Kringloopwinkel Dorcas Winkel Winsum

Ontdek unieke vondsten in Dorcas Winkel Winsum voor vintage, antiek en meer, een duurzame schatzoekervaring in hartje Winsum.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:00-16:00
Woensdag12:00-16:00
Donderdag12:00-16:00
Vrijdag12:00-16:00
Zaterdag12:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloop maar toch wat duurder dan de gewone kringloop. Het is voor een goed doel, dat begrijp ik ook wel maar dat doen de anderen ook. Maar wat is het leuk om kerst spullen te zoeken die in de winkel zoveel duurder zijn! En ik heb mijn eigen smaak en niet wat nu toevallig in is. Ga de kringloop winkels maar langs en score iets aparts voor de kerst! Zo leuk om te doen en echt zo cheap.”

Anneke Bos-Posthuma

“Goed gesorteerd en aardig. Bovenverdieping met kleding en stoffen, en goede parkeergelegenheid in de buurt. Om de hoek zit nog een kringloopwinkel, wat de aantrekkingskracht vergroot.”

Nicolet Kruijt

“Mooie grote nette kringloopwinkel met op de bovenverdieping alle kleding. Zoals je van een Dorcas winkel gewend bent. Prijzen kleding duurder, maar overige heel goed te doen.”

Dorijn Lenters

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Winsum: De Duurzame Kringloopwinkel in Winsum

Dorcas Winkel Winsum is een van de meest geliefde kringloopwinkels in de stad Winsum, gelegen aan Het Aanleg 3A. Deze bijzondere winkel verwelkomt haar gasten van dinsdag tot en met zaterdag, met ruime openingstijden van 12:00 tot 16:00 uur.

Wat kan je meenemen naar de kringloopwinkel?

Dorcas Winkel Winsum biedt een gevarieerd assortiment aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, huis- en inrichting, kleding of speelgoed, bij deze kringloopwinkel zul je zeker iets vinden wat aan je wensen voldoet. Door tweedehands spullen te kopen, draag je bovendien bij aan duurzaam winkelen en het verminderen van verspilling.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Als je op zoek bent naar verborgen schatten tussen de tweedehands items, is het altijd handig om goed op te letten. Bij Dorcas Winkel Winsum kan je namelijk regelmatig unieke items tegenkomen. Of je nu op zoek bent naar vintage kleding, antieke meubels of zeldzame boeken, het loont de moeite om door de diverse artikelen te snuffelen. Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij de Boeken, Huis- en Inrichting, Kleding en Speelgoed afdelingen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Dorcas Winkel Winsum draait alles om het steunen van het goede doel. Deze kringloopwinkel is onderdeel van de Dorcas organisatie, die zich inzet voor mensen in nood wereldwijd. Door tweedehands spullen te doneren, draag je bij aan de hulpverleningsprogramma’s van Dorcas. Bovendien biedt de winkel ook diverse services en faciliteiten aan, zoals bezorg- en ophaalservice en de mogelijkheid om goederen in te nemen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Dorcas Winkel Winsum biedt verschillende diensten en faciliteiten om het winkelen zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. De winkel is bereikbaar per openbaar vervoer en heeft rolstoelvriendelijke ingangen en parkeerplaatsen voor mindervaliden. Daarnaast accepteert de winkel diverse betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Mis geen enkel nieuwtje over Dorcas Winkel Winsum en volg deze duurzame kringloopwinkel op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Wil je meer weten over Dorcas en haar andere 42 filialen in Nederland? Neem dan snel een kijkje op Kringloop-info.nl voor een compleet overzicht.

Breng een bezoek aan Dorcas Winkel Winsum en ontdek zelf de verborgen schatten die deze duurzame kringloopwinkel te bieden heeft. Maak een verschil in de wereld terwijl je geniet van een duurzame winkelervaring!

39 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Winsum”

 1. ★★★★★

  Well-sorted and nice. Upper floor with clothes and fabrics, and good parking nearby. Just around the corner is another thrift store, increasing the attraction.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Dorcas Winkel Winsum. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Dorcas Winkel Winsum. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Mooie grote nette kringloopwinkel met op de bovenverdieping alle kleding. Zoals je van een Dorcas winkel gewend bent. Prijzen kleding duurder, maar overige heel goed te doen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Dorcas Winkel Winsum. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Winsum. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Winsum. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Winsum. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Dorcas Winkel Winsum. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Dorcas Winkel Winsum. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Dorcas Winkel Winsum. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Leuke kringloop maar toch wat duurder dan de gewone kringloop. Het is voor een goed doel, dat begrijp ik ook wel maar dat doen de anderen ook. Maar wat is het leuk om kerst spullen te zoeken die in de winkel zoveel duurder zijn! En ik heb mijn eigen smaak en niet wat nu toevallig in is. Ga de kringloop winkels maar langs en score iets aparts voor de kerst! Zo leuk om te doen en echt zo cheap.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Winsum. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter