Kringloop en activiteiten Bij de Tijd

Ontdek duurzame schatten in Emmen’s Kringloop Bij de Tijd: meubels, kleding, boeken en meer. Groen winkelen elke dinsdag tot zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:30-16:00
Woensdag10:30-16:00
Donderdag10:30-16:00
Vrijdag10:30-16:00
Zaterdag10:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Keuze uit allerlei leuke artikelen : kleding, kinderspeelgoed, servies,puzzels, boeken, sieraden etc in het centrum van Emmen”

Vera 12

“Zo af en toe even naar binnen en dan vind je soms leuke dingen voor een mooi prijsje. Vriendelijk personeel!”

Margot Maat

“Fijne, overzichtelijk kringloopwinkel het ziet er ook schoon en opgeruimd uit. En ze hebben er van alles.”

Jacqueline

Meer reviews lezen…

Kringloop en activiteiten Bij de Tijd: Duurzaam winkelen in Emmen

Bij de Tijd is een kringloopwinkel te vinden in Emmen, een stad in de provincie Drenthe. Deze winkel biedt een mooie selectie tweedehands spullen aan, zodat je op een duurzame manier kunt winkelen. De openingstijden van Bij de Tijd zijn van dinsdag tot en met zaterdag. Ben je benieuwd naar wat je allemaal kunt vinden bij deze kringloopwinkel en hoe het allemaal werkt? Lees dan verder!

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij de Tijd is altijd op zoek naar nieuwe schatten om toe te voegen aan hun assortiment. Dus als je nog bruikbare boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed hebt liggen, kan je deze gerust meenemen naar de winkel. Op die manier geef je deze spullen een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten bij een bezoek aan de kringloopwinkel?

Bij het snuffelen door de schappen bij Bij de Tijd is het altijd slim om goed op te letten. Soms kunnen er verborgen schatten tussen de spullen liggen, maar het is belangrijk om te controleren of de items in goede staat verkeren voordat je ze koopt. Let ook op eventuele beschadigingen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Gelukkig heeft Bij de Tijd een uitstekende reputatie, met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij de Tijd is een plek waar je naar hartenlust kunt snuffelen en rondkijken naar de mooiste tweedehandsvondsten. Het assortiment is divers en altijd in beweging. Dus elke keer dat je de winkel bezoekt, is er wel weer iets nieuws te ontdekken. En als je iets hebt gevonden wat je graag wilt hebben, kan je het simpelweg afrekenen aan de kassa. Het is makkelijk, leuk én duurzaam!

Bij de Tijd biedt ook unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Zo kan je Bij de Tijd volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam winkelen. Daarnaast is de kringloopwinkel rolstoelvriendelijk, met een ingang en parking die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Dit maakt Bij de Tijd een toegankelijke plek voor iedereen die graag tweedehands wil winkelen.

Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels of speelgoed, Bij de Tijd heeft voor ieder wat wils. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel in Emmen en ontdek de schatten die op je wachten. Samen maken we de wereld een stukje duurzamer!

Voor meer informatie en een overzicht van alle kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Drenthe, bezoek de volgende link: Kringloopwinkels in Drenthe

12 gedachten over “Kringloop en activiteiten Bij de Tijd”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel en activiteiten Bij de Tijd. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan en activiteiten Bij de Tijd. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij en activiteiten Bij de Tijd. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met en activiteiten Bij de Tijd. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met en activiteiten Bij de Tijd. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter