Kringloopwinkel in Ulrum

Ontdek duurzame mode en meer bij Inbrengwinkel DaRi in Sappemeer – tweedehands parels met een hoge klanttevredenheid.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Goeie winkel, heeft altijd leuke spullen staan. Vriendelijke eigenaar, hebben we gezellig mee gesproken ook. Ben je in de buurt, dan is dit zeker een aanrader!”

petrikov

“Grote zaak in een .mooi dorp met van alles en nog wat.heerlijk rondkijken en.,snuffelen.”

Wil Visser

“Wat een mooie kringloopwinkel op een hoekhuis.supervriendelijk personeel!”

Annet Douma

Meer reviews lezen…

Ontdek Inbrengwinkel DaRi in Sappemeer

Bent u op zoek naar een geweldige plek om duurzaam te winkelen? Breng dan zeker een bezoek aan Inbrengwinkel DaRi, een gezellige tweedehands kledingwinkel in Sappemeer, Groningen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, is deze winkel geliefd bij zowel de lokale gemeenschap als bij bezoekers van buitenaf.

Wat kunt u meebrengen naar de kringloopwinkel?

Als u besluit om Inbrengwinkel DaRi te bezoeken, kunt u uw eigen kleding en andere tweedehands artikelen meebrengen. De winkel verwelkomt graag kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast kunt u ook schoenen, boeken, speelgoed en huishoudelijke artikelen doneren. Het is belangrijk dat de items in goede staat verkeren, zodat ze opnieuw kunnen worden verkocht en een nieuw leven kunnen krijgen.

Waar moet u op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel zoals Inbrengwinkel DaRi is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de producten. Hoewel de winkel ervoor zorgt dat alle items die worden verkocht in goede staat verkeren, is het altijd verstandig om ze te controleren voordat u ze koopt. Bekijk de kleding zorgvuldig op eventuele vlekken, scheuren of beschadigingen. Controleer ook de zomen en knopen om er zeker van te zijn dat ze stevig genoeg zijn.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Inbrengwinkel DaRi biedt een uniek programma genaamd “Kleding van de week”. Elke week worden er specifieke kledingstukken geselecteerd die tegen een lagere prijs verkrijgbaar zijn. Dit is een uitstekende kans om hoogwaardige kleding te kopen tegen een gereduceerde prijs. Daarnaast organiseert de winkel ook regelmatig leuke en interessante evenementen, zoals modeshows en workshops.

Om op de hoogte te blijven van alle updates en evenementen van Inbrengwinkel DaRi, kunt u ze volgen op Facebook. Deze social media kanalen bieden waardevolle informatie over duurzaam tweedehands winkelen en laten u kennismaken met de nieuwste aanwinsten in de winkel.

Dus waar wacht u nog op? Plan een bezoek aan Inbrengwinkel DaRi in Sappemeer en ontdek fantastische tweedehands kleding en andere schatten die op u wachten. Samen kunnen we bijdragen aan een duurzamere wereld, terwijl we tegelijkertijd genieten van unieke vondsten.

6 gedachten over “Kringloopwinkel in Ulrum”

  1. ★★★★★

    Goeie winkel, heeft altijd leuke spullen staan. Vriendelijke eigenaar, hebben we gezellig mee gesproken ook. Ben je in de buurt, dan is dit zeker een aanrader!

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter