Kringloopwinkel Meischke in Den Haag

Meischke Kringloopwinkel Den Haag: topkwaliteit tweedehands kleding, meubels, boeken en meer. Duurzaam shoppen in de Borneostraat!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Geweldige locatie in de eclectische Archipelbuurt van Den Haag om allerlei interessante objecten, boeken, vinyl en al het andere te vinden dat je op grootmoeders zolder zou verwachten: oude tuinmeubelen, golfclubs, klokken, noem maar op. Bekijken!”

Kaarina Zimmer

“Leuke kleine kringloopwinkel. Vriendelijke eigenaren”

Lord Skratch

Meer reviews lezen…

Meischke: Dé Kringloopwinkel in Den Haag

Meischke is dé kringloopwinkel in Den Haag waar je terecht kunt voor het kopen én verkopen van tweedehands goederen. Gelegen aan de Borneostraat 227, 2585 SC Den Haag, is deze winkel een ware schatkamer voor koopjesjagers en milieubewuste shoppers. Meischke, met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, staat bekend om haar uitgebreide selectie aan tweedehands artikelen van hoge kwaliteit.

Wat kun je inleveren bij de kringloopwinkel?

Bij Meischke kun je een breed scala aan spullen inleveren. Denk hierbij aan kleding, schoenen, meubels, boeken, speelgoed en elektronica. Door jouw spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzamere samenleving én help je anderen om leuke items te vinden voor een betaalbare prijs. Vergeet niet om de spullen in goede staat in te leveren, zodat deze direct in de winkel kunnen worden verkocht. Zo krijgen jouw spullen de kans om iemand anders blij te maken.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Meischke?

Bij het winkelen bij Meischke is het belangrijk om oog te hebben voor verborgen schatten. De winkel is altijd gevuld met een constant wisselend assortiment, dus het is goed om regelmatig een bezoekje te brengen om geen pareltjes mis te lopen. De winkel biedt een ruime keuze aan kleding, meubels, decoratie en nog veel meer tegen scherpe prijzen. Met een beetje geduld en speurwerk kun je unieke items vinden die perfect passen bij jouw stijl en smaak.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Het concept van de kringloopwinkel is eenvoudig: mensen doneren hun tweedehands goederen en deze worden vervolgens door de winkel verkocht. De opbrengst komt ten goede aan verschillende programma’s en diensten die aangeboden worden door Meischke. Deze winkel is niet alleen een plek om te winkelen, maar ook een sociaal initiatief dat werkgelegenheid en leermogelijkheden biedt aan mensen die dat nodig hebben. Door jouw aankopen bij Meischke draag je direct bij aan dit maatschappelijke doel.

Naast het aanbieden van tweedehands artikelen, biedt Meischke ook unieke programma’s en diensten aan. Denk hierbij aan bijzondere kortingen voor studenten, senioren en klanten met een stadspas. Bovendien organiseert de winkel regelmatig speciale evenementen waarbij je nóg voordeliger kunt shoppen. Volg Meischke op Twitter en bekijk het LinkedIn profiel van Jamila Meischke, de bevlogen eigenaresse van deze kringloopwinkel.

Wil je een bezoek brengen aan Meischke? De openingstijden zijn helaas niet vermeld, maar de winkel is wel gewoon open voor bezoek. Als je meer informatie wilt over deze winkel of andere kringloopwinkels in Den Haag, neem dan een kijkje op https://www.kringloop-info.nl/zuid-holland/ of https://www.kringloop-info.nl/zuid-holland/den-haag-zuid-holland/.

Begin jouw duurzame winkelavontuur en ontdek vandaag nog de geweldige vondsten bij Meischke, dé kringloopwinkel van Den Haag.

2 gedachten over “Kringloopwinkel Meischke in Den Haag”

  1. ★★★★★

    Great venue in The Hagues eclectic Archipel neighborhood to find all sorts of interesting objects, books, vinyl, and anything else you might expect to find in grandmothers attic: old garden furniture, golf clubs, clocks, you name it. Check it out!

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter