Kringloopwinkel de Kiekshop in Assen

Bezoek Kringloopwinkel de Kiekshop in Assen voor unieke, betaalbare tweedehands schatten. Duurzaam winkelen voor huis, hobby en meer.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-13:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Kringloopwinkel de Kiekshop: Duurzaam Winkelen in Assen

Kringloopwinkel de Kiekshop, gevestigd aan de Witterstraat 62 in Assen, is dé plek waar je terecht kunt voor duurzaam winkelen en het scoren van unieke tweedehands spullen. Met een breed assortiment aan boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en nog veel meer, is er voor iedereen wel iets te vinden.

Spullen Brengen bij de Kringloop

Heb je spullen die je wilt doneren aan de kringloop? Bij de Kiekshop kun je op woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur jouw bruikbare en schone spullen inleveren. Zo geef je jouw items een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving. Let er wel op dat de Kiekshop alleen verkoopbare spullen aanneemt. De openingstijden van de inname zijn gelijk aan de openingstijden van de winkel, namelijk van 10.00 tot 16.00 uur.

Wat is er te vinden bij de Kiekshop?

Het assortiment van de Kiekshop is zeer divers. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed of vintage items, de Kiekshop heeft het allemaal. Daarnaast kun je ook terecht voor brocante, computers, fietsen, gereedschappen en allerlei andere huis- en inrichtingsitems. Het leuke aan het kopen van tweedehands spullen bij de Kiekshop is dat je niet alleen een uniek item scoort, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Unieke Programma’s en Services

De Kiekshop biedt verschillende programma’s en services aan die het winkelen bij de kringloopwinkel nog leuker maken. Zo kun je de Kiekshop volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam winkelen. Daarnaast zal de kringloopwinkel binnenkort ook actief zijn op Instagram, waar je inspiratie kunt opdoen en de nieuwste items kunt ontdekken.

Bezoek de Kiekshop in Assen

Ben je benieuwd naar het assortiment van de Kiekshop en wil je duurzaam winkelen in Assen? Breng dan eens een bezoek aan deze gezellige kringloopwinkel. De Kiekshop is gevestigd aan de Witterstraat 62 in Assen en is geopend op de volgende dagen: woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Duik in de schatten die de Kiekshop te bieden heeft en ga met unieke tweedehands vondsten naar huis!

Mis geen enkel nieuwtje en volg Kringloopwinkel de Kiekshop op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle updates en aanbiedingen.

81 gedachten over “Kringloopwinkel de Kiekshop in Assen”

 1. ★★★★★

  Fijne kringloopwinkel met veel keus en normale prijzen, zeker ten opzichte van enkele andere conculegas in Assen. Leuke setting en alles is netjes uitgestald.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  What a wonderfully NICE cycle. Very nice employees Good atmosphere also between the customers It is a pleasant multicultural meeting

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Ik vind dit altijd een leuke Kringloopwinkel. De kleding is van goede kwaliteit en alles is leuk geprijsd. Het is wel een beetje hokkerig maar als je vaker komt, weet je precies waar je wat kunt vinden. Ze hebben er echt van alles! Het toilet was ditmaal afgesloten voor klanten, er hing een briefje op de deur dat dit was omdat eerdere bezoekers er een bende van hadden gemaakt. En bedankt weer

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Enorm fijn en lief personeel. Schone winkel met prachtige hebbedingetjes voor zeer redelijke prijzen. Dit was het omrijden meer dan waard.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Cheap fun and kind people, also a lot of furniture so if you shop specifically for furniture this is the place

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel de Kiekshop. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel de Kiekshop. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter