Kringloopwinkel Kledingboetiek in Den Haag

Ontdek duurzame mode in Den Haag bij De Kleding Boetiek – tweedehands kleding en accessoires voor eco-bewuste shoppers.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

De Kleding Boetiek: Duurzaam Winkelen in Den Haag

De Kleding Boetiek is een tweedehands kledingwinkel gevestigd in Den Haag. Als je op zoek bent naar een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen, dan is deze winkel zeker een bezoekje waard. De winkel bevindt zich op het adres Piet Heinstraat 25, 2518 CC Den Haag. De openingstijden zijn als volgt:

  • Dinsdag: 10:00-17:00
  • Woensdag: 10:00-17:00
  • Donderdag: 10:00-17:00
  • Vrijdag: 10:00-17:00
  • Zaterdag: 10:00-17:00

Wat kan je brengen naar De Kleding Boetiek?

Bij De Kleding Boetiek kan je terecht om jouw ongewenste kleding een nieuw leven te geven. Dus als je kleding hebt die je niet meer draagt, maar nog in goede staat verkeert, kan je dit naar de winkel brengen. Hiermee draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar je maakt ook nog eens iemand anders blij met jouw kleding. Geef jouw kleding een tweede kans!

Waar moet je op letten bij De Kleding Boetiek?

Bij het winkelen in een tweedehands kledingwinkel is het belangrijk om goed te inspecteren wat je koopt. Het kan namelijk voorkomen dat er kleine beschadigingen of vlekken op de kleding zitten. Controleer daarom altijd zorgvuldig de staat van de kleding voordat je het aanschaft. Bij De Kleding Boetiek streven ze ernaar om alleen kleding van goede kwaliteit aan te bieden, maar het is altijd verstandig om zelf een extra check te doen.

Hoe werkt De Kleding Boetiek?

Bij De Kleding Boetiek kan je gewoon binnenlopen tijdens de openingstijden. Je kunt rustig rondsnuffelen tussen de diverse kledingstukken en accessoires. De winkel heeft een gevarieerd assortiment, dus er zit vast iets tussen wat jou aanspreekt. Daarnaast biedt De Kleding Boetiek ook unieke programma’s en services aan. Zo hebben ze regelmatig speciale kortingsacties en organiseren ze leuke evenementen, waarbij je nog voordeliger kunt shoppen. Volg hun Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

In Den Haag zijn er nog meer kringloopwinkels te vinden. Wil je weten waar je nog meer duurzaam kunt winkelen? Neem dan een kijkje op de pagina van Kringloop Den Haag. Hier vind je een overzicht van alle kringloopwinkels in Den Haag en andere handige informatie over duurzaam winkelen in deze stad.

Bij De Kleding Boetiek kan je niet alleen duurzaam winkelen, maar ook deelnemen aan een grotere beweging naar een circulaire economie. Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan De Kleding Boetiek in Den Haag en ontdek de schatten die deze tweedehands kledingwinkel te bieden heeft!

1 gedachte over “Kringloopwinkel Kledingboetiek in Den Haag”

Laat hieronder een review achter