Kringloopwinkel Mijn Kraam Emmen

Ontdek duurzaam shoppen bij Mijn Kraam Emmen: boeken, meubels, vintage en meer voor iedereen die van unieke vondsten houdt.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Veel keuze, 3 etages vol met snuisterijen! Kwaliteit varieert wel heel erg, veel stands, met beschadigde producten. Het komt ook wat rommelig over allemaal. Wel vriendelijk personeel. Beneden zit een “muziekwinkel” met apparatuur en vinyl etc etc. Ik ben daar niet binnen geweest, dus staat los van de recensie. Wel 4* sterren, want overall gewoon een leuke zaak met vriendelijk personeel…”

Richard de Haan

“Jeetje wat veel oude spullen worden hier aangeboden… Mooi? Tja dat is voor jezelf ter beoordeling. De spullen liggen netjes geordend in de schappen dus daar kan het niet aan liggen. Goede bereikbaarheid, een begroeting bij binnenkomst zou het plaatje compleet hebben gemaakt. Geen vieze lucht bij binnenkomst. Al met al redelijk. 3 verdiepingen groot.”

Jan-Peter Drenth

“Een permanente rommel en snuffelmarkt. Het aanbod is best divers. Veel platen en singles! Goede kwaliteit hiervan. Ook een leuke plek om wat lekkers te drinken en te eten , even naar boven lopen een je kunt lekker zitten. De vijfde ster is er op het moment dat de voorraad nog iets meer up tot date wordt.”

matthijs jansen

Meer reviews lezen…

Mijn Kraam Emmen: Dé Plek voor Duurzaam Tweedehands Winkelen in Emmen

Mijn Kraam Emmen, gelegen aan de Noorder Passage 25, 7811 CW Emmen, is een gezellige kringloopwinkel waar je naar hartenlust kunt snuffelen tussen een uitgebreid en gevarieerd assortiment. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren, weet deze winkel keer op keer haar klanten tevreden te stellen.

Wat kun je brengen naar Mijn Kraam Emmen?

Bij Mijn Kraam Emmen kun je diverse tweedehands spullen inleveren. Denk hierbij aan boeken, brocante, computers, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en vintage items. Het inleveren van jouw gebruikte spullen draagt bij aan een duurzamere samenleving, en bovendien maak je er anderen gelukkig mee.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Mijn Kraam Emmen?

Bij het winkelen bij Mijn Kraam Emmen is het belangrijk om goed op te letten. Doordat er meer dan 50 kraamhouders zijn die elk hun eigen assortiment hebben, is er voor ieder wat wils. Let daarom goed op de verdiepingen. Op 1200m2, verdeeld over 3 verdiepingen, vind je een ruim aanbod aan vintage, audio, brocante, retro spullen en zelfs nieuw spul. Kom gezellig langs en ontdek de verrassingen die Mijn Kraam Emmen voor jou in petto heeft.

Hoe werkt Mijn Kraam Emmen?

Mijn Kraam Emmen werkt volgens het shop-in-shop principe. Meer dan 50 kraamhouders huren een kraam waarin zij hun eigen tweedehands artikelen kunnen verkopen. Hierdoor is er een grote diversiteit aan producten te vinden. Van dinsdag tot en met zaterdag is de winkel geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Ook is Mijn Kraam Emmen op de laatste zondag van de maand geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur. Let er wel op dat Mijn Kraam Emmen alleen contante betalingen accepteert, maar er is wel de mogelijkheid tot betalen met betaalpassen en contactloos mobiel betalen.

Unieke programma’s en faciliteiten

Mijn Kraam Emmen biedt ook verschillende programma’s en faciliteiten die de winkelervaring extra bijzonder maken. Zo is er een rolstoeltoegankelijk toilet, een rolstoelvriendelijke ingang en lift, en een rolstoelvriendelijke parkeerplaats. Daarnaast is het pand voorzien van een genderneutraal toilet en staat Mijn Kraam Emmen bekend als LGBTQ+ vriendelijk, waar transgenders zich veilig kunnen voelen.

Blijf op de hoogte via social media

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg Mijn Kraam Emmen dan op Facebook en mis geen enkele update. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe aanwinsten, evenementen en leuke acties.

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Emmen? Kom dan naar Mijn Kraam Emmen en ontdek zelf het divers en inspirerend aanbod aan tweedehands producten. Een bezoek aan Mijn Kraam Emmen is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens ontzettend gezellig. Tot snel!

184 gedachten over “Kringloopwinkel Mijn Kraam Emmen”

 1. ★★★★★

  The store invites you to browse. There is something different to discover in every corner. The prices are very good. The staff is extremely friendly and helpful. Should not be missed

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Veel keuze, 3 etages vol met snuisterijen! Kwaliteit varieert wel heel erg, veel stands, met beschadigde producten. Het komt ook wat rommelig over allemaal. Wel vriendelijk personeel. Beneden zit een muziekwinkel met apparatuur en vinyl etc etc. Ik ben daar niet binnen geweest, dus staat los van de recensie. Wel 4* sterren, want overall gewoon een leuke zaak met vriendelijk personeel…

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Lots of used records, but most of them were scrap. If youre looking for certain records, you wont find them here. Prices go up, but you should definitely look at the windows first!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Mijn Kraam Emmen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Mijn Kraam Emmen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Mijn Kraam Emmen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Mijn Kraam Emmen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring bij Mijn Kraam Emmen. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  This is a nice place to browse…people are nice and helpful… Offer is large.. If you are looking for something second hand, you should definitely take a look here

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter