Kringloop Voorburg – Projecten B.V.

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloop Voorburg in Den Haag: kleding, meubels, boeken, elektronica met topbeoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke winkel!! Aardige mensen en goede service!!”

linda emke

Meer reviews lezen…

Kringloop Voorburg – Projecten B.V.: Dé Kringloopwinkel in Den Haag

Bent u op zoek naar een betrouwbare kringloopwinkel in Den Haag? Zoek dan niet verder en ontdek Kringloop Voorburg – Projecten B.V. Deze kringloopwinkel, gevestigd aan de Binckhorstlaan 151 in Den Haag, is gespecialiseerd in het verwerven en verkrijgen van zowel nieuwe als gebruikte goederen. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, biedt deze kringloopwinkel een uitstekende ervaring voor iedereen die van snuffelen en schattenjagen houdt.

Wat kunt u inleveren bij Kringloop Voorburg – Projecten B.V.?

Bij Kringloop Voorburg – Projecten B.V. kunt u terecht voor het inleveren van diverse soorten goederen. Heeft u nog ongebruikte spullen liggen waar u vanaf wilt? Breng ze dan naar deze kringloopwinkel. Ze nemen zowel nieuwe als gebruikte goederen aan en zorgen ervoor dat deze een tweede leven krijgen. Denk hierbij aan kleding, meubels, boeken, elektronica en nog veel meer. Het is altijd de moeite waard om uw spullen een tweede kans te geven.

Waar moet u op letten bij Kringloop Voorburg – Projecten B.V.?

Bij het bezoeken van Kringloop Voorburg – Projecten B.V. zijn er een paar dingen waar u op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de winkel gevestigd is aan de Binckhorstlaan 151 in Den Haag. Dit geeft u een idee van de locatie en helpt u bij het plannen van uw bezoek. Daarnaast is het goed om te weten dat de openingstijden van de winkel nog niet bekend zijn. Het is dus raadzaam om van tevoren even te bellen op 06-28336855 om er zeker van te zijn dat de winkel geopend is op het moment dat u wilt langskomen.

Hoe werkt Kringloop Voorburg – Projecten B.V.?

Bij Kringloop Voorburg – Projecten B.V. kunt u terecht voor een unieke winkelervaring. Het bedrijf houdt zich bezig met de (groot)handel in allerlei soorten goederen, inclusief import en export, commissiehandel en het voeren van agentuur. Dit betekent dat er constant nieuwe spullen binnenkomen en dat er altijd iets nieuws te ontdekken is. De winkel biedt bovendien diverse programma’s, kortingen en andere services aan om uw winkelervaring nog beter te maken. Helaas zijn er momenteel geen specifieke programma’s, kortingen of services bekend bij deze kringloopwinkel.

Voor meer informatie over kringloopwinkels in de regio Zuid-Holland, kunt u een kijkje nemen op onze website. Hier vindt u een overzicht van verschillende kringloopwinkels, waaronder die in Den Haag. Zo kunt u gemakkelijk een kringloopwinkel bij u in de buurt vinden.

Kringloop Voorburg – Projecten B.V., dé kringloopwinkel in Den Haag waar u terecht kunt om uw ongebruikte spullen een tweede leven te geven. Kom langs en ontdek de schatten die op u wachten.

Laat hieronder een review achter