Kringloopwinkel Re-Use in Oisterwijk

Kringloop Re-Use Oisterwijk: duurzame vondsten van kleding tot meubels. Koop en doneer voor een groenere toekomst!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Hele mooie nette kringloop. Spullen staan netjes gesorteerd en kleding ook heel netjes op kleur en dames/heren/kinderen gesorteerd. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. Voldoende parkeergelegenheid en hele leuke prijzen!”

Sanne

“Leuke ruime snuffelkringloop met vriendelijke prijzen. Gelegen op een industrieterrein. Op de etage verkoop van kleding. Beperkt parkeren op eigen terrein.”

Henry

“Fantastic cycle and wonderful atmosphere!! Hats off to the people who work there”

p s

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Kringloopwinkel Re-Use in Oisterwijk

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Re-Use?

Kringloopwinkel Re-Use in Oisterwijk is een plek waar je terecht kunt met al je tweedehands spullen. Of je nu boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed, gereedschap of huis- en inrichting wilt doneren, bij Kringloopwinkel Re-Use vinden jouw spullen een nieuw leven. Het kopen en doneren van tweedehands artikelen is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam!

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Re-Use?

Bij Kringloopwinkel Re-Use is er altijd een divers assortiment aan producten beschikbaar. Het is belangrijk om goed op de kwaliteit en functionaliteit van de items te letten. Controleer of boeken niet beschadigd zijn, elektronische apparaten werken en kleding geen mankementen heeft. Bij twijfel kan het vriendelijke personeel je altijd helpen. Zo ben je verzekerd van kwalitatieve tweedehands artikelen.

Hoe werkt Kringloopwinkel Re-Use?

Kringloopwinkel Re-Use in Oisterwijk heeft een winkeloppervlakte van circa 800 m2 en biedt verschillende diensten en faciliteiten aan om aan al je wensen te voldoen. De winkel is gemakkelijk bereikbaar per OV en beschikt over een ruime parkeerplaats. Bij Kringloopwinkel Re-Use kun je betalen met PIN en maak je gebruik van de bezorgservice om je aankopen thuis te laten bezorgen. Daarnaast heeft de winkel een innamebalie waar je je spullen kunt afgeven en biedt het een ophaalservice voor grote items. Voor een ontspannen pauze kun je terecht in de koffiehoek en voor het gemak is er een rolstoelvriendelijke ingang en genderneutraal toilet beschikbaar.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloopwinkel Re-Use in Oisterwijk biedt meer dan alleen duurzaam winkelen. De winkel heeft regelmatig speciale kortingsdagen en organiseert interessante workshops en evenementen. Bovendien kun je bij deze kringloopwinkel terecht voor woningontruiming. Dus als je een woning moet leegmaken, staat het toegewijde team van Kringloopwinkel Re-Use klaar om je te helpen.

Volg Kringloopwinkel Re-Use op social media

Mis geen enkele update over Kringloopwinkel Re-Use en volg de kringloopwinkel op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via de socia media kanalen.

Wil je meer weten over Kringloopwinkel Re-Use en andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Brabant, neem dan een kijkje op Kringloopwinkels in provincie Noord-Brabant.

49 gedachten over “Kringloopwinkel Re-Use in Oisterwijk”

 1. ★★★★☆

  Hele mooie nette kringloop. Spullen staan netjes gesorteerd en kleding ook heel netjes op kleur en dames/heren/kinderen gesorteerd. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. Voldoende parkeergelegenheid en hele leuke prijzen!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Leuke ruime snuffelkringloop met vriendelijke prijzen. Gelegen op een industrieterrein. Op de etage verkoop van kleding. Beperkt parkeren op eigen terrein.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Erg duur voor een kringloop, 2 hands jurkjes van zeeman voor 5,00 ( 3,00 in reactie klopt niet, dit was vroeger maar hebben de prijzen flink omhoog gehooid, of ze moeten na mijn revieuw, reactie is ook maanden uit gebleven, de prijzen weer verlaagd hebben) ook veel kapotte / beschadigde kleding. Vinted is goedkoper en nog overzichtelijker ook.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Ik zag positieve reviews dus ik dacht ik ga eens kijken. Ik vond het vooral rommelig, klein, onoverzichtelijk en weinig bijzonders. Ik vind het goed beter!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Heel bijzonder….weigeren spullen aan te nemen omdat ze helemaal vol zitten MAAR :dat en dat zou ik wel graag willen hebben. Wat denk je nou zelf! Sta je daar met een auto vol nieuw woningdecoratie ivm verhuizing maar gaan ze zeer selectief te werk ondanks dat ze vol zitten. Nee nee dan is het alles of niets.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Re-Use. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Re-Use. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Re-Use. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter