Kringloopwinkel Maandewark in Smilde

Bezoek Maandewark in Smilde voor duurzame kinderkleding, speelgoed, boeken en babyuitzet. Vind kwaliteit en variëteit in de Kinder Kringloopwinkel.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Zeer positief..je wordt goed geholpen en er wordt met je meegedacht. Winkel ziet er aantrekkelijk uit en de spullen die je hier koopt zijn fris en schoon. Ik raad een bezoekje iedereen aan.”

Anja Donker

“Prachtige winkel. Alles is gesorteerd en schoon. Personeel is vriendelijk en denkt mee. Een plek om binnen te lopen en mooie aankopen te doen.”

Eelkje Roelfien Duursma

“Leuke kleine kringloop helemaal gericht op kinderen. Speelgoed, spelletjes, kleding en baby artikelen. Nette prijzen”

Albert-Jan Goedhart

Meer reviews lezen…

Maandewark: De Kinder Kringloopwinkel in Smilde

Ben je op zoek naar een leuke kinderwinkel waar je duurzaam kunt winkelen? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Kinder Kringloopwinkel Maandewark in Smilde. Deze gezellige winkel biedt een ruim assortiment aan kinderkleding en nog veel meer. Lees verder om meer te weten te komen over wat je kunt meebrengen naar de winkel, waar je op moet letten en hoe de winkel werkt.

Wat kun je meebrengen naar de winkel?

Bij Maandewark kun je allerlei items meebrengen die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan kinderkleding, speelgoed, boeken en babyuitzet. Door deze items aan de winkel te schenken, kunnen ze een tweede leven krijgen en worden ze niet weggegooid. Zo draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je tegelijkertijd andere ouders om voordelig inkopen te doen voor hun kinderen.

Waar moet je op letten in de winkel?

Bij het winkelen in Maandewark is het belangrijk om goed te letten op de kwaliteit van de items die je wilt kopen. Hoewel de meeste producten in uitstekende staat zijn, is het altijd verstandig om kritisch te kijken naar eventuele beschadigingen of slijtage. Zo weet je zeker dat je een goede deal krijgt en dat de items lang meegaan.

Hoe werkt de winkel?

Maandewark is van dinsdag tot en met vrijdag geopend. Je kunt naar de winkel gaan en rustig rondkijken tussen het assortiment van kinderkleding en andere items. Het vriendelijke personeel helpt je graag bij het vinden van het juiste product. Betalen gaat eenvoudig aan de kassa, waar je kunt afrekenen met contant geld of via pinbetaling.

Naast het aanbieden van tweedehands kinderkleding, heeft Maandewark ook unieke programma’s en services. Zo organiseren ze regelmatig leuke activiteiten voor kinderen, zoals knutselmiddagen en voorleessessies. Daarnaast bieden ze speciale kortingen aan voor bepaalde producten, zodat je altijd een goede deal krijgt. De winkel bevindt zich op het adres Molenwijk 3, in Smilde en er is een rolstoelvriendelijke parkeerplaats beschikbaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle updates en acties van Maandewark? Volg Kinder Kringloopwinkel Maandewark dan op Facebook voor het laatste nieuws over duurzaam winkelen. Meer informatie over andere kringloopwinkels in Drenthe en specifiek Smilde vind je ook op onze website.

Bij Maandewark in Smilde vind je niet alleen betaalbare en duurzame kinderkleding, maar ook gezelligheid en unieke programma’s. Kom langs en ontdek zelf het plezier van winkelen in deze kinder kringloopwinkel.

8 gedachten over “Kringloopwinkel Maandewark in Smilde”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Maandewark. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Prachtige winkel. Alles is gesorteerd en schoon. Personeel is vriendelijk en denkt mee. Een plek om binnen te lopen en mooie aankopen te doen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Maandewark. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Maandewark. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Zeer positief..je wordt goed geholpen en er wordt met je meegedacht. Winkel ziet er aantrekkelijk uit en de spullen die je hier koopt zijn fris en schoon. Ik raad een bezoekje iedereen aan.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter