Kringloopwinkel 2e Winkel in Wassenaar

Ontdek unieke tweedehands meubels en decor in Wassenaar bij 2e Winkel – uw bestemming voor betaalbare vintage en antieke vondsten.

Adres & contact

 • kringloop 2e Winkel
  Windlustweg 10A, 2242 HL Wassenaar
 • Telefoonnummer: 070 517 5115
 • Website:

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Arnout heeft een kritisch oog voor mooie stukken en zijn prijzen zijn eerlijk. De expatgemeenschap en de lokale bevolking zijn loyale klanten. De inventaris verandert dagelijks, dus bezoek hem regelmatig en uiteindelijk zul je een schat vinden die een familiestuk zou kunnen worden. Als je het leuk vindt, koop het dan.”

Deborah Murphy

“Helemaal weg van deze winkel! De eigenaren zijn geweldig aardig en erg behulpzaam. Prijzen zijn zeer redelijk. Een bepaald item waar ik naar op zoek was, werd voor bijna het dubbele verkocht op eBay. Dit is zo’n winkel waar je met plezier uren in kunt doorbrengen!”

Megan Janusz

“zo een geweldige vader en zoon met betaalbare spullen goed van kwaliteit!! en moet je een interieur kwijt geven ze ook nog een leuk bedragje!!! ben er al heel vaak goed geslaagd!!! echt een aanrader!! Arnold en Arnout”

Sheila Van Keulen

Meer reviews lezen…

2e Winkel: De Ideale Bestemming voor Tweedehands Schatten in Wassenaar

De 2e Winkel in Wassenaar is een tweedehandswinkel die door velen wordt bejubeld als dé plek om betaalbare schatten te ontdekken. Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren is het geen verrassing dat deze kringloopwinkel erg populair is bij zowel lokale inwoners als bezoekers van buitenaf.

Wat kan je naar de 2e Winkel brengen?

Ben je aan het opruimen en wil je graag overtollige spullen kwijt? Bij de 2e Winkel kan je diverse items doneren, zoals meubels en huis- en inrichting. Door jouw tweedehands goederen te schenken aan deze kringloopwinkel, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Bovendien geef je jouw spullen een tweede leven waar anderen van kunnen genieten.

Waar moet je op letten tijdens je bezoek aan de 2e Winkel?

Als je naar de 2e Winkel gaat, is het belangrijk om op de prijzen te letten. Veel beoordelingen benadrukken dat dit een aspect is waar de winkel in uitblinkt. De prijzen zijn namelijk zeer betaalbaar. Dus als je op zoek bent naar koopjes, is dit de plek waar je moet zijn!

Hoe werkt de 2e Winkel?

De werking van de 2e Winkel is eenvoudig en toegankelijk. De winkel is gespecialiseerd in meubels, glas- en aardewerk en andere leuke items voor in huis. Bij binnenkomst vind je een ruim en gevarieerd assortiment aan tweedehands spullen die met zorg zijn geselecteerd. Of je nu op zoek bent naar een vintage kast of een unieke vaas, je zult gegarandeerd iets vinden dat bij jouw smaak en stijl past.

Naast het geweldige assortiment biedt de 2e Winkel ook verschillende speciale programma’s en diensten aan. Zo hebben ze regelmatig kortingsacties en andere speciale aanbiedingen, waardoor je nog meer kunt besparen op jouw aankopen. Daarnaast beschikt de winkel over een rolstoelvriendelijke parkeerplaats, waardoor het voor iedereen toegankelijk is om de winkel te bezoeken.

Als je op zoek bent naar tweedehands schatten in de omgeving van Wassenaar, dan is een bezoek aan de 2e Winkel zeker de moeite waard. Met een breed scala aan betaalbare spullen voor in huis en unieke programma’s en diensten, is dit dé plek waar je jouw zoektocht naar tweedehands pareltjes kunt beginnen. Maak van duurzaam winkelen jouw nieuwe levensstijl en ervaar zelf de charme van deze geweldige kringloopwinkel!

24 gedachten over “Kringloopwinkel 2e Winkel in Wassenaar”

 1. ★★★★★

  Me and my daughters love Arnold and his shop. Have been swoping from buying at Ikea since. Really recommend! Thank you also for your kindness.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Love this winkel and the owners! They are the best! The variety of the products is broad and special, you will choose something for any wallet and always will remember the hospitality of Arnout!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel 2e Winkel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel 2e Winkel. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  such a great father and son with affordable, good quality items!! And if you need to get rid of an interior, they will also give you a nice amount!!! I have been successful many times!!! really recommended!! Arnold and Arnout

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel 2e Winkel. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Absolutely love this shop! The owners are wonderfully nice and very helpful. Prices are extremely reasonable. A particular item I was looking for was selling for almost double on eBay. This is the kind of store you could happily spend hours in!

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel 2e Winkel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan 2e Winkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel 2e Winkel. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met 2e Winkel. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Arnout has a critical eye for fine pieces and his prices are fair. The expat community and the locals are loyal customers. The inventory changes daily so visit often and you will eventually find a treasure that could become a family heirloom. If you like it buy it.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel 2e Winkel. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter