Kringloopwinkel GoudGoed Winsum

Ontdek unieke tweedehands schatten bij GoudGoed Winsum – kleding, meubels, speelgoed en meer in een charmante kringloopwinkel ambiance.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:30
Woensdag10:00-16:30
Donderdag10:00-16:30
Vrijdag10:00-16:30
Zaterdag10:00-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Gezellige, mooie, grote kringloop winkel. Ik kom er graag. Enthousiaste mensen doe er werken. Altijd in voor een praatje. Alles staat netjes en gesorteerd. Mooie prijzen. En hart voor elkaar. Ze zoeken echt alles uit of puzzels en andere spelletjes compleet zijn.. Ze hebben van alles wat en ook boven is een etage. Ook is er een tafel waar je koffie of thee kan nuttigen. Ze hebben een counter staan. Ook zelf gemaakte knutselen en planken met verkoop van andere mensen zit hiet. Zeker kom ik hier meerdere keren per maand. . Makkelijk parkeren voor de deur. Ook rolstoel proof.”

Eva Kauffeld

“Erg leuke klantvriendelijke winkel waar je echt leuke dingen kan scoren voor weinig geld. Mooie sfeervolle winkel waar je gratis gebruik mag maken van een toilet! Vriendelijke medewerkers en het aanbod is ruim! Aanrader!”

Henriette doornbos

“Een hele grote kringloopwinkel. Meestal met artikelen. (Meubels, keukenartikelen zoals, borden, keramiek en bestek) De moeite waard om af en toe te checken”

Mariann Nagy

Meer reviews lezen…

GoudGoed Winsum: De Ideale Kringloopwinkel in Winsum

De GoudGoed in Winsum is de perfecte plek om uitgebreid tweedehands te winkelen. Deze kringloopwinkel bevindt zich aan Het Aanleg en is gehuisvest in een prachtig pand dat is verbouwd met behulp van oude bouwmaterialen. Dit geeft de winkel een unieke en karakteristieke uitstraling die perfect past bij het concept van een kringloopwinkel.

Bij GoudGoed Winsum vindt u een uitgebreid assortiment aan leuke artikelen voor in huis en mode, zoals kleding, boeken en cd’s. Het is een waar paradijs voor liefhebbers van tweedehands spullen. Of u nu op zoek bent naar een nieuw boek, een huishoudelijk apparaat, meubels, of speelgoed, u zult het zeker vinden bij GoudGoed Winsum. Bovendien is het kopen van tweedehands spullen ook nog eens een duurzame keuze!

Naast de kringloopwinkel heeft GoudGoed Winsum ook een uniek shop-in-shop concept genaamd GoudGoed Etalage. Hier kunt u als particulier ruimte huren in een stelling om uw eigen spulletjes te verkopen. De verkoop wordt volledig door de winkel geregeld en aan het einde van de huurperiode ontvangt u de opbrengst op uw bankrekening. Het is een geweldige kans om uw ongewenste items een nieuw leven te geven en ook nog wat extra geld te verdienen!

Bovendien heeft GoudGoed Winsum in samenwerking met Zorg-Totaal een speciale zorgkringloop. Hier worden nieuwe en gebruikte zorgmaterialen verkocht. Deze unieke service biedt een breed scala aan zorggerelateerde producten die u nergens anders zult vinden.

GoudGoed Winsum biedt ook diverse diensten en faciliteiten aan, waaronder bereikbaarheid per openbaar vervoer, parkeergelegenheid, een koffiehoek, ophaalservice en zelfs woningontruiming. Het is een kringloopwinkel die er alles aan doet om het winkelen zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken.

Als u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij GoudGoed Winsum, kunt u de kringloopwinkel volgen op Facebook. Hier worden regelmatig updates geplaatst over nieuwe items, acties en andere leuke activiteiten.

Kortom, GoudGoed Winsum is dé ideale kringloopwinkel in Winsum. Met een breed assortiment aan tweedehands artikelen, unieke programma’s zoals GoudGoed Etalage en een speciale zorgkringloop, biedt deze winkel iets voor iedereen. Bezoek GoudGoed Winsum vandaag nog en ontdek de schatten die op u liggen te wachten!

55 gedachten over “Kringloopwinkel GoudGoed Winsum”

 1. ★★★★☆

  Zou het mogelijk zijn dat jullie de prijsstickers op de onderkant van het artikel kunnen plakken ? Meerdere keren zijn mijn aankopen beschadigt omdat de sticker moeilijk te verwijderen was. Ook is me opgevallen dat sommige artikelen exact dezelfde prijs hebben als nieuw in de winkel. En ik denk dat mensen nu wel weten dat jullie om half 5 dicht zijn. Dat kan toch ook gewoon 1 keer duidelijk omgeroepen worden in plaats van meerdere keren hierop aangesproken worden waardoor ik een opgejaagd gevoel krijg. Kijk eens hoe Dorcas het doet….misschien kunnen jullie daar iets van leren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Zojuist ben ik zeer onvriendelijk behandeld aan de telefoon. Ik had een rookstoel voor ze in de aanbieding maar de des betreffende meneer weet duidelijk niet dat dit louter een term is voor het type stoel want zijn antwoord was dat deze stoel niet aangenomen wordt omdat deze teveel naar rook zou stinken…Maar nu komt ie; nadat ik had uitgelegd dat het gewoon een benaming is voor het type stoel werd bruut de verbinding verbroken. Dus bij deze: Wie wil er een rookstoel? Gratis ophalen!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Well-sorted but may be a little pricey. Lots of clothes and fabrics, and good parking nearby. Just around the corner is another thrift store, increasing the attraction.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Om 16.10 uur binnen stappen en dan direct toe gesnauwd worden dat ze om 16.30 uur dicht gaan, er kon nog niet eens een goedemiddag vanaf…..dan reageren wij vriendelijk met dan gaan we even snel kijken, een paar meter verder komt er iemand uit de klapdeuren en roept naar een collega: is de bovenverdieping al leeg ., want dan mag er niemand meer naar boven…nou dat is niet heel klantvriendelijk ..hier komen we niet meer terug.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Nice cycle in Winsum The music DVD department is also nicely decorated. Even has an upper floor Will go there again someday.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  A really big thrift store. Mostly with items. (Furniture, kitchen items like, plates, ceramicans and cutlery) Worth to check every now and than

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Small and cozy, only when I was there the staff were not so quick behind the cash register 1. And the front door is already in winter mode, so the door opens slowly On March 2, 2022 staff changed, they are now more helpful than on my 1st visit

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Gezellige, mooie, grote kringloop winkel. Ik kom er graag. Enthousiaste mensen doe er werken. Altijd in voor een praatje. Alles staat netjes en gesorteerd. Mooie prijzen. En hart voor elkaar. Ze zoeken echt alles uit of puzzels en andere spelletjes compleet zijn.. Ze hebben van alles wat en ook boven is een etage. Ook is er een tafel waar je koffie of thee kan nuttigen. Ze hebben een counter staan. Ook zelf gemaakte knutselen en planken met verkoop van andere mensen zit hiet. Zeker kom ik hier meerdere keren per maand. . Makkelijk parkeren voor de deur. Ook rolstoel proof.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Erg leuke klantvriendelijke winkel waar je echt leuke dingen kan scoren voor weinig geld. Mooie sfeervolle winkel waar je gratis gebruik mag maken van een toilet! Vriendelijke medewerkers en het aanbod is ruim! Aanrader!

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Er, is,een,periode, geweest, dat,er,voor,gesloten,op,staat,en,er,waren,mensen,die,gelukkig alle deuren na gevoeldt en daar was personeel achterom,aan,het,werk,is,hier,door,het,landelijk van GGD kustgebied en volksgezondheid toestemming gegeven met geen enkele afstand of dat de collega s dingen zijn verkocht compleet zonder schroefje koffie zet apapaat die na een paar keer gebruik bijna,in,de,brand,was,gevlogen dus doet het ook ga niet meer

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Vriendelijk personeel. Sinds alle ingebrachte spullen eerst naar een Centraal Punt gaan om gelabeld te worden, is de kwaliteit van de producten die daar nog te vinden zijn slechter geworden. Erg jammer! Waar blijft het mooie spul?

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij GoudGoed Winsum. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter