Kringloopwinkel Leger des Heils (Hier en Nu)

Ontdek unieke kringloopvondsten en ondersteun het goede doel bij Leger des Heils (Hier en Nu) in Den Haag.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Leger des Heils (Hier en Nu): Dé Plek voor Hulp en Kringloopwinkelen in Den Haag

Leger des Heils (Hier en Nu) is een dagopvanglocatie voor dak- en thuisloze mensen in het hart van Den Haag. Deze bijzondere plek biedt niet alleen ondersteuning aan degenen die het moeilijk hebben, maar heeft ook een geweldige kringloopwinkel waar je kunt winkelen voor unieke items. Of je nu iets wilt doneren of gewoon op zoek bent naar een koopje, Leger des Heils (Hier en Nu) heeft het allemaal.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Als je een opgeruimd huis hebt en niet weet wat je met je overbodige spullen moet doen, breng ze dan naar Leger des Heils (Hier en Nu). Ze zijn altijd op zoek naar schone en bruikbare items zoals kleding, schoenen, meubels, boeken en huishoudelijke artikelen. Jouw donatie kan het leven van iemand anders veranderen. Het is ook een duurzame en milieuvriendelijke manier om van je spullen af te komen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Leger des Heils (Hier en Nu)?

Bij het winkelen in de kringloopwinkel van Leger des Heils (Hier en Nu) is het belangrijk om een scherp oog te hebben. Omdat de items tweedehands zijn, kan het zijn dat er kleine slijtage of gebruikssporen zijn. Maar laat je daardoor niet ontmoedigen! Kijk goed naar de kwaliteit, controleer of alles werkt en doe de beste koopjes!

Hoe werkt Leger des Heils (Hier en Nu)?

Leger des Heils (Hier en Nu) is meer dan alleen een kringloopwinkel. Het biedt ook een veilige plek voor dak- en thuisloze mensen om te rusten, eten, douchen en gebruik te maken van verschillende faciliteiten. Daarnaast kunnen ze hier terecht voor medische zorg en hulp bij sociale en juridische zaken. Leger des Heils (Hier en Nu) is toegewijd aan het bieden van ondersteuning en begeleiding aan de meest kwetsbare mensen in onze samenleving.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Leger des Heils (Hier en Nu) heeft verschillende programma’s en diensten die het verschil maken. Ze bieden onder andere een fietsenwerkplaats waar dak- en thuisloze mensen fietsen kunnen repareren en onderhouden. Daarnaast kunnen mensen ook deel uitmaken van workshops en trainingen om nieuwe vaardigheden op te doen en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Om op de hoogte te blijven van nieuws en evenementen van Leger des Heils (Hier en Nu), kun je ze volgen op Facebook, Instagram, en LinkedIn. Wil je een kijkje nemen in de kringloopwinkel? Bekijk dan hun YouTube-kanaal waar je virtueel kunt winkelen en de geweldige vondsten kunt ontdekken.

Leger des Heils (Hier en Nu) is een bron van hoop en steun voor de gemeenschap van Den Haag. Bezoek hun kringloopwinkel in Den Haag of een van hun alternatieve locaties en ontdek de schatten die wachten om hergebruikt te worden. Kringloop Den Haag, kringloopwinkel Den Haag

Laat hieronder een review achter