Kringloopwinkel Zaak P J H Woddema Handelsonderneming De

Ontdek tweedehands schatten bij P J H Woddema in Ulrum – kleding, meubels, elektronica en meer met topbeoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Let op mensen! Ze zijn verhuisd!Ze hebben nu een prachtige loods! Nieuw adres: De Zaak! Haarlanden 3a Ulrum..”

Annet Douma

“Gezellig”

Dina Stuttje

Meer reviews lezen…

De zaak P J H Woddema Handelsonderneming De – Dé plek voor tweedehands spullen in Ulrum, Groningen

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel waar u uw ongebruikte spullen een nieuw leven kunt geven? Dan moet u bij de Zaak P J H Woddema Handelsonderneming De in Ulrum, Groningen zijn. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren kunt u er zeker van zijn dat u een geweldige winkelervaring te wachten staat.

Wat kunt u naar de kringloopwinkel brengen?

Een van de meest gestelde vragen over kringloopwinkels is wat voor spullen u er naartoe kunt brengen. Bij De Zaak P J H Woddema Handelsonderneming De kunt u vrijwel alles in goede staat brengen. Denk aan kleding, meubels, elektronica, boeken en speelgoed. Het is belangrijk dat uw spullen schoon en bruikbaar zijn. Zo draagt u bij aan een duurzame manier van consumeren.

Waar moet u op letten bij het winkelen bij de kringloopwinkel?

Bij het zoeken naar schatten in een kringloopwinkel is het belangrijk om op een paar dingen te letten. Ten eerste, wees geduldig en zoek goed. Deze winkels hebben vaak een breed scala aan items, dus het kan zijn dat u een beetje moet graven om de perfecte vondst te doen.

Daarnaast, kijk uit naar kortingsacties en speciale programma’s die De Zaak P J H Woddema Handelsonderneming De aanbiedt. Ze hebben unieke kortingen voor studenten en ouderen, waardoor het winkelen nog aantrekkelijker wordt. Bovendien hebben ze een verjaardagsprogramma waarbij u op uw verjaardag extra korting krijgt.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij De Zaak P J H Woddema Handelsonderneming De werken ze volgens het circulaire economieprincipe. Dit betekent dat ze de levensduur van gebruikte spullen willen verlengen door ze een tweede kans te geven. U kunt uw spullen rechtstreeks naar de winkel brengen, waar ze zullen worden gecontroleerd op bruikbaarheid en vervolgens worden geprijsd.

Naast het winkelen in de fysieke winkel, biedt De Zaak P J H Woddema Handelsonderneming De ook online winkelen aan. U kunt hun aanbod bekijken op hun website en ervoor kiezen om uw gekozen items op te halen in de winkel.

Voor een geweldige winkelervaring en het ondersteunen van duurzame consumptie, bezoek De Zaak P J H Woddema Handelsonderneming De in Ulrum, Groningen. Meer informatie over de locatie en openingstijden kunt u vinden op https://www.kringloop-info.nl/groningen/ulrum-groningen/.

4 gedachten over “Kringloopwinkel Zaak P J H Woddema Handelsonderneming De”

  1. ★★★★★

    Een fantastische ervaring met Zaak P J H Woddema Handelsonderneming De. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter