Kringloopwinkel SterK – duurzaam & sociaal

Ontdek unieke tweedehands en duurzame vondsten bij SterK in Den Haag – meer dan een winkel, een sociale ervaring.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Prima winkel voor van alles. Heb hier af en toe wat fatsoenlijk vinyl gevonden – maar dat wordt steeds moeilijker. Goede audio scheidt. Goede cd-selectie en boeken ook. Plus tal van andere artikelen. Zeker een bezoek waard. Ik ontdekte pas onlangs wat een ‘Kringloopwinkel’ was toen ik vroeg of ze spullen kochten en een van de jongens zei ‘nee – mensen geven het aan ons’ wat me in de war bracht – totdat een Nederlandse vriend erop wees dat het de NL versie van ‘Oxfam’ of ‘BlueCross’ enz. maar zonder de glanzende marketing die je in het VK aantreft. Het is een kringloopwinkel… Dacht dat ik dat inmiddels had moeten weten… maar nee… hoe dan ook – kijk eens, het is een ‘goede, goed ingedeelde rommelwinkel'”

Charles Woolley

“Absoluut een enorme kringloopwinkel. Het gaat maar door en door. Ze verkopen ongeveer alles wat je maar kunt bedenken. Alles is goed georganiseerd en voorzien van een prijsetiket. Je kunt er gewoon uren en uren ronddwalen. Als je denkt dat je alles gezien hebt, ontdek je nog een verdieping vol met boeken en lp’s! Dit is een geweldige winkel.”

Josina Hillsland

“Heb hier in de loop der jaren een paar goedkope meubels gekocht, waaronder een hele mooie houten salontafel en wat vintage prints. Zoals met alle kringloopwinkels heeft het een aantal rare en prachtige rotzooi en een aantal echt angstaanjagende poppen en clowns, maar dat is het leuke van winkelen daar.”

Alison Kate

Meer reviews lezen…

SterK – Duurzaam & Sociaal: Een Unieke Kringloopwinkel in Den Haag

SterK – Duurzaam & Sociaal is een unieke kringloopwinkel gevestigd aan de Piet Heinstraat 69 in Den Haag. Deze upcycle store biedt niet alleen een uitgebreid assortiment aan gerecyclede producten, maar ook de mogelijkheid om (werknemers)vaardigheden en talenten te ontwikkelen. Met een focus op duurzaamheid en sociale betrokkenheid is SterK meer dan alleen een winkel.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij SterK kun je verschillende soorten items naar de kringloopwinkel brengen. Denk aan kleding, boeken, meubels, muziek en vintage items. Daarnaast accepteert de winkel ook goederen zoals hergebruikt papier, hout, metaal en kunststof. Door jouw spullen naar SterK te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving en geef je ze een nieuw leven.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van SterK zijn er een paar dingen waar je op moet letten. De reviews benadrukken vaak de prijzen en het vriendelijke personeel. Je zult verrast zijn door de betaalbare prijzen bij SterK, waardoor je kunt genieten van geweldige deals op hoogwaardige tweedehands artikelen. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen en advies te geven bij het vinden van juist datgene wat je zoekt.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

SterK is niet zomaar een winkel, het is een plek waar duurzame producten van gerecyclede materialen worden verkocht en waar mensen de kans krijgen om zich te ontwikkelen. SterK heeft een speciale focus op het upcyclen van meubels en het hergebruiken van materialen. Het is een plek waar talenten worden benut en waar bewustwording over duurzaamheid wordt gestimuleerd.

Als onderdeel van Stichting Dr. Schroeder van der Kolk, die in totaal 6 filialen heeft in Nederland, heeft SterK de mogelijkheid om verschillende programma’s, kortingen en diensten aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan speciale evenementen rondom duurzaamheid en het regelmatig vernieuwen van het aanbod. Bovendien profiteer je bij SterK van moderne faciliteiten zoals PIN-betalingen en rolstoelvriendelijkheid.

Volg SterK – Duurzaam & Sociaal

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates en nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg SterK – Duurzaam & Sociaal op Facebook en Instagram. Hier vind je inspiratie, informatie over nieuwe aankopen en leuke evenementen. Mis nooit meer een geweldige duurzame deal bij SterK!

Met het brede assortiment, de focus op duurzaamheid en de sociale betrokkenheid, is SterK – Duurzaam & Sociaal dé plek om te genieten van kringloopwinkelen in Den Haag. Bezoek deze unieke kringloopwinkel en ontdek welke schatten jij kunt vinden!

66 gedachten over “Kringloopwinkel SterK – duurzaam & sociaal”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met SterK – duurzaam & sociaal. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Vandaag geweest, eerste keer na de verbouwing. Er waren meerdere dames aanwezig om te kijken of te kopen. Unaniem van oordeel: wat jammer dat ons winkeltje om te struinen er niet meer is. En wat is alles 3 x zo DUUR geworden. Het ziet er mooi uit, maar de plank is mis geslagen door de nieuwe filiaalhouder! JAMMER

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Dit is een klein compacte kringloopwinkel van Schroeder met leuke spulletjes, soms wat aan de prijs, maar dat zal de buurt wel zijn.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Nice, fairly small thrift store. Nice stuff and reasonable prices. Located in a nice street with many unique shops. Parking sometimes a problem.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Absolutely huge thriftstore. It just goes on and on. They sell about everything you can think off. Everything is well organised and price labeled. You just can wander around for hours and hours. When you think youve seen it all, you discover another floor, stocked full with books and lps! This is a great store.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Op een leuke plek op de hoek en een inspirerende straat. Met allerlei huisraad wat een tweede of derde leven gaat leiden in een mooi fijn huisje.In alle verschillende kleurtinten. Van lampen, kastjes, servies, boeken, kunst te veel om op te noemen… En een prettige sfeer…..

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel SterK – duurzaam & sociaal. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Winkel met een 6 tal bakken vol met cds. Prijzen zijn hoger dan een gemiddelde kringloopwinkel. Cd singels 0,75 eurocent bij de meeste andere kringloopwinkels 0,50 eurocent. Albums zijn tussen de 1,45 euro en 1,75 euro, bij de meeste andere kringloopwinkels 1 euro. Sommige dubbelalbums zijn daarentegen iets goedkoper nl. 1,75 euro i.p.v. 2 euro. Cds zijn met een plakbandje dicht geplakt! Ik moest ze losmaken om te kijken of de cds niet beschadigd waren en of dat de juiste cds er wel in lagen.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Kleine kringloop winkel met een redelijk assortiment van spulletjes van kerstballen voor 0,10 tot tvs en kinder speelgoed in beheer door vriendelijke personeel. Heb zelf leuke kerstspullentjes gekocht

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter