Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Assen

Ontdek duurzaam winkelen in Assen bij Terre des Hommes winkel: tweedehands boeken, kleding, speelgoed en meer. Eco-vriendelijk en trendy!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:30-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuke winkel, maar niet een heel groot assortiment. Het assortiment wisselt ook niet snel. Prijzen zijn aan de hoge kant In vergelijking met andere kringloopwinkels.”

Lotje Charlie

“Natuurlijk 5 sterren! Altijd een vriendelijke en hartelijke ontvangst, elke keer weer andere kleding en boeken.”

Erik Hardonk

“Kleine winkel maar wel netjes en gesorteerd. Veel kleding aanbod. Personeel is vriendelijk.”

Jaap 123

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes winkel Assen: Duurzaam Winkelen in Assen

Terre des Hommes winkel Assen is een kringloopwinkel gelegen in de mooie stad Assen in de provincie Drenthe. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, is deze kringloopwinkel een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar tweedehands schatten. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag en biedt diverse programma’s en services aan voor hun klanten.

Wat kan je meebrengen naar de kringloopwinkel?

Bij Terre des Hommes winkel Assen kan je een breed scala aan tweedehands producten vinden, waaronder boeken, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek en speelgoed. Als je thuis spullen hebt die je niet meer gebruikt, kan je deze ook naar de winkel brengen. Terre des Hommes Assen biedt namelijk de service om goederen in te nemen. Hiermee kan je helpen bij het steunen van het goede doel dat Terre des Hommes ondersteunt.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het bezoeken van Terre des Hommes winkel Assen is het belangrijk om goed op te letten. Omdat de spullen tweedehands zijn, is het mogelijk dat ze gebruikssporen hebben. Controleer daarom altijd de kwaliteit en werking van de producten voordat je ze koopt. Daarnaast accepteert Terre des Hommes Assen alleen contant geld en betaalpassen, dus zorg ervoor dat je hierop voorbereid bent voordat je gaat winkelen.

Hoe werkt Terre des Hommes winkel Assen?

Terre des Hommes winkel Assen is een kringloopwinkel die zich richt op duurzaam winkelen. De winkel ontvangt gebruikte goederen van particulieren en verkoopt deze vervolgens weer tegen een betaalbare prijs. De opbrengst van de verkochte spullen gaat naar Terre des Hommes Nederland, een organisatie die zich inzet voor de bescherming van kwetsbare kinderen wereldwijd. Op deze manier draag je bij aan het goede doel terwijl je geniet van het winkelen.

Unieke services en programma’s

Terre des Hommes winkel Assen biedt ook enkele unieke services en programma’s aan. Zo organiseert de winkel regelmatig speciale kortingsacties, waarbij je kunt profiteren van nog lagere prijzen op geselecteerde items. Daarnaast kan je Terre des Hommes Assen volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Terre des Hommes Assen is onderdeel van Terre des Hommes Nederland, waarvan er in totaal 41 filialen zijn verspreid over het hele land. Als je geïnteresseerd bent in andere Terre des Hommes winkels in Nederland, kan je hier meer informatie vinden: Terre des Hommes Nederland.

Dus, als je in Assen bent en wilt genieten van duurzaam winkelen, breng dan zeker een bezoek aan Terre des Hommes winkel Assen. Je zult niet alleen kunnen genieten van geweldige tweedehands vondsten, maar ook een bijdrage leveren aan een goed doel!

11 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Assen”

  1. ★★★★★

    Leuke winkel, maar niet een heel groot assortiment. Het assortiment wisselt ook niet snel. Prijzen zijn aan de hoge kant In vergelijking met andere kringloopwinkels.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een top ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Assen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter