Kringloop Udenhout

Ontdek schatten bij ASVZ Kringloop Udenhout: Boeken, meubels, kleding en meer. Duurzaam shoppen met een hartelijke lokale sfeer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-15:15
Dinsdag09:30-15:15
Woensdag09:30-15:15
Donderdag09:30-15:15
Vrijdag09:30-15:15
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“nice stuff, decent prices, nice employees, and eventually even helped with lifting a large sofa. Really very very correct !!”

jacques pechtold

“Mooie broek gekocht maar de camera zat niet in de doos.”

Dick Broekman

Meer reviews lezen…

Kringloop Udenhout: Jouw Duurzame Kringloopwinkel in Udenhout

Ben je op zoek naar een leuke kringloopwinkel in Udenhout? Dan is ASVZ Kringloop Udenhout de plek voor jou! Met een gemiddelde beoordeling van 3.6/5 sterren is deze winkel een bezoekje zeker waard.

Wat kan je brengen naar ASVZ Kringloop Udenhout?

Bij ASVZ Kringloop Udenhout heb je de mogelijkheid om spullen in te leveren. Het wordt echter wel op prijs gesteld als je de spullen zo schoon mogelijk inlevert. De innametijden voor gebruikte goederen zijn te vinden op hun website.

Wat kan je vinden bij ASVZ Kringloop Udenhout?

Het assortiment van ASVZ Kringloop Udenhout is zeer divers. Je kunt er onder andere terecht voor boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens leuk!

Het aanbod bij ASVZ Kringloop Udenhout bestaat uit:

 • Boeken
 • Huis- en inrichting
 • Huishoudelijke apparaten
 • Kleding
 • Meubels
 • Muziek
 • Speelgoed

Unieke diensten en faciliteiten

ASVZ Kringloop Udenhout biedt verschillende diensten en faciliteiten aan om jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is de kringloopwinkel bereikbaar per openbaar vervoer en is er een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats aanwezig voor mindervalide bezoekers.

Daarnaast kun je ook gebruikmaken van hun innamegoederen-service. Je kunt dus niet alleen spullen brengen, maar ook nieuwe spullen aanschaffen in de winkel zelf. Het is een fijne gedachte dat jouw aankopen en donaties bijdragen aan de duurzaamheid van de gemeenschap.

Ontdek Kringloop Udenhout

Plan een bezoek aan ASVZ Kringloop Udenhout en snuffel rond tussen de schatten die anderen hebben achtergelaten. De winkel is gelegen aan de Kreitenmolenstraat 2 in Udenhout en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:30-15:15 uur. Let op, in het weekend is de winkel gesloten.

Voor meer informatie en updates kun je ook een kijkje nemen op de Facebook pagina van Kringloopwinkels. Ben je benieuwd naar meer kringloopwinkels in Noord-Brabant? Bekijk dan hier het overzicht.

Kringloop Udenhout: duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk!

7 gedachten over “Kringloop Udenhout”

 1. ★★★★☆

  Na een flink eind reizen eindelijk deze winkel gevonden, mag je geen gebruik maken van de toilet. Dat vind ik werkelijk schandalig, kan niet in deze tijd!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Er werd me al afgeraden om naar deze kringloop te gaan, maar ik had alleen een kom nodig (principe kwestie om die 2e hands te kopen). Daar aangekomen om 12:30 was de deur gesloten, lichten aan. Tegelijkertijd met mij kwam er een mevrouw die spulletjes kwam afleveren. Aan de zijkant van het gebouw kwamen we twee werknemeemsters tegen, die vrij op een onbeschofte manier meldden dat ze een uur pauze hadden en dat ze er geen van twee met geen haar op hun hoofd aan dachten om klanten te helpen. Prima, dan ga ik wel naar de kringloop in Oirschot, daar word je fatsoenlijk te woord te staan.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Udenhout. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Udenhout. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter