Kringloopwinkel Inboedels Den Haag

Ontdek duurzame schatten bij Inboedels Den Haag – top beoordeelde kringloop voor boeken, meubels en vintage items in de Piet Heinstraat.

Adres & contact

  • kringloop Inboedels Den Haag
    Piet Heinstraat 70, 76 Den Haag
  • Telefoonnummer:
  • Website:

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Inboedels Den Haag: Duurzaam winkelen in de hofstad

Wat kun je inleveren bij de kringloopwinkel?

Inboedels Den Haag is een tweedehandswinkel gevestigd in Den Haag. Ben je op zoek naar een nieuwe bestemming voor je oude spullen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Inboedels Den Haag accepteert een breed scala aan goederen, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, en vintage items. Door je spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzamere manier van consumeren. Breng je items naar Inboedels Den Haag en geef ze een nieuwe kans om geliefd te worden door iemand anders.

Waar moet je op letten bij het shoppen in de kringloopwinkel?

In de uitgebreide winkeloppervlakte van ongeveer 1.000 m2 bij Inboedels Den Haag valt er altijd wel iets interessants te vinden. Of je nu op zoek bent naar een uniek vintage stuk, een goed boek of een praktisch huishoudelijk apparaat, deze tweedehandswinkel heeft voor elk wat wils. Bij het winkelen in de kringloop is het belangrijk om goed te letten op de kwaliteit en de conditie van de items. Controleer of alles goed functioneert en of er geen beschadigingen zijn. Op die manier weet je zeker dat je met een waardevol en bruikbaar item naar huis gaat.

Hoe werkt Inboedels Den Haag?

Inboedels Den Haag hanteert de bekende formule van een kringloopwinkel. Dit houdt in dat ze gebruikte goederen accepteren en deze tegen een aantrekkelijke prijs verkopen. Naast de fysieke winkel heeft Inboedels Den Haag ook een online aanwezigheid op Marktplaats. Zo kun je ook vanuit huis op zoek gaan naar leuke tweedehands items. Bovendien staan ze regelmatig met nieuwe updates en aanbiedingen op hun Facebook-pagina. Mis dus geen enkele kans om een duurzaam koopje te scoren en volg Inboedels Den Haag op Facebook.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Inboedels Den Haag is onderdeel van Inboedels en heeft nog een ander filiaal in Nederland. Daarnaast bieden ze ook een bezorgservice aan. Dus als je iets groots aanschaft en geen mogelijkheid hebt om het zelf te vervoeren, is dat geen probleem. Daarnaast kun je bij Inboedels Den Haag terecht voor winkelbezoeken op afspraak. Dit is ideaal als je graag in alle rust wilt rondkijken en de tijd wilt nemen om iets moois uit te zoeken.

Wil je meer weten over Inboedels Den Haag of contact opnemen met deze kringloopwinkel? Je kunt ze bereiken via het telefoonnummer of e-mailadres dat hieronder vermeld staat. Neem ook zeker een kijkje op de website van Kringloopwinkels in Den Haag voor een overzicht van alle kringloopwinkels in de regio.

Inboedels Den Haag maakt duurzaam winkelen leuk en toegankelijk voor iedereen. Ga op avontuur en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

1 gedachte over “Kringloopwinkel Inboedels Den Haag”

  1. ★★★★★

    Een uitstekende ervaring bij Inboedels Den Haag. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter