Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Emmen

Ontdek duurzame tweedehands schatten bij Terre des Hommes in Emmen – van boeken tot speelgoed. Winkel bewust en steun het goede doel.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:30-16:00
Woensdag10:30-16:00
Donderdag10:30-16:00
Vrijdag10:30-16:00
Zaterdag10:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuke winkel waar ik regelmatig kom. Personeel is erg aardig. 1 minpuntje: je mag geen pin- of kassabon mee. Die moet het personeel inleveren bij de boekhouder. Waarom beide is niet duidelijk. Aan gezien je niet mag ruilen is dat niet zo heel erg. Maar ik wil toch altijd wel graag weten of het afgeschreven pinbedrag wel klopt.”

Inge Bolss

“Leuke winkel,waar ik vaak slaag.Vriendelijk personeel 5 sterren waardig.Wat ik ook fijn vind is dat de opbrengst naar een goed doel gaat.Klein minpuntje:de gekochte spullen kunnen niet geruild worden”

Kriz Krazz

“tevreden over de goede samenwerking”

Energy Saving Solutions

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes winkel Emmen: Duurzaam winkelen in Drenthe

Terre des Hommes winkel Emmen is een kringloopwinkel gevestigd in Emmen, Drenthe. Deze winkel biedt een unieke winkelervaring waar je duurzame tweedehands spullen kunt vinden. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt brengen naar deze kringloopwinkel? Wat je moet weten voordat je er naartoe gaat? En hoe de winkel precies werkt? In dit artikel beantwoorden we deze vragen en meer.

Wat kun je brengen naar Terre des Hommes winkel Emmen?

Terre des Hommes winkel Emmen accepteert diverse items zoals boeken, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving. Jouw tweedehands items krijgen hier namelijk een tweede leven en vinden zo een nieuwe eigenaar.

Waar moet je op letten bij Terre des Hommes winkel Emmen?

Bij het bezoeken van Terre des Hommes winkel Emmen zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Allereerst accepteert de winkel alleen contant geld, betaalpassen en contactloos mobiel betalen. Zorg er dus voor dat je betalingsopties in orde zijn voordat je gaat winkelen.

Daarnaast biedt Terre des Hommes winkel Emmen rolstoelvriendelijke faciliteiten, zoals een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid. Dit zorgt ervoor dat de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Hoe werkt Terre des Hommes winkel Emmen?

Terre des Hommes winkel Emmen werkt op een eenvoudige en transparante manier. Je kunt goederen inleveren bij de winkel, waarna deze worden beoordeeld en gesorteerd. Vervolgens worden de items in de winkel te koop aangeboden.

Naast het winkelen en inleveren van goederen biedt Terre des Hommes winkel Emmen nog andere diensten en faciliteiten. Zo kun je bij deze kringloopwinkel terecht voor het doneren van goederen. Op het gebied van duurzaam tweedehands winkelen blijft Terre des Hommes Emmen up-to-date.

Unieke programma’s en kortingen

Terre des Hommes Nederland is de overkoepelende organisatie van Terre des Hommes winkel Emmen. Ze werken aan diverse programma’s om kwetsbare kinderen wereldwijd te helpen. Door bij Terre des Hommes winkel Emmen te winkelen, draag je indirect bij aan deze programma’s.

Naast de programma’s biedt Terre des Hommes winkel Emmen ook kortingen en speciale acties aan. Houd hun Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanbiedingen.

Terre des Hommes winkel Emmen is een geweldige plaats om duurzaam te winkelen. Hier kun je tweedehands spullen vinden en tegelijkertijd bijdragen aan een goed doel. Plan dus snel een bezoek aan Terre des Hommes winkel Emmen en ontdek het plezier van duurzaam winkelen in Drenthe!

Meer informatie over Terre des Hommes Emmen

10 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Emmen”

 1. ★★★★★

  Kom je drie grote zakken met nog heel goede kleding brengen. Heb je ook nog een klein zakje met kleding die eigenlijk niet voor de verkoop meer bestemd is. Dat zeg je erbij en dan krijg je van meneer te horen: we zijn geen afvalvat. Erg onvriendelijke benadering. Stank voor dank zou ik zeggen. Brengen we niets meer naar toe natuurlijk.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Leuke winkel,waar ik vaak slaag.Vriendelijk personeel 5 sterren waardig.Wat ik ook fijn vind is dat de opbrengst naar een goed doel gaat.Klein minpuntje:de gekochte spullen kunnen niet geruild worden

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Leuke winkel waar ik regelmatig kom. Personeel is erg aardig. 1 minpuntje: je mag geen pin- of kassabon mee. Die moet het personeel inleveren bij de boekhouder. Waarom beide is niet duidelijk. Aan gezien je niet mag ruilen is dat niet zo heel erg. Maar ik wil toch altijd wel graag weten of het afgeschreven pinbedrag wel klopt.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Terre des Hommes winkel Emmen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Emmen. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Emmen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter