Kringloopwinkel Dorcas Regiocentrum Emmen

Ontdek verborgen schatten bij Dorcas Regiocentrum Emmen: koop tweedehands items en steun wereldwijde liefdadigheid. Bezoek ons aan Cornelis Houtmanstraat 10.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
VrijdagGesloten
Zaterdag12:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Gezien de vele regen om buiten te lopen hebben we maar eens een bezoek gebracht aan Dorcas winkel ook hier was het druk. Zodat het zoeken was naar een parkeer plek gelukkig was er ergens nog een plek vrij. Dorcas is een mooie winkel was er al eens geweest aflopen week is er nog een deel bij gekomen waar bankstellen enzo geplaats deze winkel doet het, er zijn leuke dingen te koop voor elk wat wils. En de opbrengst voor goede doelen. Deze winkel staat er nog niet zolang maar is goed bezig en zeker een bezoekje waar met vriendelijke vrijwilligers heef men de zaak goed ingedeeld en zo af en toe wordt de indelingen ook weer eens aangepast zo dat de klanten een beter inzicht krijgen wat er allemaal te koop is en de prijzen vallen mee. Dus mensen een bezoek aan Dorcas is zeker aan te bevelen.”

Andrea Blom

“Mooi ingerichte winkel met nette prijzen. Ook overzichtelijk ingedeeld. Vriendelijk personeel. Ook kan je er een kopje koffie of thee drinken aan een mooie grote eet tafel.”

Artes Liberalis

“Zeer nette winkel keurige prijzen waar de minima behoefte aan heeft. Keurig”

Klaas

Meer reviews lezen…

Dorcas Regiocentrum Emmen: De Kringloopwinkel in Emmen

In het gezellige Emmen vind je Dorcas Regiocentrum Emmen, een prachtige kringloopwinkel waar je tweedehands spullen, kleding en boeken kunt kopen. Deze winkel heeft een nobel doel: de opbrengst gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Met je aankopen help je dus niet alleen jezelf, maar ook anderen die het hard nodig hebben. Gevestigd aan de Cornelis Houtmanstraat 10, 7825 VG Emmen, is dit een plek waar je kunt schatzoeken en bewust kunt winkelen.

Wat kan je brengen naar Dorcas Regiocentrum Emmen?

Dorcas Regiocentrum Emmen neemt graag spullen van je aan. Heb je nog boeken, gereedschap, kleding, meubels, muziek of speelgoed liggen waar je graag vanaf wilt? Breng het dan naar de winkel en geef je spullen een tweede leven. Door je donatie draag je bij aan duurzaamheid en help je anderen.

Waar moet je op letten bij Dorcas Regiocentrum Emmen?

Bij Dorcas Regiocentrum Emmen is er altijd wel iets bijzonders te vinden. Het assortiment varieert van boeken en huishoudelijke apparaten tot meubels en kleding. Neem de tijd om te snuffelen, want je weet nooit wat voor schatten je tegenkomt. Let vooral op unieke items die perfect passen bij jouw interieur of kledingcollectie. Op die manier vind je niet alleen prachtige spullen, maar maak je ook een bewuste keuze voor duurzaamheid.

Hoe werkt Dorcas Regiocentrum Emmen?

Bij Dorcas Regiocentrum Emmen draait alles om het hergebruik van spullen en het bieden van hulp aan mensen in nood. Door jouw aankopen draag je direct bij aan dit goede doel. Betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards worden geaccepteerd, waardoor het betalen van je aankopen heel gemakkelijk is.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast een breed assortiment en het goede doel dat zij ondersteunen, biedt Dorcas Regiocentrum Emmen ook andere unieke programma’s en services. Zo kun je hier ook terecht voor huishoudelijke apparaten, inrichtingsitems en gereedschappen. Bovendien staat het winkelpersoneel altijd klaar om je te helpen en te adviseren bij het maken van je keuze.

Mis geen enkele update over Dorcas Regiocentrum Emmen en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via de social media kanalen.

Ontdek de 42 filialen van Dorcas in Nederland en steun dit fantastische initiatief. Bezoek Dorcas Regiocentrum Emmen en geef spullen een tweede kans. Een bezoek aan deze kringloopwinkel in Emmen is de moeite waard!

16 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Regiocentrum Emmen”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Regiocentrum Emmen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Regiocentrum Emmen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Regiocentrum Emmen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Mooi ingerichte winkel met nette prijzen. Ook overzichtelijk ingedeeld. Vriendelijk personeel. Ook kan je er een kopje koffie of thee drinken aan een mooie grote eet tafel.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Regiocentrum Emmen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Gezien de vele regen om buiten te lopen hebben we maar eens een bezoek gebracht aan Dorcas winkel ook hier was het druk. Zodat het zoeken was naar een parkeer plek gelukkig was er ergens nog een plek vrij. Dorcas is een mooie winkel was er al eens geweest aflopen week is er nog een deel bij gekomen waar bankstellen enzo geplaats deze winkel doet het, er zijn leuke dingen te koop voor elk wat wils. En de opbrengst voor goede doelen. Deze winkel staat er nog niet zolang maar is goed bezig en zeker een bezoekje waar met vriendelijke vrijwilligers heef men de zaak goed ingedeeld en zo af en toe wordt de indelingen ook weer eens aangepast zo dat de klanten een beter inzicht krijgen wat er allemaal te koop is en de prijzen vallen mee. Dus mensen een bezoek aan Dorcas is zeker aan te bevelen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter