Kringloopwinkel mijnTafel Emmen

Ontdek tweedehands schatten bij mijnTafel Emmen – kleding, boeken, decoratie, speelgoed, elektronica voor duurzaam en uniek winkelen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Veel interessante dingen, prijzen zijn redelijk, verkopers zijn aardig, behulpzaam en behulpzaam, het lijkt mij dat iedereen iets voor zichzelf zal vinden, ik vind daar altijd iets nieuws, er zijn “magische” items zoals verschillende stenen hangers, wierook , etc. er zijn ook handgemaakte zeepjes en badartikelen, ze hebben boeken, kleding, sieraden, spulletjes voor de keuken en woonkamer β˜ΊοΈπŸ‘”

Brian Kevin Berens

“Veel producten die je nergens ander ziet en het wisselt vaak. Het krijgt helaas wel steeds meer een kringloop idee. Ik vond Mijn Tafel juist zo leuk omdat ze wel kwaliteit producten aan het verkopen waren, maar het worden iets meer afgedankt producten. Ik merk dat ik daardoor wat langer wegblijf. Ze steunen locale goede doelen en dat is echt super!!!”

Marinus Sommeling

“Een soort kringloop winkel maar dan chaotisch. Iedereen heeft zijn eigen plank, dus dat geeft een onlogisch geheel. Geen probleem als je lekker rond wil snuffelen op zoek naar “gekke” dingetjes. Prijzen lopen uiteen maar dat is logisch het is een soort fysieke variant van marktplaats.”

jeller s

Meer reviews lezen…

mijnTafel Emmen: Duurzaam Winkelen in Shop-in-Shop Stijl

Bent u op zoek naar een unieke en duurzame winkelervaring in Emmen? Breng dan een bezoek aan mijnTafel Emmen, een shop-in-shop te vinden in de Monetpassage 47. Deze kringloopwinkel biedt een breed scala aan tweedehandsproducten en heeft voor ieder wat wils.

Wat kun je meenemen naar mijnTafel Emmen?

Bij mijnTafel Emmen kun je vrijwel alles meenemen om te verkopen. Heb je kleding die je niet meer draagt of boeken die je hebt uitgelezen? Breng ze naar mijnTafel Emmen en wie weet verdien je er nog wat aan. Deze winkel staat bekend om zijn ruime aanbod en accepteert graag diverse items zoals huisdecoratie, speelgoed, elektronica en nog veel meer. Het is een geweldige manier om spullen een nieuw leven te geven en tegelijkertijd anderen blij te maken.

Waar moet je op letten bij mijnTafel Emmen?

Bij het bezoeken van mijnTafel Emmen is het belangrijk om op de prijzen te letten. Veel reviews benadrukken dat de prijs een belangrijk aspect is voor bezoekers. Het is raadzaam om te onderhandelen over de prijs, omdat dit een van de voordelen is van het kopen en verkopen bij een kringloopwinkel. Houd ook een oogje in het zeil voor boeken, waarvan is gebleken dat het een populaire categorie is onder kopers. Als je geluk hebt, kun je hier echte pareltjes vinden.

Hoe werkt mijnTafel Emmen?

mijnTafel Emmen werkt volgens het shop-in-shop concept. Dit betekent dat de ruimte is opgedeeld in verschillende tafels, elk eigendom van individuele verkopers. Elke verkoper bepaalt zelf de prijs en zorgt ervoor dat zijn of haar tafel er aantrekkelijk uitziet. Als koper kun je de hele winkel verkennen en de tafels bekijken. Als je iets ziet wat je bevalt, kun je het direct kopen bij de verkoper.

Naast het unieke concept biedt mijnTafel Emmen ook speciale programma’s, kortingen en andere services. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om een tafel te huren om je eigen spullen te verkopen. Daarnaast is mijnTafel Emmen rolstoeltoegankelijk en heeft het een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid.

Bezoek mijnTafel Emmen en ontdek het plezier van duurzaam winkelen bij deze unieke shop-in-shop. Geniet van de diverse producten en de gezellige sfeer. Vergeet ook niet om mijnTafel Emmen te volgen op Facebook voor het laatste nieuws en updates over duurzaam winkelen in de regio Emmen.

228 gedachten over “Kringloopwinkel mijnTafel Emmen”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige bezoek aan mijnTafel Emmen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel mijnTafel Emmen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring met mijnTafel Emmen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel mijnTafel Emmen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  This is a 2nd hand shop where i went to search for a book. But i saw a whole range of 1000 things of all different variety…

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  a place where everyone would want to relax is a store full of memories with old clothes or old items.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Je kan hier een kraam huren. Dus elke kraam is weer anders. De mensen die er werken zijn altijd aardig en behulpzaam. Ik vind hier altijd wel leuke cadeautjes voor verjaardagen.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Leuke kringloopwinkel precies wat je kan verwachten van een kringloopwinkel alleen is het een soort mijn kraam. Zeker leuk om eens in de zoveel tijd te kijken.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring met de kringloopwinkel mijnTafel Emmen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel mijnTafel Emmen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met mijnTafel Emmen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter