Kringloopwinkel Corry’s Snuffelpaleis

Ontdek duurzame tweedehands schatten bij Corry’s Snuffelpaleis in Berkel-Enschot. Boeken, meubels en meer. Open di-za, rolstoelvriendelijk.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een kringloop voor de doorgewinterde kringloop koper. Zonder prijzen en alles door elkaar. Snuffelen in doosjes maar ook goed uitgestald. Echter doen ze de laatste tijd wel echt heel erg hun best alles leuk en overzichtelijk te stylen. Ga zo door! Laagdrempelige sfeer en Tonnie is altijd in voor een praatje met iedereen. Bij de kassa vaak een totaal prijs voor wat je koopt. Niet perse goedkoop maar ook niet duur. :-) ik kom er graag.”

F To the enna

“Perfecte kringloopwinkel als je houdt van rommel. Er is echt iets voor iedereen; de prijzen zijn goed, de waren zijn uniek en de personeel zijn super vriendelijk Echt mijn favoriete kringloop”

Lauryn v. G.

“Heel veel spullen waar je uit kunt kiezen. Vriendelijk personeel. Als je een beetje op let kun je voor weinig geld heel veel leuke dingen kopen.”

Meryem Jansen

Meer reviews lezen…

Corry’s Snuffelpaleis: Dé Plek voor Duurzaam Tweedehands Winkelen in Berkel-Enschot

Corry’s Snuffelpaleis, gevestigd aan de Molenstraat 60 in Berkel-Enschot, is dé plek waar je terecht kunt voor duurzaam tweedehands winkelen. Met een gemiddelde waardering van 4.3/5 sterren weet je dat je hier aan het juiste adres bent. Deze gezellige kringloopwinkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Bezoekers zijn van harte welkom en de winkel heeft zelfs een rolstoeltoegankelijke ingang.

Wat kun je meenemen naar Corry’s Snuffelpaleis?

Bij Corry’s Snuffelpaleis vind je een divers assortiment aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, of muziek, je zult hier zeker iets van je gading vinden. Het aanbod is continu wisselend, dus elke keer dat je langskomt, is er weer iets nieuws te ontdekken. Bovendien draag je bij aan duurzaam winkelen door tweedehands spullen een tweede leven te geven.

Tips voor een geslaagd bezoek aan Corry’s Snuffelpaleis

Bij het bezoeken van een kringloopwinkel zijn er altijd een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het handig om van tevoren te weten wat je zoekt, zodat je gericht kunt snuffelen tussen de verschillende items. Let ook op de staat van de spullen die je wilt kopen en controleer of ze compleet en functioneel zijn. Verder is het altijd verstandig om te kijken naar eventuele kortingen of speciale programma’s die de kringloopwinkel biedt.

Speciale programma’s, kortingen en andere services

Corry’s Snuffelpaleis heeft verschillende unieke programma’s om het winkelen nog leuker te maken. Ze organiseren regelmatig evenementen en themadagen waarbij je kunt profiteren van speciale kortingen en aanbiedingen. Als je hun Facebook-pagina volgt, blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de leuke activiteiten die ze organiseren. Op hun pagina kun je ook foto’s bekijken van recent binnengekomen items, zodat je alvast een idee kunt krijgen van wat er te koop is.

Bezoek Corry’s Snuffelpaleis in Berkel-Enschot voor een unieke winkelervaring vol duurzame schatten. Neem een kijkje in hun uitgebreide assortiment en ontdek de mogelijkheden van tweedehands winkelen. Help mee aan een duurzamere wereld en geef gebruikte spullen een nieuw leven. Kringloopwinkel Corry’s Snuffelpaleis staat voor je klaar met de beste service en een breed scala aan producten. Kom gezellig langs en wie weet vind je jouw verborgen schat bij Corry’s Snuffelpaleis!

84 gedachten over “Kringloopwinkel Corry’s Snuffelpaleis”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Corry’s Snuffelpaleis. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een heel gezellige kringloop. Voor ieder wat wils. Je hebt leuke spullen voor leuke prijzen in deze moeilijke tijd. Erg leuke mensen met het hart op de goede plaats.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Corry’s Snuffelpaleis. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Corry’s Snuffelpaleis. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Corry’s Snuffelpaleis. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Corry’s Snuffelpaleis. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Perfecte kringloopwinkel als je houdt van rommel. Er is echt iets voor iedereen; de prijzen zijn goed, de waren zijn uniek en de personeel zijn super vriendelijk Echt mijn favoriete kringloop

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Corry’s Snuffelpaleis. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Corry’s Snuffelpaleis. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Drie keer geweest, twee keer hiervan was de locatie gesloten op tijden waarop ze open hadden moeten zijn volgens de tijden die op de deur staan. Je kunt er dus niet vanuit gaan dat de locatie geopend is, houd hier rekening mee. Voor mij een keuze om hier niet meer naar toe te gaan want je verrijd er toch benzine op.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een kringloop voor de doorgewinterde kringloop koper. Zonder prijzen en alles door elkaar. Snuffelen in doosjes maar ook goed uitgestald. Echter doen ze de laatste tijd wel echt heel erg hun best alles leuk en overzichtelijk te stylen. Ga zo door! Laagdrempelige sfeer en Tonnie is altijd in voor een praatje met iedereen. Bij de kassa vaak een totaal prijs voor wat je koopt. Niet perse goedkoop maar ook niet duur. :-) ik kom er graag.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Corry’s Snuffelpaleis. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Heel veel spullen waar je uit kunt kiezen. Vriendelijk personeel. Als je een beetje op let kun je voor weinig geld heel veel leuke dingen kopen.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Corry’s Snuffelpaleis. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter