Kringloopwinkel 070watt in Den Haag

Ontdek duurzame tweedehands schatten bij 070watt in Den Haag – Boeken, Meubels, Kleding, en meer, terwijl je sociale projecten steunt.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Zijn zeer toegewijd. Mijn dochter heeft hier dagbesteding gehad, tot er een geschikte school was. Elke dag ging ze met veel plezier er heen en kwam blij en vrolijk thuis met verhalen wat ze allemaal gedaan had. Ze is hier zeer goed begeleid, is helemaal uit haar schulp gekomen en heeft enorm veel geleerd. Ook zijn er allerlei andere projecten, waaronder een advocaat en een kringloopwinkel en word de keuken, s’ avonds een sushi tale away. De kringloopwinkel is ook erg leuk, er is altijd wel wat te vinden. Mijn droom kast daar gevonden en werd netjes thuis gebracht tegen en kleine vergoeding. Ik ben heel erg blij en dankbaar dat wij 070watt tegen zijn gekomen!”

Linda Veetje

“Een van de favoriete tweedehandswinkels van Den Haag. De winkel is niet zo groot, dus er zijn niet veel meubels te zien. Ik bezoek deze winkel echter regelmatig om de volgende drie redenen. Ten eerste zijn de prijzen van de producten duidelijk. Ten tweede is het gemakkelijk om de producten te vinden. Ten slotte is het personeel behulpzaam en erg vriendelijk. Ik waardeer het dat het personeel vriendelijk is en gemakkelijk vragen stelt. Tot nu toe heb ik in deze winkel tweedehands boeken, kleding en wat huishoudelijke artikelen gekocht. Ik zal deze winkel regelmatig blijven gebruiken.”

Hashimoto Noriko

“Aardig personeel,altijd wel iets leuks te koop en toegankelijk met mijn scootmobiel,erg fijn! Namens heleen kleijn:vriendelijk personeel die vlot mijn bank op kwam halen en afvoeren!”

M. van der Toorn

Meer reviews lezen…

Duurzaam tweedehands winkelen bij 070watt in Den Haag

Ben jij op zoek naar een plek waar je tweedehands spullen kunt kopen en tegelijkertijd een goede daad kunt doen? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan 070watt, een kringloopwinkel in Den Haag. Deze winkel biedt een uniek concept waarbij jongeren met leer- en opvoedingsproblemen een leer-werktraject kunnen volgen. Dit zorgt voor een fijne en ondersteunende sfeer in de winkel.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Heb je spullen over die je niet meer gebruikt en waar een ander blij van kan worden? Bij 070watt is het mogelijk om deze spullen te doneren. Ze halen de spullen zelfs gratis bij je op. Dit is een geweldige manier om duurzaam bezig te zijn en tegelijkertijd anderen te helpen. Voor meer informatie of het maken van een ophaalafspraak kun je contact opnemen met de winkel.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de kringloopwinkel?

Bij 070watt kun je een gevarieerd assortiment aan tweedehands spullen vinden. Denk hierbij aan boeken, huis- en inrichting, kleding en meubels. Het is belangrijk om goed te letten op de kwaliteit van de spullen die je wilt kopen. Hoewel de meeste artikelen in goede staat zijn, is het altijd verstandig om even te checken of er geen ongewenste gebreken zijn. Het personeel is behulpzaam en staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij 070watt is het mogelijk om tweedehands spullen te kopen tegen zeer redelijke prijzen. Dit maakt het winkelen bij deze kringloopwinkel erg betaalbaar. Daarnaast bieden ze ook nog eens extra services, zoals een bezorg- en ophaalservice. Dus als je iets groots wilt kopen of juist wilt doneren, dan staat 070watt voor je klaar. Houd er wel rekening mee dat de openingstijden kunnen variëren, dus het is verstandig om vooraf even te controleren wanneer de winkel geopend is.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren is 070watt een populaire keuze onder de bezoekers. Veel mensen prijzen de betaalbare prijzen, de diverse boekenselectie, de kwaliteit van meubels en het behulpzame personeel. Dit maakt het winkelen bij 070watt niet alleen duurzaam, maar ook een plezierige ervaring.

Mis geen enkele update over 070watt en volg deze bijzondere kringloopwinkel op Facebook. Hier kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen. Breng een bezoek aan 070watt en geniet van duurzaam tweedehands winkelen in Den Haag!

Bronnen: – 070watt op Facebook

48 gedachten over “Kringloopwinkel 070watt in Den Haag”

 1. ★★★★★

  Nice staff, always something nice for sale and accessible with my mobility scooter, very nice! On behalf of Helen Kleijn: friendly staff who quickly picked up and removed my sofa!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  One of the best secondhand shop in/around The Hague. Why? – good price, good service and great book selection. Keep up the good work.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met 070watt. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel 070watt. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel 070watt. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel 070watt. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  One of the favorite secondhand shop in the Hague. The store is not that big, so there are not many pieces of furniture on display. However, I frequently visit this store for the following three reasons. First, the prices of the products are clear. Secondly, it is easy to find the products. Lastly, the staff is helpful and very friendly. I appreciate that the staff is friendly and easy to ask questions. So far, I have bought used books, clothes, and some household goods at this store. I will continue to use this store frequently.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Leuke winkel met diverse 2e hands spullen voor heel goedkoop! Meubels, cds platen, kleding servies en meer. Ook aardig en behulpzaam personeel.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel 070watt. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter