Kringloopwinkel Secondhand Rose in Den Haag

Ontdek duurzame vintage mode bij Secondhand Rose in Den Haag – unieke dames- en herenkleding, schoenen en accessoires.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“The Second Hand Rose Gezelligheid Kwaliteit Betaalbaarheid Als we in Den Haag bij de second hand rose zijn geweest denken we terug met een glimlach daarom is deze glimlach voor jullie Een glimlach Een glimlach kost niets, maar doet zoveel Valt een glimlach jou ten deel Dan raakt hij jou en degene die geeft Omdat je zo’n ogenblik samen beleeft ’t Is maar een moment, het gaat zo gauw Zo’n simpele glimlach, wat kost dat nou Het duurt zo kort, niet eens een tel Maar heel soms gebeurt het wel Dat wat in een oogwenk werd gegeven In de herinnering blijft voor het leven ’t Is maar een moment, het gaat zo gauw Zo’n simpele glimlach, wat kost dat nou Niemand is te rijk om hem te ontvangen En de armste kan er zo naar verlangen Hij schept geluk, het ligt in jouw handen Eenvoudig het teken van vriendschapsbanden ’t Is maar een moment, het gaat zo gauw Zo’n simpele glimlach, wat kost dat nou Een glimlach schenkt rust aan wie al zo moe is En geeft moed aan wie er verdrietig aan toe is Hij laat zich niet kopen, niet lenen, niet stelen De waarde ontstaat pas bij ‘t geven en delen ’t Is maar een moment, het gaat zo gauw Zo’n simpele glimlach, wat kost dat nou Iemand die niet meer glimlachen kan En dus geen glimlach meer geven kan Geef zo iemand jouw glimlach, geef hem blij Zo’n mens is gevangen, en jij maakt hem vrij ’t Is maar een moment, het gaat zo gauw Zo’n simpele glimlach, die geef ik jou Willem Weisfelt”

Willem Weisfelt

“Zo leuk om hier kleren te kopen.Steeds een afwisselende en verrassende collectie. Er is voor alle smaken wat te vinden. De ongedwongen sfeer leent zich voor passen en passen…. Er wordt meegedacht over combinaties zonder dat men zich gedwongen voelt iets te kopen. Je komt er prachtige merkkleding (ook haute couture), sportieve vlotte kleding, klassieke nette kleding, gekke kleding, hippe kleding, avond kleding….en herenkleding (o.a. smokings en pakken, denk ook aan studenten!) tegen, dit tegen heel redelijke prijzen. Het beleid m.b.t. inname is streng (soms te) maar dat heeft wel als gevolg dat het fijn blijft om daar binnen te komen. Heb je geen inspiratie loop dan daar even binnen.”

Peter en Elisabeth Bouwes Bavinck

“Met vriendinnen een dagje uit naar Den Haag. Komen via de Dennenweg terecht op de Mauritskade bij Secondhand Rose. Geweldig, super wat een leuke winkel met mooie tweedehands kleding. Je kunt zien dat hier vakmensen werken. Werden met een warm welkom ontvangen door de eigenaresse en op een fantastische en vooral eerlijke manier geadviseerd. Wat hebben wij leuke spullen gekocht en wat gingen wij blij naar huis. Een echte aanrader, helemaal té gek. Dank jullie wel voor alles.”

Ricky Bergmans

Meer reviews lezen…

Duurzaam tweedehands winkelen bij Secondhand Rose in Den Haag

Secondhand Rose is een bekende en geliefde kringloopwinkel gevestigd in Den Haag. Deze winkel bevindt zich op Mauritskade 71, 2514 HH Den Haag. Met openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur, biedt Secondhand Rose een geweldige plek om exclusieve tweedehands dames- en herenkleding te vinden. De winkel is gesloten op maandag en zondag.

Wat kun je brengen naar Secondhand Rose?

Secondhand Rose verwelkomt graag donaties van tweedehands kleding en accessoires. Heb je schoenen die je niet meer draagt, hoeden die je niet meer gebruikt of tassen die je niet meer nodig hebt? Je kunt deze items meenemen naar de winkel. Het is een geweldige manier om je kledingkast op te ruimen en tegelijkertijd bij te dragen aan duurzaam winkelen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Secondhand Rose?

Bij Secondhand Rose is er een breed scala aan kleding en accessoires beschikbaar, maar het is altijd belangrijk om op de prijzen te letten. Recensies van klanten benadrukken regelmatig dat Secondhand Rose geweldige schoenen, hoeden en tassen heeft, maar sommige klanten hebben ook opgemerkt dat de prijzen soms wat aan de hogere kant kunnen zijn. Het is dus altijd goed om bewust te zijn van wat je wilt uitgeven en prijzen te vergelijken voordat je een aankoop doet.

Hoe werkt Secondhand Rose?

Bij Secondhand Rose kun je winkelen voor kleding en accessoires die eerder eigendom waren van anderen. De winkel heeft een innamepunt waar mensen hun tweedehands goederen kunnen doneren. Dit zorgt voor een constante stroom van nieuwe items in de winkel en biedt klanten steeds nieuwe en unieke stukken om uit te kiezen.

Unieke programma’s en diensten

Naast het brede scala aan tweedehands kleding en accessoires, biedt Secondhand Rose ook verschillende programma’s en diensten om klanten van dienst te zijn. Zo kunnen klanten betalen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Dit maakt het gemakkelijk en handig om aankopen te doen in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg dan Secondhand Rose op Facebook en Instagram. Hier krijg je updates over nieuwe items, speciale kortingen en andere interessante informatie.

Secondhand Rose is de perfecte plek voor liefhebbers van tweedehands mode. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel in Den Haag en ontdek de unieke stukken en geweldige deals die hier te vinden zijn.

83 gedachten over “Kringloopwinkel Secondhand Rose in Den Haag”

 1. ★★★★★

  Prachtige winkel met bijzondere kledingstukken, schoenen en tassen. Super vriendelijke eigenaresse die mij bij binnenkomst liet zien waar ik wat kon vinden. Echt een aanrader!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Secondhand Rose. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Secondhand Rose. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Do not go here. Rude staff and overpriced old pieces. They ignore you completely and if you ask something reply very rude. Never felt so uncomfortable in a second hand store. I d rather shop at vinted online.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Uitstekende winkel voor tweedehands kleding waar ik al ruim twintig jaar met veel plezier en succes kleding verkoop en koop. Dat 60% van de verkoopprijs voor de inbrenger is, is ook aantrekkelijk. Er is altijd wel tijd voor een praatje in een ontspannen, informele sfeer.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Fantastische winkel met prachtige, zeer gevarieerde kwaliteitskleding, schoenen, tassen, accessoires voor mannen en vrouwen. Een aanrader. Ook het eerlijke, oprechte kleding advies stel ik zeer op prijs.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Geweldige winkel met vriendelijk personeel die er al jaren in slagen om bijzondere items te verzamelen, kortom altijd de moeite waard om te bezoeken!

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Knusse boutique! Ze hebben veel oog voor mooie en up to date kleding. De kwaliteit is altijd goed! Fijne zaak om heen te gaan.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Kom al veertig jaar graag bij Second Hand Rose. Vind er altijd weer prachtige items van de aller mooiste merken. En word altijd vriendelijk behandeld. Als ik inbreng kijk ik kritisch naar mijn kleding, weet dat eigenaresse dat ook doet en terecht!

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Wanneer je kwaliteit (merk)kleding aanbiedt, is this the Place to be . Houd er rekening mee dat niet alles wat je aanbiedt ook wordt aangenomen. Er worden strenge kwaliteit criteria gehanteerd. Inname en afwikkeling correct en vertrouwen wekkend.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Ik kom al 23 jaar bij Second Rose, in het begin even wennen door de duidelijke taal die Anca (achteraf terecht) heeft. Nu, na al die jaren, ben ik blij met haar en hebben een gezellige band. Ik lever graag mijn kleding in en verkoop ook bijna alles. Top zaak met mooie kleding en accesscoires, heerlijk snuffelen en dan vind je altijd wel wat.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Very bad experiences there. The two ladies who run the shop are extremely arrogant, unfriendly, impatient and rude. We brought our clothes there, but they were very cold and not appreciative whatsoever. We were not allowed to read through the agreement before signing. The older lady rushed us out of the store. We were not allowed to check things thoroughly. We did not feel welcome at all. Really disappointed. We will never recommend any one to go there. Even when they try to sweet talk to you, it is so clear that they were not at all sincere. The most arrogant people I have ever met.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Hele leuke boutique, perfect voor mijn vriendin en voor mijzelf! Vooral de collectie van zonnebrillen is altijd uitstekend!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter