleding en speelgoed. Je kunt hier dus gemakkelijk nieuwe outfits voor je kinderen scoren, evenals leuke items om hun speelgoedcollectie mee uit te breiden.

Naast het winkelen biedt De Kinder Kringloop ook diverse unieke programma’s en diensten. Zo kun je hier ook jouw eigen kleding en speelgoed inleveren. Hiermee draag je niet alleen bij aan een duurzame cyclus van hergebruik, maar je kunt wellicht ook andere ouders blij maken met jouw donaties.

Voor meer informatie over De Kinder Kringloop en haar aanbod kun je terecht op hun Facebook-pagina. Voor een overzicht van andere kringloopwinkels in Zuid-Holland, bezoek hier en voor specifieke informatie over kringloopwinkels in Wassenaar, Zuid-Holland, klik hier.

De Kinder Kringloop biedt jou de kans om te winkelen op een milieuvriendelijke manier. Breng een bezoek aan deze bijzondere winkel en ontdek de veelzijdigheid van hun assortiment.

21 gedachten over “De Kinder Kringloop in Wassenaar”

 1. ★★★★☆

  Leuke kleine kringloopwinkel vlakbij het centrum, gespecialiseerd in kinderspullen, dat wil zeggen, speelgoed, boeken, kleding, kinderfietsen spellen enzovoort. De winkel staat lekker vol, er is weinig ruimte in de paden om te lopen. Prijzen zijn prima. Parkeren moet verderop, ter plaatse is geen ruimte.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Childrens clothing and toys galore. You can also have your own items sold here and you will receive 50% of the sales price. Been around for 40 years!!!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Kinder . Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan De Kinder . Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Je kan er alles vinden voor je kind of baby echt ideaal, helaas is de winkel niet in een goede hygienisch staat. Waarom verbouwen ze de kringloop nou niet, het is zo een fijne winkel en wordt veel bezocht?

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top bezoek aan De Kinder . Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Kinder . Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Kinder . Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Kinder . Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter