Kringloopwinkel Emmaus Welvaartsresten

Bezoek Emmaus Welvaartsresten in Den Haag voor duurzame kringloopvondsten – van kleding tot meubels en speelgoed. Red en recycle!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag11:00-12:30
Vrijdag11:00-12:30
Zaterdag11:00-15:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik kom er regelmatig ff snuffelen en ga vrijwel altijd met een gevonden schat en n blij gevoel weer weg. Veel leuks al gevonden en ook al vaak wat gebracht wat dan zn weg weer vind in de wereld. Dat vind ik mooi. Het wordt gerund door vrijwilligers en bewoners die echt hun best doen en dat merk je aan alles. Ilse is top. Prijzen zijn normaal hoor. Helemaal als je weet dat zij de enige kringloop in den haag zijn die ZONDER subsidie draaien ♡”

Liesbeth Busman

“Gekke plek waar we toevallig tegenaan liepen. Zag eruit als een hoardershuis met verschillende kamers gevuld met verschillende soorten items. De ene kamer stond vol boeken, de andere vol dvd’s, de andere vol stoelen en banken. echt heel gekke plek. Kocht een antieke flesopener en een doos cd’s voor een zeer goedkope prijs. Zou een zeer interessante ervaring aanbevelen.”

Michael Schmid

“Emmaus welvaartsresten is een zeer sympathieke instelling die er voor zorgt dat minderbedeelden een kans krijgen.Bovendien hebben zij een mooie collectie tweede hands kleding,boeken curiosa en keukenapparatuur.Waarom zou je nieuwe dingen kopen als je het milieu ermee schaadt en er zoveel moois tweedehands verkrijgbaar is?”

henk de hondt dehondt

Meer reviews lezen…

Emmaus Welvaartsresten: Duurzaam Winkelen in Den Haag

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Emmaus Welvaartsresten in Den Haag is een kringloopwinkel waar je tweedehands producten kunt kopen en verkopen. Ben je bezig met het opruimen van je huis en heb je spullen die je niet meer nodig hebt? Breng ze dan naar Emmaus Welvaartsresten! Het assortiment van de winkel bestaat onder andere uit boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Jouw spullen kunnen een tweede leven krijgen en tegelijkertijd help je het milieu door duurzaam te recycleren.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij Emmaus Welvaartsresten is het belangrijk om op de prijzen te letten. Uit talloze reviews blijkt dat klanten dit aspect vaak waarderen. De winkel hanteert betaalbare prijzen, wat het aantrekkelijk maakt om bij Emmaus Welvaartsresten te winkelen. Daarnaast is het ook goed om te kijken naar de staat van de producten. Hoewel de winkel zorgvuldig selecteert wat er in de verkoop gaat, is het altijd belangrijk om te controleren of het product nog in goede staat verkeert.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Emmaus Welvaartsresten is gevestigd aan de Prinsegracht 36 in Den Haag en is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. De winkel biedt verschillende diensten en faciliteiten, zoals bereikbaarheid per openbaar vervoer, een bezorgservice en een koffiehoek waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen. Daarnaast biedt Emmaus Welvaartsresten ook een ophaalservice aan, zodat je grotere meubelstukken gemakkelijk kunt laten ophalen.

Unieke programma’s en kortingen

Emmaus Welvaartsresten heeft ook unieke programma’s en kortingen voor bezoekers. Zo kun je bijvoorbeeld lid worden van de klantenpas van Emmaus, waarmee je extra korting ontvangt op je aankopen. Daarnaast organiseert de winkel regelmatig speciale themadagen met extra kortingen en activiteiten. Houd de Facebook- en Instagram-pagina van Emmaus Welvaartsresten in de gaten om op de hoogte te blijven van deze speciale evenementen en alle laatste nieuwtjes.

Kortom, Emmaus Welvaartsresten is de ideale plek voor duurzaam winkelen in Den Haag. Breng je overtollige spullen naar de winkel en geef ze een tweede leven, terwijl je zelf ook nog eens unieke tweedehands producten kunt kopen. Vergeet niet om de speciale programma’s en kortingen te ontdekken en mis geen enkele update via de social media kanalen van Emmaus Welvaartsresten. Bezoek de kringloopwinkel en ervaar de charme van duurzaamheid!

Meer informatie over Kringloopwinkels in Zuid-Holland of Kringloopwinkels in Den Haag.

27 gedachten over “Kringloopwinkel Emmaus Welvaartsresten”

 1. ★★★★★

  Een plek waar ik graag heerlijk snuffel om iets te vinden voor me zelf of iemand anders een plek waar je vriendelijk word behandeld een fijne zweer een fijn personeel zeker een plek om na toe te gaan en er iets leuks te vinden voor jou zelf .

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Welvaartsresten. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Emmaus Welvaartsresten. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Emmaus Welvaartsresten. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Welvaartsresten. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Ik kom er regelmatig ff snuffelen en ga vrijwel altijd met een gevonden schat en n blij gevoel weer weg. Veel leuks al gevonden en ook al vaak wat gebracht wat dan zn weg weer vind in de wereld. Dat vind ik mooi. Het wordt gerund door vrijwilligers en bewoners die echt hun best doen en dat merk je aan alles. Ilse is top. Prijzen zijn normaal hoor. Helemaal als je weet dat zij de enige kringloop in den haag zijn die ZONDER subsidie draaien

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Emmaus prosperity remains is a very sympathetic institution that ensures that less fortunate people get a chance. Moreover, they have a beautiful collection of second-hand clothing, books, curiosities and kitchen appliances. Why would you buy new things if you harm the environment and there are so many beautiful second-hand items available is?

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Welvaartsresten. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Leuke en soms intressante kleine gems gevonden tussen allerlei spullen en prullen die overal in elke kamer liggen. Zeer vriendelijk personeel lekker relaxed neuzelen

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Jammer, heb er een leren rugtas en toilettas gekocht voor 12 euro bleek later dat bij allebei de ritssluitingen weer opengaan dus ze zijn kapot Natuurlijk had ik het zelf moeten controleren maar helaas ging ik er van uit dat de spullen die ze verkopen dan wel van de tweede hand komen maar dat het wel heel is Ik had beter bij de primark een rugtas kunnen kopen zijn daar 14 euro en dan wel geen echt leder maar dat is niet erg nu heb ik niets.Dus voor mij geen emmahaus meer

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Was always very social and fun years ago. Now unfriendly and especially surly staff. Lots of broken and incomplete material. People with a walker or who have difficulty walking are not welcome. It was immediately educational for the children, we wont come here again.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Ik loop er soms binnen en er zijn altijd bijzondere objecten. Erg goede boekafdeling ook met veel Haags materiaal, esoterie en natuur. Heerlijke snuffelwinkel. Hartelijk en een beetje rommelig zoals het hoort te zijn.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Emmaus Welvaartsresten. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Dure prijzen, krappe winkel, producten niet gecontroleerd. Trap bij binnenkomst. Personeel erg onvriendelijk, soms zelfs onbeschoft. Met rolstoel ben je hier niet welkom! ( ook niet als Sterke vrienden die de trap op tillen). Kom maar terug als je kan lopen, kinderwagens mogen er ook niet in. Dat krijgen we te horen. Wat een vergelijking. Nog nooit zo vernederd. Walgelijk !

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Crazy place we happened to stumble upon. Looked like a hoarders house with different rooms being filled with different types of items. One room was full of books, the other full of dvds, the other full of chairs and sofas. really really crazy place. Bought a antique bottle opener and a box of cds for a very cheap price. Would recommend very interesting experience.

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Altijd goede sfeer. Als je op tijd bent, kun je leuke dingen vinden (als je wat later bent en goed zoekt ook, trouwens). Absolute aanrader. Ja, ze zijn beperkt open, maar het wordt ook gerund door vrijwilligers, he!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter