Kringloopwarenhuis Het Goed Emmen

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Het Goed Emmen – jouw bestemming voor duurzaam winkelen. Boeken, kleding, meubels en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:30
Dinsdag09:00-17:30
Woensdag09:00-17:30
Donderdag09:00-17:30
Vrijdag09:00-17:30
Zaterdag09:00-17:30
ZondagGesloten

Aanbod

Kringloopwarenhuis Het Goed Emmen: De Plek voor Duurzaam Winkelen in Emmen

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Emmen waar je duurzaam kunt winkelen en unieke tweedehands spullen kunt vinden? Dan is Kringloopwarenhuis Het Goed Emmen de place to be! Deze gezellige winkel is gelegen aan de Kapitein Grantstraat 24 en heeft ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag, van 09:00 tot 17:30 uur.

Wat breng je naar Het Goed Emmen?

Bij Kringloopwarenhuis Het Goed Emmen kun je een grote verscheidenheid aan spullen brengen. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je gebruikte spullen naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij Het Goed Emmen?

Het is belangrijk om te weten dat de winkel geen afval inzamelt. Breng dus alleen bruikbare spullen naar Het Goed Emmen. Check de website van de winkel om te zien welke items zij wel en niet aannemen. Op die manier voorkom je teleurstellingen en zorg je ervoor dat de winkel haar duurzame missie kan voortzetten.

Hoe werkt Het Goed Emmen?

Bij Het Goed Emmen werken ze volgens het principe van hergebruik. Dit betekent dat alle binnengebrachte spullen worden gesorteerd en indien nodig opgeknapt voordat ze in de winkel worden verkocht. Hierdoor krijgen de spullen een tweede leven en wordt er bijgedragen aan het verminderen van de afvalberg. Daarnaast biedt Het Goed Emmen ook een bezorgservice, een innamepunt voor goederen en een ophaalservice aan.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Het Goed Emmen heeft diverse interessante programma’s en diensten voor haar klanten. Ze hebben een bezorgservice waarmee je je gekochte items gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast hebben ze een innamepunt waar je je overtollige spullen kunt afgeven. Heb je grote items die je niet zelf kunt vervoeren? Geen probleem! Het Goed Emmen biedt ook een ophaalservice aan.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Het Goed Emmen? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Hier kun je het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen vinden.

Kortom, Het Goed Emmen is dé plek in Emmen waar je duurzaam kunt winkelen en unieke tweedehands pareltjes kunt scoren. Breng je gebruikte spullen naar Het Goed Emmen en geef ze een tweede leven. Op die manier draag je bij aan een betere wereld en kun je zelf genieten van prachtige tweedehandsvondsten.

432 gedachten over “Kringloopwarenhuis Het Goed Emmen”

 1. ★★★☆☆

  We komen al vele jaren met plezier bij Het Goed, maar toen we er vandaag waren, schrokken we best wel. De prijzen zijn zo gestegen na de laatste keer dat we hier waren! Van babykleding van 5 euro tot pillige truien van 8 euro. Erg jammer en soms ook zeker het geld niet waard. Vorige week heb ik namelijk nog in een winkel nieuwe babyshirtjes gekocht voor nog geen 3 euro. Vandaag heb ik dan ook alleen maar een paar boeken mee genomen die nog wel leuk geprijst waren. Helaas wordt het zo wel snel minder aantrekkelijk om in de kringloop kleding te kopen. Om op een positieve toon te eindigen, is Het Goed wel een opgeruimde winkel. De volwassene kleding is mooi op kleur en op maat gesorteerd. Personeel was ook erg vriendelijk en hielp ons graag en met een lach.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Ik kom al jaren bij het goed en dat met veel plezier. Na de laatste keer heb ik er een slecht gevoel aan over gehouden. Ik kwam spullen brengen. 2 mooie Montel banken in zwart leer en een teakhouten salontafel. Er kon geen Goedemorgen af en ze hebben het met geweld uit de aanhanger gehaald. Letterlijk op de kar gegooid waarbij het doek aan de onderkant van een bank scheurde. Geen dankjewel geen koffiebon helemaal niets….. Omdat wij burgers de meubels en spullen bij jullie brengen kunnen Julie bestaan en andere mensen er blij meemaken. Moet het dan op zon manier???? De volgende keer breng ik mijn spullen bij de Waar!!!

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Tijdens mijn bezoek aan kringloopwinkel Het Goed in Emmen heb ik een aantal punten van feedback. Allereerst was er een onaangename geur in de winkel, wat de winkelervaring minder aangenaam maakte. Dit is een aspect dat zeker verbetering behoeft. Een ander punt van kritiek is de prijsstelling van sommige artikelen. Ik merkte dat bepaalde items te duur waren voor wat ze waren. Gezien de aard van een kringloopwinkel, waar klanten op zoek zijn naar waardevolle vondsten tegen lage prijzen, vond ik dat sommige prijzen niet overeenkwamen met de waarde van de producten. Een positief aspect van Het Goed in Emmen is de voldoende parkeergelegenheid, wat het bezoeken van de winkel gemakkelijk en toegankelijk maakt, vooral voor bezoekers die met de auto komen. Samengevat, hoewel Het Goed een goede locatie heeft met voldoende parkeergelegenheid, zouden verbeteringen in geurbeheersing en een realistischere prijsstelling de winkelervaring aanzienlijk kunnen verbeteren.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Grote en nette Kringloop winkel, maar veel te duur, Ze noemen zich dan ook een warenhuis, een koopje kun je hier vergeten. Personeel niet er attent, Als een elektrisch apparaat een afstandsbediening mist kun je hem niet gebruiken, Ze beweren dan dat het apparaat getest is, Dat is onmogelijk. Een kleine prijsaanpassing was niet bespreekbaar, Er is zelfs niet een de moeite genomen om die vraag te stellen aan de verantwoordelijke medewerker.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Dit is geen kringloop. Alles is hier veel te duur. Ze moeten zich schamen. Ze kunnen beter niet bestaan, waardoor er hopelijk ruimte is voor een echte kringloop.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Heel raar, bel je voor informatie of ze een bureau hebben staan omdat je zelf niet goed verplaatsbaar bent en dan krijg je een uitleg over hoe tweedehands winkelen werkt en dat ik dus maar naar de winkel toe moet gaan. Wat een service.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Netjes en verzorgd. Redelijk groot. Sommige dingen wel raar. Zoals de nieuw prijs van een boek op het prijs etiket vermelden. Dat doe je ook niet bij serviesgoed. De prijzen zijn best flink. Zeker van de boeken. En een 2e hands levi jeans a 45 euro mijn inziens iets te commercieel

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Ik kom al jaren bij het Goed in Emmen. Het is een fijne winkel, met soms echt leuke spullen. MAAR… en ik vind het eigenlijk jammer dat ik het moet zeggen, het is veel te duur geworden, en dan vooral de kleding. Er hangen natuurlijk merkstukken tussen, waarvan ik nog wel begrijp dat je er geen 2/3 euro voor vraagt, maar er zitten ook zat stukken tussen die van goedkopere merken zijn of niet in goede staat zijn, waar dan toch echt de hoofdprijs voor wordt gevraagd. Een truitje van Shein kan geen 8 euro opleveren in tweedehands staat. Dat kost het bij Shein nog niet eens. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor kleding van de H&M en vergelijkbaar. Dat is welliswaar iets duurder in de winkel maar je kunt het ook niet bepaald vintage verzamelstukken noemen. Truien en jurkjes zijn standaard rond de 15 euro, terwijl ze te verschillend zijn qua kwaliteit en oorspronkelijke waarde, dat een soort standaard prijs niet terecht is. De schoenen bij het Nina gedeelte zijn grotendeels fair geprijsd, maar de gympies die in het achtergedeelte worden verkocht zijn zo duur, dat je zou denken dat de winkel ze liever zelf wil houden. En deels ZO afgetrapt. Woonaccessoires vind ik vooral erg wisselend geprijsd, een beetje natte vingerwerk, waarbij sommige dingen zo duur zijn, dat de action onverslaanbaar lijkt. Ik heb even door de reviews heen gelezen en zie de klacht over de prijs steeds weer terugkomen. Het is inmiddels een winkel waar mensen met een laag inkomen niet meer kunnen winkelen. Jammer. Positief vind ik het meestal behulpzame en vriendelijke personeel, zowel in de winkel, als in het eetcafe. Het eetcafe is ook echt een gezellig plekje, leuk gedaan. Ook is het netjes, overzichterlijk en ruim. Bijna alles heeft (een welliswaar te hoge) prijs, dat is wel eens anders bij kringloopwinkels. Tip aan Het Goed is echt, neem deze klachten ten harte. Ik kom 1 keer per week in jullie winkel en zie ZO VEEL kledingstukken die nooit verkocht worden. Dat ligt aan de prijs. Die kan echt wel wat lager. Vriendelijke groeten, een heel regelmatige client, die graag een kaasbroodjes eet bij jullie. Anouk Drenth

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Emmen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Een top bezoek aan warenhuis Het Goed Emmen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  De lunchroom te duur,daarom zit er ook niet veel meer.en contant kun je er niet betalen!?boeken veel te duur tegenover dat er overal boekenkasten staan waar je gratis boeken weg kunt halen

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  De artikelen zijn gesorteerd en het oogt overzichtelijk. De prijzen zijn abnormaal hoog, leuk om te kijken maar niet om te kopen. De prijzen van textiel zijn enorm gestegen.

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  Een top ervaring bij warenhuis Het Goed Emmen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★☆☆

  Als ik 0 sterren kon geven, gaf ik een dikke nulllll. Sinds er een nieuwe eigenaar er op is, is het 1 en als stinkende bende met veel te hoge prijzen. Spullen zijn 2e hands (gratis gekregen,) vaak erg beschadigd en toch word er nog de hoofdprijs voor gevraagd. Kleding van bijvoorbeeld de h&m, durven ze gewoon nog 15 voor te vragen. Terwijl de truitjes bij h&m in de uitverkoop er soms voor nog geen tientje liggen en dan heb je iets nieuws ipv tweedehands. Witgoed apparatuur zelfde. Schandalig wat ze daar voor vragen. 250/300 soms voor een wasmachine. Zonder te weten hoe oud die precies is en dan maar met maar 2 a 3 maanden garantie soms helemaal niks. Voor klein beetje meer heb je al een nieuwe uit de winkel. Echt belachelijk die prijzen. Meubels vaak ook beschadigd en oud. En toch durven ze zo. 75 te vragen. Tis een schande kringloop was eerder altijd een uitkomst voor de minima..maar dat is helaas bij het goed, echt allangggg niet meer zo. Schandalig. Gaat meer om verdienen dan om een eerlijke 2e kans te bieden. Als het goedkoper was weet ik zeker dat de omzet en het aantal publiek hoger was

  Beantwoorden
 15. ★★★☆☆

  Het is al eerder beschreven maar helaas heb ik ook een negatieve ervaring. Gisteren eerst naar de milieustraat en daarna naar het goed om de goede spullen gratis te brengen. Zo had ik een Philips daglicht lamp. (Dit licht geen energie in de periode met weinig daglicht). Er werd geen contact gemaakt door de meneer die de spullen in ontvangst nam. Hij was druk bezig met spullen verplaatsen. Maar goedemorgen kan altijd lijkt me. Ik mocht mijn spullen op tafel zetten, maar werd onmiddellijk terug gefloten. Dit mag hij niet aannemen want elektrische apparaten met een tl licht is chemisch afval. Natuurlijk klopt dat als de lampen kapot zijn maar dit apparaat is goed meneer! Ik mocht m ook niet achterlaten voor recycling. Ik mocht opnieuw naar de milieustraat. Waardeloos Het Goed. Neem je verantwoordelijkheid! Klanten nemen de moeite om goede spullen te brengen en Het Goed neemt geen verantwoordelijkheid voor een 2e leven van het product of recycling. Ik heb niets tegen regels. Ik snap dat deze meneer ook zijn werk doet. Maar het is de manier waarop het gaat. Wil jij ook zo behandeld worden bedrijfsleider van Het Goed ?

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter